07 Ocak 2010, Perşembe 08:47:30

Barcelonalılar THY'nin ikramlarına bayıldı

THY'nin ikram şirketi Turkish Do&Co, sponsor olduğu Barcelona takımının futbolcuları için tavuk dürüm, cacık ve sütlaçtan oluşan mönü hazırladı
  • Futbolcuların,onlarda bizimkiler gibi üçüncü sınıf;ne zaman wc ye gittiklerinide yazın...............
  • diger yolcularin basi kel mi ? diger seferlerde de servis yapilsin.

Barcelona futbol takımına sponspor olan Türk Hava Yolları'nın (THY) catering şirketi Turkish Do&Co, Barcelonalı futbolcular için Türk yemeklerinin de yer aldığı özel bir mönü hazırladı. Tavuk dürüm, zeytinyağlılar, sütlaç ve cacığın da aralarında bulunduğu Türk lezzetlerinden oluşan "Team only- Sadece takım için" adı verilen özel mönü İngilizce, İspanyolca ve Katalanca olmak üzere üç dilde hazırlandı. Uçak içindeki ikramda futbolcular için ayrı diğer Barcelonalı yetkililer için farklı mönü oluşturuldu.

ANTRENÖRLER ONAYLIYOR

Turkish Do&Co'nun ortaklarından Attila Doğudan, Barcelonalı futbolcuları (kısaca Barça olarak adlandırılıyor) Türk lezzetlerini çok sevdiğini söyledi. Mönülerin Barcelona takımı antrenör ve beslenme uzmanlarının denetiminde hazırlandığını söyleyen Doğudan, Akdeniz mutfağı ağırlıklı olarak çalıştıklarını ve yemeklerde kalorisi az yiyecekleri tercih ettiklerini söyledi. Attila Doğudan, "Geçtiğimiz birkaç seferde futbolcular tavuk dürüm, cacık ve zeytinyağlılardan oluşan mönülere bayıldı" dedi. Futbolcuların en sevdiği yemeğin ise makarna olduğunu belirten Doğudan "Mönüde Türk yemeklerinin yanı sıra Tapas gibi İspanyol lezzetlerine de yer veriyoruz. Mönüyü kendilerine ve antrenörlerine danışıp hazırlıyoruz" dedi.

Barcelonalı futbolcuların mönüsü

İstanbul-Abu Dhabi:

Tavuk dürüm
Makarna salatası
Cacık
Taze meyve
'İstanbul' Fırın Sütlaç

KAHVALTI MÖNÜSÜ

Rosto hindi göğsü
Peynir çeşitleri
Taze meyve/Yoğurt Taze süt ile tahıl gevreği
Reçel/Bal Melba tatlısı

'Barcelona ve İspanya milli takımına şans getiriyoruz'

Attila Doğudan, Futbolculara sunulan mönüde "Portekiz'de yapılan Euro 2004 şampiyonasında ve Avusturya- İsviçre'de oynanan Euro 2008 ve Roma'da oynanan şampiyonlar ligi finalinde Do&Co'nun ikram servisi verdiği hatırlatarak "Şimdiye kadar beraber çıktığımız tüm yolculuklarda kazandık" şeklinde konuştu.
Doğudan, "Do&Co olarak Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2008) stadyumda da ikramları biz verdik. Finalde de şampiyon İspanya oldu. Demek ki Barcelona takımına ve İspanya milli takımına Do&Co şans getiriyor" dedi.

(Sabah)

Barcelonalılar THY'nin ikramlarına bayıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Futbolcuların,onlarda bizimkiler gibi üçüncü sınıf;ne zaman wc ye gittiklerinide yazın...............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
diger yolcularin basi kel mi ? diger seferlerde de servis yapilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000