19 Eylül 2009, Cumartesi 15:18:30

BARIŞ SERBEST KALACAK MI?

Tatil için gittiği Hırvatistan’da hırsızlık suçlaması ile tutuklanan THY Kabin Amiri Barış Yorulmaz’ın ikinci mahkeme tarihi belli oldu.
  • Baris kardesim sizi cok iyi tanimam ama dustugunuz bu durumu airporthaberden takip ediyorum.. İnanin sizin ve hanimizin dustugu bu durumdan hem rahatsiz hemde cok uzuluyorum..İnsallah dustuguz bu durumdan en kisa zamandan kurtulursunuz..ALLAH DOGRUNUN YANİNDADİR..inancinizi kaybetmeyin. Senin ve esinin bayramlarini kutlar.adeletin tecelli etmesini temni ederim.. KARA
  • barıs kardesımız yasadıgı haksız sıkıntıların hesabını hırvatıstan yetkılılerıne odettırecektım.hersey o kadar acık olmasına ragmen nedır bu esaret anlamak mumkun degıl

Evlilik yıldönümü için gittiği Hırvatistan tatilinde eşi ile birlikte gözaltına alınan THY Kabin Amiri Barış Yorulmaz’ın tutukluluğu sona erse de Hırvatistan esareti sürüyor.

9 Eylül’de yapılan ilk mahkemeden sonra 30 bin avro kefaletle serbest bırakılan Barış Yorulmaz ve eşi Nilgün Yorulmaz’ın pasaportlarına el konulmuş, yurtdışına çıkmaları yasaklanmıştı.

Yorulmaz çiftinin davasında ikinci mahkemenin tarihi de belli oldu. Barış Yorulmaz ve Nilgün Yorulmaz, 23 Eylül’de ikinci kez mahkeme karşısına çıkacak.

Yorulmaz çiftinin avukatı, THY kabin amiri ve eşinin bu duruşmada serbest bırakılma ihtimalinin bulunmadığını ancak üçüncü duruşmada serbest kalma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

THY’de kabin amiri olarak görev yapan Barış Yorulmaz, eşi ile tatile gittiği Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde 13 Ağustos’ta bir döviz bürosunda hırsızlık yapmakla suçlanarak tutuklanmıştı. 9 Ağustos’taki mahkemede 30 bin avro kefaletle serbest bırakılan Yorulmaz çiftinin ülke dışına çıkmaları ise yasaklanmıştı.

Barış Yorulmaz, Hırvatistan'da serbest kaldıktan sonra Airport TV'ye telefonla bağlanarak, tutukluluk sürecinde yaşadığı kötü olayları ve kabus dolu günlerini anlatmıştı.

©AirportHaber.com

 

BARIŞ SERBEST KALACAK MI?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Baris kardesim sizi cok iyi tanimam ama dustugunuz bu durumu airporthaberden takip ediyorum.. İnanin sizin ve hanimizin dustugu bu durumdan hem rahatsiz hemde cok uzuluyorum..İnsallah dustuguz bu durumdan en kisa zamandan kurtulursunuz..ALLAH DOGRUNUN YANİNDADİR..inancinizi kaybetmeyin. Senin ve esinin bayramlarini kutlar.adeletin tecelli etmesini temni ederim.. KARA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
barıs kardesımız yasadıgı haksız sıkıntıların hesabını hırvatıstan yetkılılerıne odettırecektım.hersey o kadar acık olmasına ragmen nedır bu esaret anlamak mumkun degıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000