21 Mart 2016, Pazartesi 16:49:46

Batman Superman'a karşı filminin prömiyeri gerçekleştirildi

Türk Hava Yolları’nın sponsoru olduğu “Batman v. Superman: Adaletin Şafağı” filminin dünya prömiyeri dün New York’ta gerçekleştirildi.
  • Amerikan sineması tıkandı artık eskiden olduğu gibi kahramanlar çıkaramıyor eskiden kovboy filmlerinde kanun koruyucusu şerif vardı zamanla değişti tek adam vurgusu ağır bastı bu tek adam abd yi temsil ediyordu.Arnold bruce batman hep insanüstü gayret edip heryeri kurtarıyordu oysa gerçekte vietnamda 70000askerini kaybediyordu.Ama filmlerde tam tersi hiç ölmeyen tek kahraman yani abd.Şimdi tıkandı insanlarda usandı bu tek adamdan şimdi bu iki kahraman karşı karşıya iyi seyirler.Peki ne yapsaydı thy bana göre dışa bağımlı olmasaydı hele abd ye.Portofino küçük bir yer ama aşkımı potifinoda buldum şarkısı bütün dünya tarafından beğeniyle dinlenmiş inanılmaz turist çekmektedir alhaville big in japan şarkısını yaptığında dünyaya hitap etti şimdi japon mallarını dünya kullanıyor.Durum böyle iken bu filme hemde saçma bir filme neden sponsor olduk film amerikan uçak amerikan bize ne fayda getirecek bu çocuk filmi Allah akıl fikir versin.
  • Bu süper bu duygu.bravo THY..
  • çok güzel bir PR. tebrikler THY
  • hayırsever iş adamımızı abd tutklamış bence kumpas!!!
  • Bana faydasi olmayan seyler..
  • kudreti elinde bulunduran 'malum' locaların baskısıdır.
  • olay gorselse gecenlerde haberlerde cikan genc yetenek yeni basin musavirinin gorseli hepsinden iyiydi, adam ben affleckin yaninda siritmazdi en azindan.
  • Basının tazzigi ile çok ses getirmiş olabilir bu sponsorluk ancak daha çok faydalı olacak bir UNESCO' sponsorluğu her iki tarafada faydalı olur , uçağın üstüne UNESCO'yazarsiniz sürekli kalır , bunu yapan şirketler var! Bu filmin sponsorluğu en kolay iş reklamı bol ancak sadece Amerika'nın Yeşilçam'ına boşa para harcarsın !
  • ben affleckin bi dovmedigi kalmis. o surat ne aga. parayla bu kadar oluyor.
  • SupermanVS İlker başkan harika durmuşlar :)

Türk Hava Yolları’nın resmi havayolu sponsoru olduğu, Warner Bros. Pictures’ın merakla beklenen, 25 Mart itibariyle ülke çapında gösterime girecek kült yapımı, “Batman v. Superman: Adaletin Şafağı”nın dünya prömiyeri, dün New York, Radio City Music Hall’da gerçekleştirildi.

Yönetmen Zack Snyder, başrol oyuncuları Ben Affleck ve Henry Cavill başta olmak üzere filmin diğer oyuncuları Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Gal Gadot, Callan Mulvey ve Tao Okamoto’nun hazır bulunduğu geceye Türk Hava Yolları’nı temsilen başta Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı olmak üzere çok sayıda yönetici katıldı.

Bu önemli işbirliğiyle ilgili görüş belirten Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı; "Markamızı benzersizleştirmek adına, sürekli geliştirdiğimiz inovatif aktivasyonlardan biri olarak hayata geçirdiğimiz bu ortak çalışma sayesinde marka bilinirliğimizin artmasına da önemli bir katkı sağlamış bulunuyoruz. Dünya genelinde, uzun yıllar oldukça büyük ses getiren ve hatta efsaneleşen bu iki süper kahramanın karşı karşıya geldiği, böylesi büyük ve heyecan dolu bir yapımda yer alıyor olmak, kuşkusuz bizler için çok keyifli bir deneyim. Bunun yanında yaşadığımız bir diğer keyifse, yolcularımıza, resmi havayolu sponsoru olduğumuz “Batman v. Superman: Adaletin Şafağı” filminin, kapsamlı uçak-içi eğlendirici sistemimizde de yer alacağının müjdesini veriyor olmak. Filmin havayolları arasındaki ilk gösterimi önümüzdeki Haziran ayında, İngilizce teatral versiyonuyla Ortaklığımız uçaklarında yayınlanacak. Temmuz ayı itibariyle ise diğer havayolları ile birlikte, Türkçe ve diğer dillerde dublajlı/altyazılı olarak uçak-içi yayınımızı sürdürebileceğiz.” dedi.

