12 Temmuz 2009, Pazar 08:37:57

Başbakan TC-DAP'ı ilk kez kullandı

Başbakanlık için Türk Hava Yolları tarafından satın alınan Gulfstream 550 tipi uzun menzilli uçak, dün ilk kez kullanıldı.
  • sizin kadar boş konuşanı da görmedim.başbakana özel olarak mı sandınız bu uçağı yoksa ? yada o laiklik elden gidiyor diyip duran beyinleriniz mi almıyor.hee tabi tabi.unutmuşuz.biz örümcek beyinliyiz ya ne de olsa ! herşeyde olduğu gibi burda da haklısınız öyle değilmi !!!!!
  • Buraya kimin ne yazdığı belli değil. Kullanılan üsluplar yüz kızartıcı. Lütfen üyelik sistemini aktif edin, ve kişilerin Adı Soyadı yorumlarının altında görünsün. Bu ortamı basitleştirmeye hiçkimsenin hakkı yok. Saygılarımla Ozan Özduman
  • Ya iyi güzel konuşuluyor.biri ismini yaz seni aldırayım diyor açık açık tehdit savuruyor.demek ki konuşulanlar brilerinin canını yakıyor.ne demiş laleli lions bükemediğin eli öpeceksin.bu arada vatana gönüllü hizmet edenlerden bahsediyorsak.silahlı kuvvetlerde de çok sayıda Vip uçağı var onlarda tarifeli uçşunlar değilmi..
  • Adres bırakmaya bu kadar meraklıysan sen niye bırakmıyorsun? "Aldırılma" korkusu mu yoksa? ;) Bu tür muhabbetleri en son ana sınıfında yapmıştım. Sağol, sayende nostalji oldu...
  • Sn. Laleli Lions, Hos size sayin denmez ama ortamin agirligindan mutevellit boyle konusmak icab ediyor.Beyanlarinizda ordu mensuplarini hedef alir uslup icerisindesiniz..Saydiginiz ucaklarin hepsi bizim hava kuvvetlerimizde faaliyet gostermektedir.Okadar yurekliyseniz adinizi soyadinizi gercek adresinizi yazin, bakin ben sizi aldirmiyor muyum gorun.Terbiyesizlik yapmayiniz,irtica beyinli gereksiz sahsiyetinizle ortami kirletmeyiniz,akilli olunuz.
  • Bükemediği eli öpmeye cesaret edemeyenler, Türki Cumhuriyeti'nin Başbakanı'na nakliye uçağını reva görüyormuş, bak sen. E ama, Başbakanlığa ait nakliye uçağı yok maalesef. Hadi Başbakanlık'ın yok, peki nakliye uçağına sahip unsurlar(!) B200'ü, Citation II'leri, Citation V'leri, Gulf IV'ü niye alma ihtiyacı hissetmiş acaba? Akıl çok gelip de paçalarından akan "cin" fikirli abiler buna da bi cevap verse? ;) Hâlâ TC-DAP'ı sadece Başbakanımız'ın kullandığını sananlar var. Daha adamlar bir VIP uçak havuzunun oluşturulduğunu, gidilecek menzile ve heyetin kalabalığına göre uçak belirlendiğini anlayamadı gitti. Ya da anlıyorlar ama işlerine gelmiyor. Haset ne kötü bi duygu... :D
  • Vatana millete hizmete gönüllü olan tarifeli uçak ile de uçar,Askeri nakliye uçağı ile de.Asıl olan hizmetse.Bu kadar lükse ve israfa ne gerek var.Bu gün THY filosunda ihtiyaç fazlası uçaklar var Tahsis ettirin istediğiniz yere istediğiniz zaman götürün, getirin.Bu VİP uçakların hele son alınanın gereğini anlamak mümkün değil.
  • Şu ''Bilmeden konuşmayın'' başlığı altında yorum yazanlar.Sanki kendileri bilerek konuşuyorlar. Olacak gibi değil Sizi okumak istemiyoruz.Niye anlamakta zorluk çekiyorsunuz.
  • Esas sen bilmeden konuşuyorsun. Uçak yerde durursa zarar edermiş o yüzden uçuruyormuş yok ya, almasaymış o zaman! 60 milyon $ başımıza patladı zaten daha olmasın diye mi sevinecegiz? Yok otel odasında tasarruf, bunlar iktidar olduklarında meclis lojmanlarını arabaları satacağız tasarruf için demediler mi, ne oldu, meclis lojmanları arazisi bilmemkime verildi, arabalaın yerlerine de daha lüksleri alındı. Hadi yalan de buna da.
  • Daha da gündemde kalmaya devam edecek. Sanki uçağı yok. Bilmemkimle yarış edeceğiz diye saçalım paraları. Sonra da sıra işçiye geldiğinde "kusura bakma kardeşim" değil mi? O paralar hepimizinn cebinden çıkıyor. Gideceği yere tarifeli THY ile gitse incilerimiz mi dökülür? Bisikletle çalışma ofislerine giden başbakanlar bakanlar örnek gösterilmez, sarkozi nin berluskoni nin uçağı örnek alınır.

