31 Ekim 2010, Pazar 09:22:12

BAŞBAKAN ÇOBANA JEST YAPTI

Başbakan Erdoğan'ın dün jet ambulansla Antep'ten Ankara'ya getirildiğini söylediği çocuğun, Antepli çobanın 11 yaşındaki oğlu olduğu ortaya çıktı. Baba Ahmet Karabacak, 'Başbakan telefonla aradı, oğlumu götürdüler şoktayız' dedi.
  • Ya ben tam anlamadin basbakan mi isi koordine etti yoksa saglik bakani mi...... Gerci ne fark eder tuttuklari ALTIN olsun....
  • basbakanin ya da emine hanimin gozyaslari sahte degildir. filistinde plajda oynarken bomba altinda kalan cocuk icin ya da antepteki cobanin cocugu icin dokulen yaslar sahte degildir. evet cok elestiririz, yandaslari suclariz, muteahhitleri, taseronlari basimiza sardi deriz. bu baska birsey !! ama rte nin karizmasini insa eden faktorlerden birisi ondaki harbiliktir. o harbi oldukca, kitleyle kurulan iliskiler de daha sahici oluyor. iliskiler sahici oldukca rte, yaptigi isin sorumluluklarini daha iyi anliyor ve ona gore aksiyon aliyor. bu pozitif bir dongudur. ta ki karsisina daha sahici biri cikana kadar. o da simdilik yok. maalesef yok. keske olsa da aralarindan secsek. o yuzden kufretmeyi birakalim, isimizi iyi yapalim. o iyi yapiyor.
  • O benim efendim değil, hizmetkarım. Onu ben seçtim, o beni değil.
  • Senden alsın da onun ömrüne mi katsın ? Valla senden alıp alıp ceplerine kattılar bi kuru canın kaldı demek ki !!! Ne diyeyim ? Allah senin gibilerden bu milleti memleketi kurtarsın ! Kim arasa o helikopterler yardıma gidiyor dostum, bu kadar dilenci teranesine gerek yoktu. Allah devletimize milletimize zeval vermesin diye dua etseydin bari... Ama senin kafandaki kişiler maalesef zevalin danıskası !
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • ALLAH RAZI OLSUN BAŞBAKANIMIZDAN.ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAHIM.BENDEN ALSIN ÖMRÜNE KATSIN
  • Ben 50 yaşındayım,çok başbakan ve çok hükümetler gördüm.Hepsi göreve geldiklerinde enkaz devraldık bize zaman verin dediler ve vatandaşları için ve ülke ekonomisi için kayda değer birşeyler yapmadıkları gibi hep geriye götürdüler. Sağlık insan için en büyük hazinedir.Sigorta ve devlet hastanelerinin önündeki uzun kuyrukları hiç unutamam. Sn.Erdoğan ın kıymetini ancak ,görevini zamanı gelip bıraktığında anlayacak çok kişi var ülkemizde.
  • evet haklisin ama birileri döneminde halktan korkudan meclis etrafina set cekilmisti yanii görmemek de var bunlari!!!
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • ben sana yardımcı olayım arkadaşım...ilkin şunu bil senin niyetin kötü...ve vicdani duygularında azalma olmuş..siz ve sizin gibiler başbakan ülkeyi uçursa görmessiniz...çünkü muhalefetsiniz ve mağlesefki bardağın boş tarafını görüyorsunuz...bu show falan değil...bu senin geçmişteki diğer başbakanların umrunda bile olmayan bi davranış tarzı...diğerleri hatırlarsan millet kan ağlıyorken jet-ski lerle keyif yapıyorlardı...atın artık at gözlüklerini...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün İstanbul'da THY filosuna yeni katılan uçakların teslim töreninde sağlık alanındaki hizmetlerden de söz etti. Erdoğan 'İki tane jet ambulans sipariş ettik, onlar da şu anda hizmet veriyor. Mesela bu sabah Gaziantep'te bir yavrumuz 25 gündür yoğun bakımda, elektrik çarpması neticesinde yatıyordu. Mesaj geçildi. Aradım, dayısıyla konuştum, durumu anlattı. İrtibatları kurduk ve jet ambulansla 11 yaşındaki o yavrumuzun şu anda Ankara'ya getirilmiş olması lazım' dedi.

Başbakan'ın hizmete başladığını açıkladığı jet ambulans, dün sabah saatlerinde Muhammet Emin Karabacak isimli çocuğu Ankara'ya getirdi. 11 yaşındaki Muhammet, Dışkapı Çocuk Hastanesi'nin Yoğun Bakım servisine yatırıldı.

