19 Mayıs 2015, Salı 13:20:02

BAŞBAKAN'DAN GENÇLERE İNDİRİM MÜJDESİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Çankaya Köşkü'nde gençlerle buluştu.
  • Sayin basbakana katiliyorum. Vizelerde kolaylik olsun. Anadoludaki. Tum. Gariban genleri gurup halinde devletin yardimiyla Yurt disina kafile halinde. Gonderin cesitli ulkelere. Gorsunler. Medeniyeti teknolojiyi. Hareket ve davranislari. Yerlere cop atma tukurme varmidir. Bu kulturu gorsunler ben bunu senelerdir soyluyorum. Cocuklar ogrensin . Parasi olan zaten gidiyor. Bir fikir bir medeniyet ogreniyormu. Yoksa sadece alis veris yapipmi donuyor . Bizim anadolu cocuklarimiz. Gorsun. Dukanlar. Cadeler. Yagmalaniyormu. Yakiyolarmi. Guzele guzemi katiyorlar . Bir azda. Is adamlari bu gibi davranislara. Devlete yardim etmesi lazimki. Yardim etmek sadaka vermek allah katinda kat bi kat. Sebap yazar bu kuranin. Diye bilirim. 114. Suredir. Her surede yazlidir.
  • Davutoğluna katılıyorum Business Class a 250 tl zam yapilsa gidis donuş için maliyet rahat karşılanır... Businesslla giden adam 500 liranın hesabını yapmamalıdır
  • insan onuru, özgüven... önce vizeyi kaldır da, bu soylediklerin ayak altına alınmaktan kurtulsun vize kuruklarında.. tanıdıklardan vize için davetiye istemekten onur gurur mu kalıyor sanıyorsun.. ne konustugunu bilmiyorsun.
  • Yurtdışına gitmeyi farklı ülkeleri görmemizi istiyorsanız vizeleri kaldırın.Şurda Avrupa'da Balkanlar hariç vizesiz gidebileceğin ülke hiç yok nerdeyse.Bir de Dünya'da söz sahibi olduk diyorsunuz.Ülkenin itibarı pasaportu ile eşdeğerdir.Çok itibarımız olsa istediğimiz ülkeye gidip vizesiz seyahat yapabilirdik.
  • Baskan oyle diyecegine hele bi vizeyi kaldir kendi maaslariniza zam yaptgnz gibi milletin emekcininde maasina zam yapin oyle konusun icraat yok bisey yok oy toplama anca milleti neyle kandiracaklarini sasirmislar artik
  • Yüzde kaça hıtap edıyorsunuz efendım 940 tl maaşla adam evıne gıtse dua edıyor nereyı gezıcek, gıtsınde Görsün tabıkı aradakı farkı:) bırakın Allah'ını seversenız ınsanların hayallerı yok bu ülkede bunu söyleyene kadar en somut Cümleyi kurarak asgarî ucretın vergısını dusurseydınız olmazmıydı
  • Yeni ve vaz geçilmez arpalık THY işte. İndirim uygulatacak imiş muhterem. Maliyeti cebinden mi karşılayacaksın? Şeçim arefesi diye senin kafa da mı uçuşa geçti?
  • Bayram degil seyran degil, Baskabakan bizi felen secim icin opecek galiba :)))
  • Konsolosluklarda zaman kaybetmessek gezeriz Konyalı..#AByeKaldırVizeleri
  • Seçim öncesi her zamanki popülist açıklamalar başlamış... Ayrıca halka açık bir şirketi indirim yapmaya zorlamak ne kadar doğru ? Veya neden THY ile konuşuluyor da Pegasus'la konuşulmuyor ?

Başbakan Ahmet Davutoğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Çankaya Köşkü'nde gençlerle buluştu. Davutoğlu konuşmasında, "Avrupa’yı gezin, yurtdışı seyahatler için gençler için özel bir indirim uygulayalım THY ile konuşarak" dedi.

THY MÜJDESİ

Size de çağrıda bulunuyorum. Bütün gönül coğrafyamızı gezin, balkanları gezin, Avrupa’yı gezin, yurtdışı seyahatler için gençler için özel bir indirim uygulayalım THY ile konuşarak. Yeter ki siz dünyayı tanıyan kendinden emin olan özgüveni yüksek insan onuruna saygılı en önemlisi de kendisiyle ülkesiyle ilgili zihninde bir hedef rüya olan gençler olarak yetişin.