Uzun süre gündemden düşmeyen, Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nın hizmetinde kullanılmak üzere 60 milyon dolara satın alınan Gulfstream 550 tipi uçak, uçuş testleri ve diğer eksikliklerinin giderilmesinin ardından dün ilk kez Başbakan Erdoğan tarafından kullanılmaya başlandı.

İndirimle birlikte yaklaşık 43 milyon dolara malolan uçak Ankara'dan havalandıktan sonra Los Angeles'a kadar yakıt ikmali yapmadan uçabiliyor.

G550, ultra-uzun menziline ek olarak çok sayıda teknolojik yenilik barındırıyor.

Başbakan TC-DAP'ı ilk kez kullandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
sizin kadar boş konuşanı da görmedim.başbakana özel olarak mı sandınız bu uçağı yoksa ? yada o laiklik elden gidiyor diyip duran beyinleriniz mi almıyor.hee tabi tabi.unutmuşuz.biz örümcek beyinliyiz ya ne de olsa ! herşeyde olduğu gibi burda da haklısınız öyle değilmi !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Buraya kimin ne yazdığı belli değil. Kullanılan üsluplar yüz kızartıcı. Lütfen üyelik sistemini aktif edin, ve kişilerin Adı Soyadı yorumlarının altında görünsün. Bu ortamı basitleştirmeye hiçkimsenin hakkı yok. Saygılarımla Ozan Özduman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya iyi güzel konuşuluyor.biri ismini yaz seni aldırayım diyor açık açık tehdit savuruyor.demek ki konuşulanlar brilerinin canını yakıyor.ne demiş laleli lions bükemediğin eli öpeceksin.bu arada vatana gönüllü hizmet edenlerden bahsediyorsak.silahlı kuvvetlerde de çok sayıda Vip uçağı var onlarda tarifeli uçşunlar değilmi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Adres bırakmaya bu kadar meraklıysan sen niye bırakmıyorsun? "Aldırılma" korkusu mu yoksa? ;) Bu tür muhabbetleri en son ana sınıfında yapmıştım. Sağol, sayende nostalji oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sn. Laleli Lions, Hos size sayin denmez ama ortamin agirligindan mutevellit boyle konusmak icab ediyor.Beyanlarinizda ordu mensuplarini hedef alir uslup icerisindesiniz..Saydiginiz ucaklarin hepsi bizim hava kuvvetlerimizde faaliyet gostermektedir.Okadar yurekliyseniz adinizi soyadinizi gercek adresinizi yazin, bakin ben sizi aldirmiyor muyum gorun.Terbiyesizlik yapmayiniz,irtica beyinli gereksiz sahsiyetinizle ortami kirletmeyiniz,akilli olunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bükemediği eli öpmeye cesaret edemeyenler, Türki Cumhuriyeti'nin Başbakanı'na nakliye uçağını reva görüyormuş, bak sen. E ama, Başbakanlığa ait nakliye uçağı yok maalesef. Hadi Başbakanlık'ın yok, peki nakliye uçağına sahip unsurlar(!) B200'ü, Citation II'leri, Citation V'leri, Gulf IV'ü niye alma ihtiyacı hissetmiş acaba? Akıl çok gelip de paçalarından akan "cin" fikirli abiler buna da bi cevap verse? ;) Hâlâ TC-DAP'ı sadece Başbakanımız'ın kullandığını sananlar var. Daha adamlar bir VIP uçak havuzunun oluşturulduğunu, gidilecek menzile ve heyetin kalabalığına göre uçak belirlendiğini anlayamadı gitti. Ya da anlıyorlar ama işlerine gelmiyor. Haset ne kötü bi duygu... :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vatana millete hizmete gönüllü olan tarifeli uçak ile de uçar,Askeri nakliye uçağı ile de.Asıl olan hizmetse.Bu kadar lükse ve israfa ne gerek var.Bu gün THY filosunda ihtiyaç fazlası uçaklar var Tahsis ettirin istediğiniz yere istediğiniz zaman götürün, getirin.Bu VİP uçakların hele son alınanın gereğini anlamak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şu ''Bilmeden konuşmayın'' başlığı altında yorum yazanlar.Sanki kendileri bilerek konuşuyorlar. Olacak gibi değil Sizi okumak istemiyoruz.Niye anlamakta zorluk çekiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Esas sen bilmeden konuşuyorsun. Uçak yerde durursa zarar edermiş o yüzden uçuruyormuş yok ya, almasaymış o zaman! 60 milyon $ başımıza patladı zaten daha olmasın diye mi sevinecegiz? Yok otel odasında tasarruf, bunlar iktidar olduklarında meclis lojmanlarını arabaları satacağız tasarruf için demediler mi, ne oldu, meclis lojmanları arazisi bilmemkime verildi, arabalaın yerlerine de daha lüksleri alındı. Hadi yalan de buna da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Daha da gündemde kalmaya devam edecek. Sanki uçağı yok. Bilmemkimle yarış edeceğiz diye saçalım paraları. Sonra da sıra işçiye geldiğinde "kusura bakma kardeşim" değil mi? O paralar hepimizinn cebinden çıkıyor. Gideceği yere tarifeli THY ile gitse incilerimiz mi dökülür? Bisikletle çalışma ofislerine giden başbakanlar bakanlar örnek gösterilmez, sarkozi nin berluskoni nin uçağı örnek alınır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000