17 Kasım 2014, Pazartesi 13:00:23

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN FİLİPİNLER AÇIKLAMASI

Resmi temaslarda bulunmak üzere Filipinler'e gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Filipinler Devlet Başkanı Benigno Aquino ile basın toplantısı düzenledi.
  • Filipinler'e 2014 ocak ayında gitmiştim.. kısa bir süre sonra tekrar gidicem gerçekten insanları inanılmaz nezaketli ve saygılı, yemek ucuz doğa harika Thy yolları bir an önce direk uçuşlar başlatmalı türk insanı daha filipinlerin doğasını ve denizini bilmiyor..kesinlikle thy yolları doluluk oranlarını yakalayacaktır..Palawan adasını tavsiye edebilirim görmelisiniz..
  • MANİLA FULL ÇEKER. FİLİPİNLER'E DAHA ÖNCE GİTTİM. İNSANLARI ÇOK SICAKKANLI VE YARDIMSEVER. BORACAY, DAVAO CİTY, CEBU VE MANİLA KESİNLİKLE GİDENLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAYACAKTIR. 21 GÜN KALANLAR İÇİN VİZE YOK. YEMEKLER VE TAKSİ UCUZ. THY BAŞLASIN İLK UÇUŞTA VARIM....WAİT ME PLS MANİLA.
  • İzninizle bazı yanlışları düzeltelim. 1) 777-200 LR gerekmez. 777-300 ER rahatlıkla uçar. 2) Taipei ve Manila yanı anda açılmaz, aktarmalı hiç olmaz. Filipinli yetkililer Hong Kong aktarması talebini daha evvel kabul etmedi. 3) 600 USD civarı uçuş yok, 2-3 yıl evvel vardı. En ucuz uçuş 900 USD civarındadır. Filipinli işçiler için THY'nin örneğin bağlantılı Zürih seferi veya Oslo seferi elbette daha makul fiyatlı seçenek olabilir. 4) Açılsın artık şu hat. %100'e yakın doluluk olmazsa bende bir daha burada yazmam. Emirates bile sanırım günde 3 seferi var. 5) Daha da iddialı bir şey söyleyeyim, CEBU seferleri bile THY açısından karlı olacaktır. 6) Fikirlerime katılmayanlara şimdiden aydınlatıcı mesajları için teşekkür ederim.
  • Hindistan ve Çin 'deki tıkanıklıkların da açılması için bir yol bulunabilirse müthiş olur. O zaman THY daha da yükselişe geçer. Uçakların doluluğundan beyond trafikte rekabete giremiyoruz..
  • THY'nın genişleme ve büyüme politikasını doğru buluyor ve destekliyorum. Ayda ortalama 1 kez yurtdışına uçuyorum. ABD ve Kanada gibi uzak yerlere direk uçuşlar, aktarmalı uçuşlara göre çok daha rahat.Geçmişte yabancı havayolları ile aktarmalı olarak Los Angeles ve Havana'ya uçmuştum. İnanılmaz yorucu olduğunu düşünüyorum. Diğer yandan promosyonları takip ederek oldukça ekonomik uçuşlar gerçekleştirmek te mümkün.
  • muhabbete bak diyene bu ülkeye siz ve sizin gibiler ne yaptınız sorarım bir adet çeşme yapında bu millet su içsin o çeşmeden ondan sonra da dersiniz biz bir çeşme yaptık milletine vatanın hayrına diye.. Marmaray yapıldı herkes kullanıyor ama yapılmadan önce de yapılmasını engellemek için her türlü engeli çıkardınız, 3. havalimanı her türlü engellemeleri yapıyorsunuz, seneye marmarayda araç geçecek vatana hizmet siz de var mı bunlar yok yapar mısınız asla ondan sonrada seçim olur alırsınız muhallebiyi ya..
  • Mexico-City??
  • Muhabette bak : "Şu an 2 ülke arasındaki ticaret hacmi 300-350 milyon dolar civarında. Mümkün olduğunca hızlı bir biçimde bunun 1 milyar dolara çıkmasını istiyoruz " Bu nasil bir serbest ekonomi anlayisi ?? Ama dogru ya sizin hanedaniniza bagli "müstakil isadamlariniz" var !!! Ya bunlarin hepsi ayni torna tezgahinda mi üretiliyor ???
  • hongkok aktarmalı manilaya uçan biri olarak diyebilirim ki; iyi bir gelişme....
  • Uçsun da, kaça uçacak? Qatar, Saudi gibi havayolları İstanbul'dan Manila'ya $600 altına uçuyor. Evet, Doha aktarmalı ama 580 dolara bilet aldım en son Manila'ya Qatar'dan. Çıkış Şubat ayı. THY çok da ucuz bir havayolu değil. Mille uçsan, havaalanı vergisi vs diye aldığı ücret biletin %40'ı. O kadar şaklabanlık yapıp milleri biriktirmek için 40 takla atacağıma veririm parasını paşa paşa, en ucuz bileti sunan havayoluyla giderim. Amerika, Karayipler uçuşlarında da bakıyorum, THY bir promosyona girmediyse genelde British Airways, KLM/Lufthansa, Delta hep daha ucuz. Güney Amerika desen, yine İspanya aktarmalı vs hep ucuz seçenekler var. "Ben direk uçayım, farkı neyse veririm" diyen için uygun olabilir, o ayrı.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Filipinler'e gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Filipinler Devlet Başkanı Benigno Aquino ile basın toplantısı düzenledi.

