27 Kasım 2012, Salı 08:33:57

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN THY'YE ZİYARET

Leipzig Belediye Başkanı Burkhard Burkhard Jung, "Uluslararası Turizm ve Karavan" fuarında Türk Hava Yolları'nın (THY) standını ziyaret etti.
  • kim tutar seni almanlar biel artık luftansa ile uçmuyor iş yaptığımız alman firmasının müdüleri bile thy geliyor istanbula sordum ne kaliteli uçak içi servis kaliteli hizmet thy tercih ediyorlar.. gerhard bile thy olduktan sonra gerçi bizim kendi irlandılarımız var onlar çemişkezekle uçsunlar lütfen bize her kalsın yer bulamıyorum bazen ..

Jung, Leipzig kentindeki açılan "Uluslararası Turizm ve Karavan" fuarında THY standını ziyaret ederek Hayrullah Turhan'dan bilgi aldı.

THY'nin Leipzig'teki faaliyetlerini de anlatan Turhan, fuarı ziyaret edenlere THY'nin Leipzig'ten uçtuğu noktalar konusunda bilgi verdi.


Jung, fuarda Thy'nin uçuş simülatörünü de kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN THY'YE ZİYARET

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
kim tutar seni almanlar biel artık luftansa ile uçmuyor iş yaptığımız alman firmasının müdüleri bile thy geliyor istanbula sordum ne kaliteli uçak içi servis kaliteli hizmet thy tercih ediyorlar.. gerhard bile thy olduktan sonra gerçi bizim kendi irlandılarımız var onlar çemişkezekle uçsunlar lütfen bize her kalsın yer bulamıyorum bazen ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000