Muhammet'in Gaziantep'te bulunan ve çobanlık yaparak geçimini sağlayan babası Ahmet Karabacak, yaşadıkları olayın sevinci ve şaşkınlığı içinde.

'DÜNYADA BİR BENZERİ DAHA YOK'
Sokakta oynarken elektrik akımına kapılan Muhammet'in 25 gündür yoğun bakımda tedavi gördüğünü söyleyen baba Karabacak şöyle dedi:
'Çocuğumun daha iyi bir hastanede tedavi olması gerekiyordu. Sanırım Başbakanımıza konu iletilmiş. Telefon çaldı. Başbakanımız ve eşi Emine Erdoğan arıyor. 'Oğlunuzun tedavisi için yardım edeceğiz' dediler. Kulaklarıma inanamadım. Bir ülkenin başbakanı bir çobanı muhatap aldı. Dünyada benzeri görülmemiştir. Hava ambulansıyla oğlumuz Ankara'ya götürüldü' dedi. Sağlık Bakanlığı'nın sadece 2 jet ambulansı bulunuyor.

Ahmet bebek için ambulans helikopter
GaziantepÜniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yeni Doğan Servisi'nde 4 aydır oksijen tedavisi gören 6.5 aylık Ahmet bebeğin gözlerinde görme yetisinin kaybolmaya başladığının belirlenmesi üzerine Ankara'ya götürülerek ameliyat edildi. Minik Ahmet, gözleri sarsıntıdan Zarar görmemesi için Sağlık Bakanlığı'nın tahsis ettiği ambulans helikopterle Gaziantep'e getirildi.
BAŞBAKAN ÇOBANA JEST YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ya ben tam anlamadin basbakan mi isi koordine etti yoksa saglik bakani mi...... Gerci ne fark eder tuttuklari ALTIN olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
basbakanin ya da emine hanimin gozyaslari sahte degildir. filistinde plajda oynarken bomba altinda kalan cocuk icin ya da antepteki cobanin cocugu icin dokulen yaslar sahte degildir. evet cok elestiririz, yandaslari suclariz, muteahhitleri, taseronlari basimiza sardi deriz. bu baska birsey !! ama rte nin karizmasini insa eden faktorlerden birisi ondaki harbiliktir. o harbi oldukca, kitleyle kurulan iliskiler de daha sahici oluyor. iliskiler sahici oldukca rte, yaptigi isin sorumluluklarini daha iyi anliyor ve ona gore aksiyon aliyor. bu pozitif bir dongudur. ta ki karsisina daha sahici biri cikana kadar. o da simdilik yok. maalesef yok. keske olsa da aralarindan secsek. o yuzden kufretmeyi birakalim, isimizi iyi yapalim. o iyi yapiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O benim efendim değil, hizmetkarım. Onu ben seçtim, o beni değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Senden alsın da onun ömrüne mi katsın ? Valla senden alıp alıp ceplerine kattılar bi kuru canın kaldı demek ki !!! Ne diyeyim ? Allah senin gibilerden bu milleti memleketi kurtarsın ! Kim arasa o helikopterler yardıma gidiyor dostum, bu kadar dilenci teranesine gerek yoktu. Allah devletimize milletimize zeval vermesin diye dua etseydin bari... Ama senin kafandaki kişiler maalesef zevalin danıskası !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALLAH RAZI OLSUN BAŞBAKANIMIZDAN.ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAHIM.BENDEN ALSIN ÖMRÜNE KATSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben 50 yaşındayım,çok başbakan ve çok hükümetler gördüm.Hepsi göreve geldiklerinde enkaz devraldık bize zaman verin dediler ve vatandaşları için ve ülke ekonomisi için kayda değer birşeyler yapmadıkları gibi hep geriye götürdüler. Sağlık insan için en büyük hazinedir.Sigorta ve devlet hastanelerinin önündeki uzun kuyrukları hiç unutamam. Sn.Erdoğan ın kıymetini ancak ,görevini zamanı gelip bıraktığında anlayacak çok kişi var ülkemizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet haklisin ama birileri döneminde halktan korkudan meclis etrafina set cekilmisti yanii görmemek de var bunlari!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben sana yardımcı olayım arkadaşım...ilkin şunu bil senin niyetin kötü...ve vicdani duygularında azalma olmuş..siz ve sizin gibiler başbakan ülkeyi uçursa görmessiniz...çünkü muhalefetsiniz ve mağlesefki bardağın boş tarafını görüyorsunuz...bu show falan değil...bu senin geçmişteki diğer başbakanların umrunda bile olmayan bi davranış tarzı...diğerleri hatırlarsan millet kan ağlıyorken jet-ski lerle keyif yapıyorlardı...atın artık at gözlüklerini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000