12 Nisan 2012, Perşembe 09:42:30

BAŞBAKAN UÇAKTA TEST ETTİ ÖVGÜLER YAĞDIRDI...

Başbakan Erdoğan, Türk Hava Yolları'nın kablosuz internet hizmetini tanıttı...
  • 500 milyar dolar borç, 70 milyar dolar içerdeki sıcak para bir o kadar da cari açık dersek, iyi rakam değil mi...
  • TÜRKİYENİN TOPLAM BORCU 500 KÜSÜR MİLYAR DOLAR ,EKONOMİYİ TEST EDELİM Mİ????
  • köprülerin onarımı,yapımı ulaştırma bakanlığından onay,yetki alınarak belediyece ihale açılarak veya belediyeye kaynak aktarılarak ya da ulaştırma bakanlığınca ihale açılarak yapılır. bu köprünün yerine yapılan yeni köprüyü ulaştırma bakanlığı yapmış ancak tü uyarılara rağmen eski köprüyü ulaşımdan men etmemiş ki bu da belediyenin yetki ve görevi değil..ayrıca makedonya da bot kazası oldu 50 bulgar turist öldü anında bulgar ve makedon ulaştırma bakanları istifa etti..nerde bizde öyle bakan? yetkili?? tren kazasından sonra treni ben mi kullanıyordum diyen adam şimdi mi istifa edecek??? keşke....bu zihniyetler bu ülkeyi yönettikçe bu ülkenin ileri gitmesi mümkün değildir...
  • KARDEŞİM DOĞRU SÖYELEYEN 9 KÖYDEN KOVARLARMIŞ, ARTIK UÇAKTA HER KONUŞULAN BAHSİ GEÇEN ÜLKE TARAFINDAN KONTROL ALTINDA , YALAN İSE YALAN DE.. www.starling.com.il Panasoniğin Bu konuda ki Teknoloji Partneri.. Bakınız internete... Demezler mi Adama...
  • A-330 u hazırlanıyor. Ama bu farklı bir uçak bencede çok değerli başbakanımıza bir tanede b777 yakışır.
  • Elbette aci okadar kisi kaybetmek ama caycuma belediyesi ne yapar?ne icin var?
  • Sen çalışıp uğraştın yapıp THY'ye verdin de almadılar mı ? Oturduğun yerden provokasyon yapma. Bu arada elinin altındaki PC'yi kendin mi yaptın? Kendin yapmadıysa kullanma ; zira yazılımında donanımına kadar icat edenlerin alayı gayrimüslim.
  • TAYİP BEY İSRAİL TEKNOLOJİSİNİ KULLANMAKTA.STARLING ,PANASONİĞİN İÇİNDEKİ TV + INTERNET+ GPRS VB UYGULAMALARI YAPAN İSRAİL HAVA KUVVETLERİNE BAGLI FİRMA İNANMAYAN STARLİNGİN WEB SAYFASINA BAKABİLİR.KISACA UÇAKLARDA İSRAİLİN KONTROLUNDA ARTIK... HAYIRLI OLSUN HAMDİ BEY..
  • dünya erzurum da çaycuma da devletin sorumsuzluğu ve umursamazlığı yüzünden yok yere ölenleri de seyrediyor merak etme!!!!
  • YA KARDEŞİM HALA NEYİ KONUŞUYORSUNUZ ADAM GÖKYÜZÜNDE MAÇİ İZLİYORDU DAHA NE YORUMU BIRAKIN İRLANDALILARI AÇIN İPADLERİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tablet bilgisayarını aldı eline ve bir sonraki programını, Çin seyahati dönüşü uçakta planladı. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir sonraki programını Çin seyahati dönüşünde uçakta planladı. THY'nin yeni uygulamaya soktuğu internet hizmetinden faydalanarak gerçekleştirdiği tablet bilgisayarla olan görüşmesinden Başbakan son derece memnun kaldı.

THY'nin bu hizmetinden memnun kaldığını belirten Erdoğan, bu fırsatı yakalamış olmaktan mutlu olduğunu açıkladı.

İşte TRT'de yer alan o görüntüler...


BAŞBAKAN UÇAKTA TEST ETTİ ÖVGÜLER YAĞDIRDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 12 yıl önce
500 milyar dolar borç, 70 milyar dolar içerdeki sıcak para bir o kadar da cari açık dersek, iyi rakam değil mi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TÜRKİYENİN TOPLAM BORCU 500 KÜSÜR MİLYAR DOLAR ,EKONOMİYİ TEST EDELİM Mİ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
köprülerin onarımı,yapımı ulaştırma bakanlığından onay,yetki alınarak belediyece ihale açılarak veya belediyeye kaynak aktarılarak ya da ulaştırma bakanlığınca ihale açılarak yapılır. bu köprünün yerine yapılan yeni köprüyü ulaştırma bakanlığı yapmış ancak tü uyarılara rağmen eski köprüyü ulaşımdan men etmemiş ki bu da belediyenin yetki ve görevi değil..ayrıca makedonya da bot kazası oldu 50 bulgar turist öldü anında bulgar ve makedon ulaştırma bakanları istifa etti..nerde bizde öyle bakan? yetkili?? tren kazasından sonra treni ben mi kullanıyordum diyen adam şimdi mi istifa edecek??? keşke....bu zihniyetler bu ülkeyi yönettikçe bu ülkenin ileri gitmesi mümkün değildir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KARDEŞİM DOĞRU SÖYELEYEN 9 KÖYDEN KOVARLARMIŞ, ARTIK UÇAKTA HER KONUŞULAN BAHSİ GEÇEN ÜLKE TARAFINDAN KONTROL ALTINDA , YALAN İSE YALAN DE.. www.starling.com.il Panasoniğin Bu konuda ki Teknoloji Partneri.. Bakınız internete... Demezler mi Adama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
A-330 u hazırlanıyor. Ama bu farklı bir uçak bencede çok değerli başbakanımıza bir tanede b777 yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Elbette aci okadar kisi kaybetmek ama caycuma belediyesi ne yapar?ne icin var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sen çalışıp uğraştın yapıp THY'ye verdin de almadılar mı ? Oturduğun yerden provokasyon yapma. Bu arada elinin altındaki PC'yi kendin mi yaptın? Kendin yapmadıysa kullanma ; zira yazılımında donanımına kadar icat edenlerin alayı gayrimüslim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TAYİP BEY İSRAİL TEKNOLOJİSİNİ KULLANMAKTA.STARLING ,PANASONİĞİN İÇİNDEKİ TV + INTERNET+ GPRS VB UYGULAMALARI YAPAN İSRAİL HAVA KUVVETLERİNE BAGLI FİRMA İNANMAYAN STARLİNGİN WEB SAYFASINA BAKABİLİR.KISACA UÇAKLARDA İSRAİLİN KONTROLUNDA ARTIK... HAYIRLI OLSUN HAMDİ BEY..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dünya erzurum da çaycuma da devletin sorumsuzluğu ve umursamazlığı yüzünden yok yere ölenleri de seyrediyor merak etme!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YA KARDEŞİM HALA NEYİ KONUŞUYORSUNUZ ADAM GÖKYÜZÜNDE MAÇİ İZLİYORDU DAHA NE YORUMU BIRAKIN İRLANDALILARI AÇIN İPADLERİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000