12 Eylül 2011, Pazartesi 15:50:56

"BEN UÇAK KULLANMAYI NERDEN BİLEYİM"

Ünlü sanatçı Adnan Şenses, geçtiğimiz günlerde THY uçağında yaşananlarla ilgili konuştu.
  • Bu adam da memleketimizin yandaş şarkıcısı.
  • Havacılığın bu şekilde bile olsa şaka götürmeyeceğini ne zaman öğreneceğiz...
  • Birde rahmetli Zeki Muren'e laf atmisti gecmis yil falan. Yahu rahmetli pasa idi bu Senses alsa olsa kidemli yuzbasi bilemedin binbasi olur.
  • bu olayı anlatan yazan da bir sanatçı yalanlayanda hangisi doğru söylüyor sizce ve uçağın rötar yapması doğal demiş Adnan bey nasıl doğallıktır bu rötar yabma sebebine göre değişmezmi bu doğallık hava şartları teknik arıza vs gibi bunların dışındakilere doğal bakılmaz sanırım bu işte bir terslik var ama çözemedim
  • adnan şenses' in uçması için bröve'ye / lisansa gerek yok.. biraz kuruyemişin yanında aç 70 liği , bak nasıl pilot oluyor.
Şarkıcı ve cerrah olan Ferhat Göçer, bir Ankara uçuşunda THY uçağının 4 saat rötar yaptığını ve mağdur olduklarını, ayrıca aynı uçakta bulunan Adnan Şenses'in pilotları fırçaladığını ve 'uçağı ben kullanacağım' şeklinde ifadeler kullandığını twitter'dan yazmıştı. Bu konu medyada da gündeme oturmuş ve tartışmalara neden olmuştu.

Tartışmanın büyümesi üzerine Adnan Şenses açıklamada bulundu.
 
Şenses, 'uçağın rötar yapması son derece doğal. Benim herhangi bir tepkim sözkonusu değil. Kokpite gidip pilotları fırçaladığım da kesinlikle gerçek dışı. Ben uçak kullanmayı nerden bilebilirim ki. Ferhat Göçer'in de bulunduğu uçakta 'uçağı ben kullanıyım' diye bir şaka yaptım. Bunu duyup da ciddiye alan varsa ben onlara sadece gülerim. Söylediklerim sadece espriydi' dedi.
"BEN UÇAK KULLANMAYI NERDEN BİLEYİM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu adam da memleketimizin yandaş şarkıcısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılığın bu şekilde bile olsa şaka götürmeyeceğini ne zaman öğreneceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birde rahmetli Zeki Muren'e laf atmisti gecmis yil falan. Yahu rahmetli pasa idi bu Senses alsa olsa kidemli yuzbasi bilemedin binbasi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu olayı anlatan yazan da bir sanatçı yalanlayanda hangisi doğru söylüyor sizce ve uçağın rötar yapması doğal demiş Adnan bey nasıl doğallıktır bu rötar yabma sebebine göre değişmezmi bu doğallık hava şartları teknik arıza vs gibi bunların dışındakilere doğal bakılmaz sanırım bu işte bir terslik var ama çözemedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adnan şenses' in uçması için bröve'ye / lisansa gerek yok.. biraz kuruyemişin yanında aç 70 liği , bak nasıl pilot oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000