15 Ekim 2008, Çarşamba 16:21:46

Başkonsolos, kaçırma girişimini değerlendirdi...

Rusya'nın Antalya Başkonsolosu Mirjalol Husanov, Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçağın kaçırılma girişimiyle ilgili değerlendirmede bulundu.
  • THY ve Havacılık Camiasına Büyük Geçmiş Olsun. Saygılarımla
  • Yakın zamanda yasadıklarımız Tüm Milletimizi yakından üzmüştür sebebi ne olursa olsun Ayık Sarhoş Haplanmıs vs bir eylem Terör ifa etmiş ise sonucuna en ağır şekilde ödemelidir bu bir yabancı yerli de olsa kendi havasahamızda olan bir başka örnek olay olur ise onu ON YIL YİRMİ YIL gibi ağırlaştırılmıs ceza ile yargılanır ise bu tarz olayları caydırılmış olur Saygılarımla.
  • Ayyaşın teki içkiyi fazla kaçırmış.

Bugün sabah Antalya Havaalanı'ndan St. Petersburg'a kalkış yapan THY'ye ait yolcu uçağında kaçırma girişimi yaşandığını belirten Mirjalol Husanov, "Olaya neden olan kişinin uçuş güvenliğini tehlike altına alması nedeniyle uçağın bir başka yere indirilmesi ihtimali değerlendirildi. Fakat kaçırma girişiminde bulunan yolcunun etkisiz hale getirilmesinin ardından uçuşun tekrar St. Petersburg'a yapılması kararlaştırıldı. Uçakta hiçbir yolcu ve mürettebat zarar görmedi. Uçağın neden kaçırılmak istendiği yetkililerin yapacağı incelemenin ardından belli olacak" dedi.

Mirjalol Husanov, uçağı kaçırma girişiminde bulunan korsanın kimliği hakkında bilgileri bulunmadığını söyledi.

Başkonsolos, kaçırma girişimini değerlendirdi...

Yorumlar

Düz Kalem ~ 16 yıl önce
THY ve Havacılık Camiasına Büyük Geçmiş Olsun. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düz Kalem ~ 16 yıl önce
Yakın zamanda yasadıklarımız Tüm Milletimizi yakından üzmüştür sebebi ne olursa olsun Ayık Sarhoş Haplanmıs vs bir eylem Terör ifa etmiş ise sonucuna en ağır şekilde ödemelidir bu bir yabancı yerli de olsa kendi havasahamızda olan bir başka örnek olay olur ise onu ON YIL YİRMİ YIL gibi ağırlaştırılmıs ceza ile yargılanır ise bu tarz olayları caydırılmış olur Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Ayyaşın teki içkiyi fazla kaçırmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000