Davutoğlu, basın toplantısında yaptığı konuşmada iki ülke ilişkilerini ele aldıklarını dile getirerek, “Filipinleri ziyaret eden ilk başbakan olmak benim için bir onurdur' dedi.

“COĞRAFİ UZAKLIĞI ÇÖZMEK İÇİN HAVA TAŞIMACILIĞINI GELİŞTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

İki ülke ilişkilerini daha da geliştirmek için hava taşımacılığına daha çok önem vereceklerini kaydeden Davutoğlu, “Coğrafi mesafeye rağmen ilişkilerimizi geliştirmeye de karar verdik. Bugün hava servisi anlaşmasını imzaladıktan sonra, coğrafi mesafe uzaklığını çözebilmek için hava taşımacılığımızı geliştirmeye çalışacağız. THY Manila’ya her gün uçmak istiyor. 2 havayolu şirketinin ve ülkenin yapacağı iyi bir işbirliği ile 2 ülke de kazan-kazan durumunda olacak. Aynı şekilde kritik öneme sahip turizm ve ticaret gibi sektörlerde de ilişkilerimizi güçlendirmek istiyoruz. Şu an 2 ülke arasındaki ticaret hacmi 300-350 milyon dolar civarında. Mümkün olduğunca hızlı bir biçimde bunun 1 milyar dolara çıkmasını istiyoruz. Bu sebeple tüm anlaşmaları tamamladık ve ortak ekonomi komisyonu kurma kararı aldık. Bölgesel konularda ise, özellikle insani konularda Türkiye ve Filipinler arasında iyi bir işbirliği ve dayanışma var” dedi.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN FİLİPİNLER AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Georgian ~ 9 yıl önce
Filipinler'e 2014 ocak ayında gitmiştim.. kısa bir süre sonra tekrar gidicem gerçekten insanları inanılmaz nezaketli ve saygılı, yemek ucuz doğa harika Thy yolları bir an önce direk uçuşlar başlatmalı türk insanı daha filipinlerin doğasını ve denizini bilmiyor..kesinlikle thy yolları doluluk oranlarını yakalayacaktır..Palawan adasını tavsiye edebilirim görmelisiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇOK İSABETLİ. ~ 9 yıl önce
MANİLA FULL ÇEKER. FİLİPİNLER'E DAHA ÖNCE GİTTİM. İNSANLARI ÇOK SICAKKANLI VE YARDIMSEVER. BORACAY, DAVAO CİTY, CEBU VE MANİLA KESİNLİKLE GİDENLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAYACAKTIR. 21 GÜN KALANLAR İÇİN VİZE YOK. YEMEKLER VE TAKSİ UCUZ. THY BAŞLASIN İLK UÇUŞTA VARIM....WAİT ME PLS MANİLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filipinli ~ 9 yıl önce
İzninizle bazı yanlışları düzeltelim. 1) 777-200 LR gerekmez. 777-300 ER rahatlıkla uçar. 2) Taipei ve Manila yanı anda açılmaz, aktarmalı hiç olmaz. Filipinli yetkililer Hong Kong aktarması talebini daha evvel kabul etmedi. 3) 600 USD civarı uçuş yok, 2-3 yıl evvel vardı. En ucuz uçuş 900 USD civarındadır. Filipinli işçiler için THY'nin örneğin bağlantılı Zürih seferi veya Oslo seferi elbette daha makul fiyatlı seçenek olabilir. 4) Açılsın artık şu hat. %100'e yakın doluluk olmazsa bende bir daha burada yazmam. Emirates bile sanırım günde 3 seferi var. 5) Daha da iddialı bir şey söyleyeyim, CEBU seferleri bile THY açısından karlı olacaktır. 6) Fikirlerime katılmayanlara şimdiden aydınlatıcı mesajları için teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filpinli'ye cevap ~ 9 yıl önce
maşallah adam ne güzel türkçeyi çözmüş virgülüne noktasıa kadar maşallah. acaba orda da fetonun okulları varda böyle mi öğreniyorlar. çok ilginç.cevap veremezsende mahsuru yok anlarım demekki sadece türkçe yazmaya odaklanmış onu biliyor türkçe okumayı bilmiyor derim.
filipinli ~ 9 yıl önce
