21 Eylül 2013, Cumartesi 09:28:47

BAYRAM BİLETLERİ KAPIŞ KAPIŞ!

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla gözler uzaklara çevrildi. İlk adresleri New York olan sosyetikler; THY'deki 10 bin ile 17 bin arasında değişen uçak biletlerini adeta kapıştı!
  • Cok sacma bir fiyat sistemi soz konusu afrika ulkesinden turkiye aktarmali america ucusu turkiyede alinan bir biletten neredeyse yari yari ya ucuz .yani turkiyede 13 14 bin tl olan bilet ordan sadece 4200 dolar.
  • Çok mütevazı biridir liseyi St. Joseph'de beraber okumuştuk
  • Sosyetikler ifadesi ne demek, hic boyle bir ifade yakisiyor mu? Kelime hazineniz bu kadar kit mi?

Önümüzdeki ayki 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin telaşı çoktan başladı. Birçok ülkeye yapılan turlar tamamen dolarken; sosyetiklerin tercihi her zamanki gibi ABD oldu.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türk Hava Yolları'nda New York'a gidiş-dönüş bilet fiyatları business class uçuşlarda 17 bin liraya kadar yükseldi. Ancak neredeyse bir otomobil parasına eşdeğer olan bu ücret bile sosyetikleri durduramadı.

Bayram tatilinin başladığı 11 Ekim akşamından ayın 14'üne kadar olan business class New York uçak biletlerinin büyük bir kısmı tükendi!

AKIN AKIN ABD'YE!

Fiyatları el yakan New York uçak biletlerini özellikle iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin hiç düşünmeden satın aldığı öğrenildi. Kurban Bayramı'nı her zamanki gibi New York'te geçirecek isimler arasında ise Derin Mermerci, Alara Koçibey ile sevgilisi Eren Morova, Didem ile İzzet Antebi, Begüm Şen ve ailesi, Hacı Sabancı ve Ayşegül Dinçkök bulunuyor.

BEDAVAYA GETiRDi!

Lüks harcamaları ve sık uçması sayesinde yaklaşık 5 milyon mil puanı olan Derin Mermerci, İstanbul- New York uçuşunu bu puanları sayesinde aldı.

BAYRAM BİLETLERİ KAPIŞ KAPIŞ!

Yorumlar

cihat ~ 11 yıl önce
Cok sacma bir fiyat sistemi soz konusu afrika ulkesinden turkiye aktarmali america ucusu turkiyede alinan bir biletten neredeyse yari yari ya ucuz .yani turkiyede 13 14 bin tl olan bilet ordan sadece 4200 dolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derin Mermerci ~ 11 yıl önce
Çok mütevazı biridir liseyi St. Joseph'de beraber okumuştuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasil Yani ~ 11 yıl önce
Sosyetikler ifadesi ne demek, hic boyle bir ifade yakisiyor mu? Kelime hazineniz bu kadar kit mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000