Prömiyer, geçtiğimiz Ocak ayında Warner Bros. Pictures ile ortak girişilen işbirliğinin lansmanı olma noktasında önem arz ediyor. Bununla birlikte küresel taşıyıcının, filosunda yer alan B777 tipi uçağını filme ait görsel çalışması ile giydirmesi, ayrıca sınırlı sayıda üretilen film temalı uçak içi kitler ve özel menü detayları, yine Gotham City ve Metropolis’in Time Out tarafından havayolu şirketinin iki yeni destinasyonu olarak ilân edilmesi ve özel baskılı Miles & Smiles kartları, bu önemli işbirliğine dikkat çeken başlıca çalışmalardan. 

Filmde, Boeing 777 tipi uçakta çekilen önemli bir sahnenin arka planını teşkil eden Türk Hava Yolları’nın ayrıca, filmin iki yıldız oyuncusu; Ben Affleck ve Jesse Eisenberg’in yer aldığı reklam filmlerinde; iki ikonik şehir, Gotham City ve Metropolis’i yeni destinasyonları olarak geniş uçuş ağına dâhil ettiği de görülüyor.







Batman Superman'a karşı filminin prömiyeri gerçekleştirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Amerikan sineması ~ 8 yıl önce
Amerikan sineması tıkandı artık eskiden olduğu gibi kahramanlar çıkaramıyor eskiden kovboy filmlerinde kanun koruyucusu şerif vardı zamanla değişti tek adam vurgusu ağır bastı bu tek adam abd yi temsil ediyordu.Arnold bruce batman hep insanüstü gayret edip heryeri kurtarıyordu oysa gerçekte vietnamda 70000askerini kaybediyordu.Ama filmlerde tam tersi hiç ölmeyen tek kahraman yani abd.Şimdi tıkandı insanlarda usandı bu tek adamdan şimdi bu iki kahraman karşı karşıya iyi seyirler.Peki ne yapsaydı thy bana göre dışa bağımlı olmasaydı hele abd ye.Portofino küçük bir yer ama aşkımı potifinoda buldum şarkısı bütün dünya tarafından beğeniyle dinlenmiş inanılmaz turist çekmektedir alhaville big in japan şarkısını yaptığında dünyaya hitap etti şimdi japon mallarını dünya kullanıyor.Durum böyle iken bu filme hemde saçma bir filme neden sponsor olduk film amerikan uçak amerikan bize ne fayda getirecek bu çocuk filmi Allah akıl fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeyma ~ 8 yıl önce
Bu süper bu duygu.bravo THY..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzonsporlu ~ 8 yıl önce
çok güzel bir PR. tebrikler THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık!! ~ 8 yıl önce
hayırsever iş adamımızı abd tutklamış bence kumpas!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cari açık ~ 8 yıl önce
cari açık ne olucak şimdi:(
paralel ~ 8 yıl önce
lanet olası paraleller!1!!1
Senarist ~ 8 yıl önce
Bana faydasi olmayan seyler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 8 yıl önce
kudreti elinde bulunduran 'malum' locaların baskısıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gorsel ~ 8 yıl önce
olay gorselse gecenlerde haberlerde cikan genc yetenek yeni basin musavirinin gorseli hepsinden iyiydi, adam ben affleckin yaninda siritmazdi en azindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 8 yıl önce
Basının tazzigi ile çok ses getirmiş olabilir bu sponsorluk ancak daha çok faydalı olacak bir UNESCO' sponsorluğu her iki tarafada faydalı olur , uçağın üstüne UNESCO'yazarsiniz sürekli kalır , bunu yapan şirketler var! Bu filmin sponsorluğu en kolay iş reklamı bol ancak sadece Amerika'nın Yeşilçam'ına boşa para harcarsın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zoraki bu kadar olur ~ 8 yıl önce
ben affleckin bi dovmedigi kalmis. o surat ne aga. parayla bu kadar oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aycı ~ 8 yıl önce
SupermanVS İlker başkan harika durmuşlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000