15 Ağustos 2013, Perşembe 11:34:28

BAŞBAKAN KAÇIRILAN PİLOTLAR HAKKINDA KONUŞTU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'da kaçırılan Türk Hava Yolları pilotları hakkında açıklamada bulundu. Başbakan Erdoğan, "Endişe söz konusu değil" dedi.
  • Neden çok açıklamaya gerek yok ateş düştüğü yeri yakar
  • RTE, insanları kandırıyorsun Allah'a karşı ne hesap vereceksin? Allah'ı siyasi şovlarınla kandırabilecek misin?
  • dicle kenarında kuzu kaybolsa bana sorun dememiş miydi bu?
  • herhangi bir şekilde endişe taşımadığının farkındayız be tayyar
  • Suriyedeki PKK uzantısı muhaliflere gözü kapalı arka çıkan devletimiz olduğu sürece kaçırılan pilotlarımız gibi daha nice Turk vatandaşı bunun bedelini ağır ödeyecektir.
  • Tabi herzaman olduğu gibi R.t.erdoğan benim totom rahat siz edişe etmeyin önemli olan netice (Allah'ım sen yar& yandaşı ol Türk pilotlarının sen koru onları âmin
  • "ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) ndaki müslüman kardeşleriniz bu iki pilotumuzu pazarlık malzemesi haline getirdi ve kontrol sizde isterseniz serbest bıraktırırsınız ama Suriye konusundaki politikalarda beklentileriniz var" ı mı endişe edilecek bir durum olarak görmeyelim. Bunu mu anlamalıyız?
  • Komşularla izlediğiniz 0 problem sayesinde oluyor bunlar.Hazret birde çıkmış endişe edilecek bir şey yok diyor.Endişenin en büyük kaynağı hükümetinizin oluşu.
  • Kendi oğlu olsa yine konuşur muydu "Endişe söz konusu değil" diye!
  • başlığın abartılı olduğunu kabul etmekle birlikte, padişahı koşulsuz desteklemeden önce kamuyu aydınlatma diye bir olgunun olduğunu unutmayalım, daha binlercesi gibi o masum pilotların ve ailelerinin ülke yönetiminde bulunanların yaptığı sayısız yanlıştan dolayı acı çektikleri gerçeği gibi büyük resmi görmek yerine her zamanki gibi minik ve saçma detaylarla uğraşmaya devam edelim

Başbakan Erdoğan, Türmenistan ziyareti öncesi Lübnan'da kaçırılan Türk Hava Yolları pilotlarının durumunun sorulması üzerine açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Sağlıklarıyla ilgili dün akşam itibarıyla bir endişe sözkonusu değil. İlgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Çok fazla açıklama yapmak doğru değil önemli olan neticeyi alabilmek. Görüşmeler takip ediliyor" dedi.

BAŞBAKAN KAÇIRILAN PİLOTLAR HAKKINDA KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Neden çok açıklamaya gerek yok ateş düştüğü yeri yakar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 11 yıl önce
RTE, insanları kandırıyorsun Allah'a karşı ne hesap vereceksin? Allah'ı siyasi şovlarınla kandırabilecek misin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
dicle kenarında kuzu kaybolsa bana sorun dememiş miydi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TYLER ~ 11 yıl önce
herhangi bir şekilde endişe taşımadığının farkındayız be tayyar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 11 yıl önce
Suriyedeki PKK uzantısı muhaliflere gözü kapalı arka çıkan devletimiz olduğu sürece kaçırılan pilotlarımız gibi daha nice Turk vatandaşı bunun bedelini ağır ödeyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çarpıtıyorsun... ~ 11 yıl önce
Suriye'de pkk'nın uzantısı olanlar Esed yanlısı PYD. ÖSO'nu oluşturan kardeşlerimiz, PYD'nin Suriyedeki en büyük korkusu ve düşmanı...
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Tabi herzaman olduğu gibi R.t.erdoğan benim totom rahat siz edişe etmeyin önemli olan netice (Allah'ım sen yar& yandaşı ol Türk pilotlarının sen koru onları âmin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorun Yok ~ 11 yıl önce
"ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) ndaki müslüman kardeşleriniz bu iki pilotumuzu pazarlık malzemesi haline getirdi ve kontrol sizde isterseniz serbest bıraktırırsınız ama Suriye konusundaki politikalarda beklentileriniz var" ı mı endişe edilecek bir durum olarak görmeyelim. Bunu mu anlamalıyız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xpilot ~ 11 yıl önce
Komşularla izlediğiniz 0 problem sayesinde oluyor bunlar.Hazret birde çıkmış endişe edilecek bir şey yok diyor.Endişenin en büyük kaynağı hükümetinizin oluşu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umursamaz ~ 11 yıl önce
Kendi oğlu olsa yine konuşur muydu "Endişe söz konusu değil" diye!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
başlığın abartılı olduğunu kabul etmekle birlikte, padişahı koşulsuz desteklemeden önce kamuyu aydınlatma diye bir olgunun olduğunu unutmayalım, daha binlercesi gibi o masum pilotların ve ailelerinin ülke yönetiminde bulunanların yaptığı sayısız yanlıştan dolayı acı çektikleri gerçeği gibi büyük resmi görmek yerine her zamanki gibi minik ve saçma detaylarla uğraşmaya devam edelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000