BAŞBAKAN'DAN GENÇLERE İNDİRİM MÜJDESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sayin basbakana katiliyorum. Vizelerde kolaylik olsun. Anadoludaki. Tum. Gariban genleri gurup halinde devletin yardimiyla Yurt disina kafile halinde. Gonderin cesitli ulkelere. Gorsunler. Medeniyeti teknolojiyi. Hareket ve davranislari. Yerlere cop atma tukurme varmidir. Bu kulturu gorsunler ben bunu senelerdir soyluyorum. Cocuklar ogrensin . Parasi olan zaten gidiyor. Bir fikir bir medeniyet ogreniyormu. Yoksa sadece alis veris yapipmi donuyor . Bizim anadolu cocuklarimiz. Gorsun. Dukanlar. Cadeler. Yagmalaniyormu. Yakiyolarmi. Guzele guzemi katiyorlar . Bir azda. Is adamlari bu gibi davranislara. Devlete yardim etmesi lazimki. Yardim etmek sadaka vermek allah katinda kat bi kat. Sebap yazar bu kuranin. Diye bilirim. 114. Suredir. Her surede yazlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir ~ 9 yıl önce
Davutoğluna katılıyorum Business Class a 250 tl zam yapilsa gidis donuş için maliyet rahat karşılanır... Businesslla giden adam 500 liranın hesabını yapmamalıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes ~ 9 yıl önce
insan onuru, özgüven... önce vizeyi kaldır da, bu soylediklerin ayak altına alınmaktan kurtulsun vize kuruklarında.. tanıdıklardan vize için davetiye istemekten onur gurur mu kalıyor sanıyorsun.. ne konustugunu bilmiyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh ~ 9 yıl önce
10 yil once nasil gidiyordun ?
TGG ~ 9 yıl önce
Yurtdışına gitmeyi farklı ülkeleri görmemizi istiyorsanız vizeleri kaldırın.Şurda Avrupa'da Balkanlar hariç vizesiz gidebileceğin ülke hiç yok nerdeyse.Bir de Dünya'da söz sahibi olduk diyorsunuz.Ülkenin itibarı pasaportu ile eşdeğerdir.Çok itibarımız olsa istediğimiz ülkeye gidip vizesiz seyahat yapabilirdik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muteber nesne ~ 9 yıl önce
O itibarsızlık 12 Eylül 1980 de başladı sürüyor.2.5 yıl sonra kalkması hesaplandı.Bekleyeceğiz, İtibarımızın dönüşü muhteşem olacak.
TGG ye ~ 9 yıl önce
çok doğru soylemişsin..
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Baskan oyle diyecegine hele bi vizeyi kaldir kendi maaslariniza zam yaptgnz gibi milletin emekcininde maasina zam yapin oyle konusun icraat yok bisey yok oy toplama anca milleti neyle kandiracaklarini sasirmislar artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yüzde kaça hıtap edıyorsunuz efendım 940 tl maaşla adam evıne gıtse dua edıyor nereyı gezıcek, gıtsınde Görsün tabıkı aradakı farkı:) bırakın Allah'ını seversenız ınsanların hayallerı yok bu ülkede bunu söyleyene kadar en somut Cümleyi kurarak asgarî ucretın vergısını dusurseydınız olmazmıydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arpalık ~ 9 yıl önce
Yeni ve vaz geçilmez arpalık THY işte. İndirim uygulatacak imiş muhterem. Maliyeti cebinden mi karşılayacaksın? Şeçim arefesi diye senin kafa da mı uçuşa geçti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oldu ~ 9 yıl önce
Bayram degil seyran degil, Baskabakan bizi felen secim icin opecek galiba :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Konsolosluklarda zaman kaybetmessek gezeriz Konyalı..#AByeKaldırVizeleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. E ~ 9 yıl önce
Seçim öncesi her zamanki popülist açıklamalar başlamış... Ayrıca halka açık bir şirketi indirim yapmaya zorlamak ne kadar doğru ? Veya neden THY ile konuşuluyor da Pegasus'la konuşulmuyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000