30 Ocak 2009, Cuma 13:04:28

Beklenen reklam filminin galası yapıldı

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Kevin Costner’ın oynadığı Türk Hava Yolları’nın yeni reklam filminin tanıtımı yapıldı.
  • KEVIN COSTNER DÜNYACA TANINIYOR..BU ULUSLARARASI BİR REKLAMDIR..ULUSAL HAVA YOLUMUZ OLAN '' TÜRK HAVA YOLLARI'' BU REKLAMLA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİLMEKTEDİR. TÜRK HAVA YOLLARI'NIN PRESTİJİNE '' UYGUN'' VE SON DERECE KLAS BİR REKLAM OLDU.. EĞER SADECE İÇHATLAR İÇİN REKLAM YAPILSAYDI EVET KADİR İNANIR OLABİLİRDİ BELKİ. SAYGILAR.
  • Hayır ya First Class için yapılmıştır.Çünkü bu THY'de Business Class zaten vardı.First Class gelişti ve yeni eklendiği için bu reklam çekildi.Asıl sizin dediğiniz yanlış.
  • Bu reklam First degil Business Class icin yapilmistir.
  • Tamam 777ler THY'nin değil ama ne olursa olsun THY'nin bu hizmetinde süit var.Sanki süitler yalan gerçeği böyle gibi birşey olmuş.Çok saçma olmuş.Bu konuda birçok eleştiri alacaktır THY :(
  • neden 330 çünki 777 ler kiralık yani THy nin değil 777 de reklam çekmek saçma olurdu. unutmayın ortada bitmemiş bir ihale var ya Airbus ihaleyi kazanırda 777 ler yerine first class' lı A350 ler gelirse... Milyon doları çöpe mi atalım...
  • kevin kosnıra ne gerek var bu ulkede kadir inanır var.....
  • Mükemmel bir reklam olacağa benziyor.Merakta ediliyor.En kısa sürede ekranlara gelmesini istiyoruz.Reklamın tanıtımını ingilizce dublajlı zaten Show TV'de izlemiştim.Gerçekten harika.Reklamın tamamını büyük bir heyecan ve merakla bekliyoruz.Fakat sanırım reklam THY'nin first class hizmet verececği uçakta çekilmedi.Bunun neden olduğunuda merak ediyoruz.Boeing 777-300ER yerine Airbus A330 da çekilmiş.Çok saçma olduğunu düşünüyorum.Çünkü First Class hitmette süit var.... Bu da merak konusu....Ama yinede Teşekkürler THY....

Kanyon alışveriş merkezinde düzenlenen lansmanla basına tanıtılan reklam filmi yarından itibaren Türkiye’de pazar gününden itibaren de dünyanın 70 farklı ülkesinde gösterilecek.

“Kurtlarla Dans” filmiyle Oscar ödülü kazanan ünlü Hollywood yıldızı Kevin Costner’ın oynadığı Türk Hava Yolları’nın merakla beklenen reklam filmi ilk kez gösterildi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ve TAV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın da hazır bulunduğu tanıtım törenine kalabalık bir medya grubu da katıldı.

Reklam filminin lansmanı öncesinde kısa bir konuşma yapan Genel Müdür Temel Kotil, reklam filmini izlerken çok duygulandığını belirterek, “Film duygu yüklü olmayabilir ancak bir Türk firmasının tüm dünyaya, sizi bir star gibi hissettireceğiz mesajı vermesi beni çok duygulandırıyor” dedi.

Türk Hava Yolları’nın kriz döneminde dünya havacılılığı küçülürken büyümesini sürdürdüğünü kaydeden Kotil, marka algısını kendi başlarına yönetmelerinin bunda büyük etkisi olduğunu dile getirdi.

2005 yılında belirlenen 5 yıllık Türk Hava Yolları reklam stratejisinin son halkası, ‘Kendinizi Star Gibi Hissedeceksiniz’ reklamı ile global tanıtım atağına geçecek olan Türk Hava Yolları’nın yeni reklam filmi 31 Ocak’tan itibaren Türkiye’de, 1 Şubat’tan itibaren de tüm dünyada gösterilmeye başlanacak.

Reklam filminin tamamı bu akşam saat 20:00'de Airport TV Ana Haber'de olacak.

Feel Like A Star

Feel Like A Star

Feel Like A Star

Feel Like A Star

Feel Like A Star

İşte Kevin Costner'ın başrol oynadığı reklam filminden sahneler:

Feel Like A Star

Feel Like A Star

Feel Like A Star

Feel Like A Star

Beklenen reklam filminin galası yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ALTITUDE ~ 15 yıl önce
KEVIN COSTNER DÜNYACA TANINIYOR..BU ULUSLARARASI BİR REKLAMDIR..ULUSAL HAVA YOLUMUZ OLAN '' TÜRK HAVA YOLLARI'' BU REKLAMLA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİLMEKTEDİR. TÜRK HAVA YOLLARI'NIN PRESTİJİNE '' UYGUN'' VE SON DERECE KLAS BİR REKLAM OLDU.. EĞER SADECE İÇHATLAR İÇİN REKLAM YAPILSAYDI EVET KADİR İNANIR OLABİLİRDİ BELKİ. SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berk ~ 15 yıl önce
Hayır ya First Class için yapılmıştır.Çünkü bu THY'de Business Class zaten vardı.First Class gelişti ve yeni eklendiği için bu reklam çekildi.Asıl sizin dediğiniz yanlış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duzeltmen ~ 15 yıl önce
Bu reklam First degil Business Class icin yapilmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berk ~ 15 yıl önce
Tamam 777ler THY'nin değil ama ne olursa olsun THY'nin bu hizmetinde süit var.Sanki süitler yalan gerçeği böyle gibi birşey olmuş.Çok saçma olmuş.Bu konuda birçok eleştiri alacaktır THY :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 15 yıl önce
neden 330 çünki 777 ler kiralık yani THy nin değil 777 de reklam çekmek saçma olurdu. unutmayın ortada bitmemiş bir ihale var ya Airbus ihaleyi kazanırda 777 ler yerine first class' lı A350 ler gelirse... Milyon doları çöpe mi atalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HACILAR ~ 15 yıl önce
kevin kosnıra ne gerek var bu ulkede kadir inanır var.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berk ~ 15 yıl önce
Mükemmel bir reklam olacağa benziyor.Merakta ediliyor.En kısa sürede ekranlara gelmesini istiyoruz.Reklamın tanıtımını ingilizce dublajlı zaten Show TV'de izlemiştim.Gerçekten harika.Reklamın tamamını büyük bir heyecan ve merakla bekliyoruz.Fakat sanırım reklam THY'nin first class hizmet verececği uçakta çekilmedi.Bunun neden olduğunuda merak ediyoruz.Boeing 777-300ER yerine Airbus A330 da çekilmiş.Çok saçma olduğunu düşünüyorum.Çünkü First Class hitmette süit var.... Bu da merak konusu....Ama yinede Teşekkürler THY....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000