19 Aralık 2015, Cumartesi 16:14:29

Başbakan THY'nin yeni rotasını açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu vizesiz Avrupa seyahati ve İzmir-Atina seferlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
  • 2002 veya 2003 yılında avrupa birliğine girdik sayılır diye gündüz atılan havai fişekleri unutmadık. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. o zamana kadar köprünün altından çok su geçer, bir bahane üretilir.
  • Şan,şeref,haysiyetten bahsediyoruz ama iş paraya,çıkara geldi mi avrupalıların ülkemize sadece ve sadece kimlikleri ile gelmelerine izin veriyoruz ! Bu da yetmiyor adamlara ülkemizden ev,arsa vs almalarına da izin veriyoruz! Buyrun bir Türk olarak avrupaya gidin bir yerde ev,arsa almak isteyin bakalım alabiliyor musunuz ? Bu mu güçlü ülke Türkiye ? Bu mu kimseye ihtiyacı olmayan Türkiye? Bu mu sözüm ona herkesin korktuğu,çekindiği Türkiye? İnsanının vize kapılarında yıllardır çile çekmelerine,aşağılanmalarına,horlanmalarına,gizli bilgilerinin elin adamlarının eline geçmesine bile bile göz yumanlara oy verenler sorumludur, başkası değil !
  • Thk maaş odeyecekmi sayın başbakanım belki siz biliyorsunuzdur.
  • Kapıdan değil bacadan bile sokmazlar!
  • birakin bu vizesiz avrupa yalanlarini ! 10 yil oncede ayni masallari okuyordunuz, ankara'da havai fisek patlatiyordunuz hala ayni masallari okuyorsunuz utanmadan !
  • Sadece Ekim 2016'ya kadar mı?
  • Thy napcak izmir atina aaaa zararına acaba ama olsun thy müdürü alp yusuf yusuf zaten kendisi prens bişicik olmaz ona atinadan sevgiler
  • Aegean halihazirda ucuyor Olympic adiyla Adb-Ath arasini, Dash 8 Q400'lerle. Rekabetci bir strateji izlenmesi gerek...
  • Hatay içinde açıklayın bıktık üvey evlat muamelesi den
  • 32 yıldır vizesiz seyahat yapıyoruz. nolmus ya abi

Başbakan Ahmet Davutoğlu vizesiz Avrupa seyahati ve İzmir-Atina seferlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Olağan Genel Kurulu, Swissotel The Bosphorus'ta düzenlendi. Genel Kurula Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı.

Türkiye’nin Dünya’da en fazla temsil edilen 6. ülke konumuna geldiğinin altını çizen Başbakan Davutoğlu, bu bağlamda THY’nin yeni uçuş hattını da açıkladı.

THY’nin 108 ülkede 261 şehre uçtuğunu hatırlatan Davutoğlu, “Yunanistan Başbakanı Sayın Çipras ile Brüksel’de yaptığımız görüşmede bundan sonraki yüksek düzeyli işbirliği konseyi toplantımızı Şubat ayında İzmir’de yapmaya karar verdik. İnşallah THY de Atina-İzmir seferini başlatacak ve ilk ağırlayacağı da Yunanistan başbakanı sayın Çipras olacak” diye konuştu.

“EKİM 2016’YA KADAR AVRUPA ÜLKELERİNE VİZESİZ SEYAHAT İMKANI OLUŞACAK”

Vizesiz Avrupa müjdesini de veren Davutoğlu, “İnşallah kısa bir zaman içerisinde. Ekim 2016’ya kadar AB üyelerine vizesiz seyahat imkanı oluşacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bu sembolik değeri yüksek bir adım. İş adamlarımızı, saygın aydınlarımızın AB ülkesi üye ülkelerin kapılarında, konsoloslukları önünde nasıl beklediklerini biliriz. Bazı iş adamlarımızın mallarını Avrupa fuarlarına gittiğini ama kendilerinin ulaşamadığını bir gerçek olarak yaşardık. Ekim 2016’da İnşallah AB’ye vizesiz giriş başlayacak. Burada muhalif liderlere çağrıda bulunmak istiyorum. Bu sürecin işlemesi için bazı reformları gerçekleştirmemiz lazım. Onun içini vize muafiyeti bağlamında bütün yasaları reform paketi haline getiriyoruz ve bunların Mart ayına kadar geçmesi lazım. Eğer 78 milyon vatandaşımızın onurla istedikleri zaman Avrupa’ya vizesiz bir şekilde gitmesini bu sene içinde görmek istiyorsak muhalefet partilerinin işbirliği önemli. Bu reformlar gecikmeden çıkmalı ve vizesiz Avrupa seyahat etme imkanı en geç Ekim ayında sağlanmalı” ifadelerini kullandı.

Başbakan THY'nin yeni rotasını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Bora ~ 8 yıl önce
2002 veya 2003 yılında avrupa birliğine girdik sayılır diye gündüz atılan havai fişekleri unutmadık. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. o zamana kadar köprünün altından çok su geçer, bir bahane üretilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Şan,şeref,haysiyetten bahsediyoruz ama iş paraya,çıkara geldi mi avrupalıların ülkemize sadece ve sadece kimlikleri ile gelmelerine izin veriyoruz ! Bu da yetmiyor adamlara ülkemizden ev,arsa vs almalarına da izin veriyoruz! Buyrun bir Türk olarak avrupaya gidin bir yerde ev,arsa almak isteyin bakalım alabiliyor musunuz ? Bu mu güçlü ülke Türkiye ? Bu mu kimseye ihtiyacı olmayan Türkiye? Bu mu sözüm ona herkesin korktuğu,çekindiği Türkiye? İnsanının vize kapılarında yıllardır çile çekmelerine,aşağılanmalarına,horlanmalarına,gizli bilgilerinin elin adamlarının eline geçmesine bile bile göz yumanlara oy verenler sorumludur, başkası değil !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Thk maaş odeyecekmi sayın başbakanım belki siz biliyorsunuzdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizesiz ~ 8 yıl önce
Kapıdan değil bacadan bile sokmazlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayatiniz yalan ! ~ 8 yıl önce
birakin bu vizesiz avrupa yalanlarini ! 10 yil oncede ayni masallari okuyordunuz, ankara'da havai fisek patlatiyordunuz hala ayni masallari okuyorsunuz utanmadan !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece ~ 8 yıl önce
Sadece Ekim 2016'ya kadar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 8 yıl önce
Thy napcak izmir atina aaaa zararına acaba ama olsun thy müdürü alp yusuf yusuf zaten kendisi prens bişicik olmaz ona atinadan sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 8 yıl önce
Aegean halihazirda ucuyor Olympic adiyla Adb-Ath arasini, Dash 8 Q400'lerle. Rekabetci bir strateji izlenmesi gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatay ~ 8 yıl önce
Hatay içinde açıklayın bıktık üvey evlat muamelesi den

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
32 yıldır vizesiz seyahat yapıyoruz. nolmus ya abi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000