Güzel kardeşim, Milletçe kafayı yemişiz de haberimiz yok, ben Filipinler'e iş için 8 yıldır çok fazla seyahat ettiğim için lakabım filipinli'dir. Okulmuş deftermiş, güzel kardeşim bence senin evvela rehabilitasyona ihtiyacın var. Boşver burada vakit kaybetmeyi, git dinlen, hayat ne güzel vapurlar falan...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hindistan ve Çin 'deki tıkanıklıkların da açılması için bir yol bulunabilirse müthiş olur. O zaman THY daha da yükselişe geçer. Uçakların doluluğundan beyond trafikte rekabete giremiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY'nın genişleme ve büyüme politikasını doğru buluyor ve destekliyorum. Ayda ortalama 1 kez yurtdışına uçuyorum. ABD ve Kanada gibi uzak yerlere direk uçuşlar, aktarmalı uçuşlara göre çok daha rahat.Geçmişte yabancı havayolları ile aktarmalı olarak Los Angeles ve Havana'ya uçmuştum. İnanılmaz yorucu olduğunu düşünüyorum. Diğer yandan promosyonları takip ederek oldukça ekonomik uçuşlar gerçekleştirmek te mümkün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
muhabbete bak diyene bu ülkeye siz ve sizin gibiler ne yaptınız sorarım bir adet çeşme yapında bu millet su içsin o çeşmeden ondan sonra da dersiniz biz bir çeşme yaptık milletine vatanın hayrına diye.. Marmaray yapıldı herkes kullanıyor ama yapılmadan önce de yapılmasını engellemek için her türlü engeli çıkardınız, 3. havalimanı her türlü engellemeleri yapıyorsunuz, seneye marmarayda araç geçecek vatana hizmet siz de var mı bunlar yok yapar mısınız asla ondan sonrada seçim olur alırsınız muhallebiyi ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallama ~ 9 yıl önce
Marmaray Ecevit hükümetinin eseridir.Projeyide,kredisinide ecevit hükümeti hazırlamıştır.Engelleme çıkarmışlar!...Sanal düşman algısı yaratıp zırlayıp duruyorsunuz...Ezikler sizi...
aeromexico ~ 9 yıl önce
Mexico-City??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PADISAHcik ~ 9 yıl önce
Muhabette bak : "Şu an 2 ülke arasındaki ticaret hacmi 300-350 milyon dolar civarında. Mümkün olduğunca hızlı bir biçimde bunun 1 milyar dolara çıkmasını istiyoruz " Bu nasil bir serbest ekonomi anlayisi ?? Ama dogru ya sizin hanedaniniza bagli "müstakil isadamlariniz" var !!! Ya bunlarin hepsi ayni torna tezgahinda mi üretiliyor ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekonomi ~ 9 yıl önce
admin şöyle cahil yorumları şuraya koymayın
Hacim Meselesi ~ 9 yıl önce
Onlar ol der hemen olur diyecem ama şu din her derde deva da...gel gör ki ithalat- ihracat işlerinde pek işe yaramıyor...
ekonomi`ye cevap ~ 9 yıl önce
Öyle "külhan beyi" vari talimat yazacagina, bize hükümetin sosyo ekonomi politikasinin programini anlat bizde bilelim. Yoksa sende mi "müstakil" takiliyorsun ???...seni gidi seniiiiii
hakan ~ 9 yıl önce
hongkok aktarmalı manilaya uçan biri olarak diyebilirim ki; iyi bir gelişme....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
you ~ 9 yıl önce
only yourself help yourself write yourself fly yorself what a man you are
teasers ~ 9 yıl önce
Uçsun da, kaça uçacak? Qatar, Saudi gibi havayolları İstanbul'dan Manila'ya $600 altına uçuyor. Evet, Doha aktarmalı ama 580 dolara bilet aldım en son Manila'ya Qatar'dan. Çıkış Şubat ayı. THY çok da ucuz bir havayolu değil. Mille uçsan, havaalanı vergisi vs diye aldığı ücret biletin %40'ı. O kadar şaklabanlık yapıp milleri biriktirmek için 40 takla atacağıma veririm parasını paşa paşa, en ucuz bileti sunan havayoluyla giderim. Amerika, Karayipler uçuşlarında da bakıyorum, THY bir promosyona girmediyse genelde British Airways, KLM/Lufthansa, Delta hep daha ucuz. Güney Amerika desen, yine İspanya aktarmalı vs hep ucuz seçenekler var. "Ben direk uçayım, farkı neyse veririm" diyen için uygun olabilir, o ayrı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teasers a ~ 9 yıl önce
Kardeş sen tabiki istediğinle uçacaksın. Ama bir A330 pilotu olarak şu söyleyebilirim bir çok rotada boş yer bulmak zor. Yani dolu uçuyoruz. Muhtemelen senin bildiğin diğerlerinin bilmediği bir şeyler var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000