19 Kasım 2012, Pazartesi 09:16:43

BARCELONA'DAN THY'YE MESAJ VAR

Türk Hava Yolları'nın sponsorluk sözleşmesini yenilemeyeceğini açıkladığı Barcelona THY için resmi internet sitesi üzerinden teşekkür mesajı yayınladı...
  • Tüh be vergilerimizin messiye gitmesinden çok ama çok mutluyduk :(((
  • THY'nin yerini Qatar alicak, ama THY kadar etkili olmaz, taklitci zihniyet oluyorlar. Bizimkiler daha atik davranip Barcelona sponsorlugunu tepe tepe kullandilar. Zaten sitede de yazmislar fazlasi ile kullandilar diye, birde kabin memurlarinin hatira fotosu olayi var. Ama sonucta THY amacina ulasti, aferin Hamdi ile Temele, kedi olali bir fare tuttular.

İspanya ve dünya futbolunun en çok konuşulan futbol takımı olan Barcelona'nın resmi ulaşım sponsoru Türk Hava Yolları'na geçtiğimiz günlerde AirportHaber'in de özel haber olarak duyurduğu sponsorluğun sona ermesinin ardından 'minnettarız' mesajı geldi.

3 yıldır Barcelona'nın resmi ulaşım sponsoru olan ve bu kapsamda reklam filmleri çekip dünyaya adını duyuran THY, yaptığı açıklamayla Haziran 2013'te bitecek olan resmi sponsorluk anlaşmasının yenilenmeyeceğini açıklamıştı.

Barcelona’nın başka bir şirketle anlaşması üzerine sona eren anlaşmanın ardından Barcelona futbol takımı kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada Türk Hava Yolları’na teşekkür etti. 

Türkçesi 'Türk Hava Yolları ile işbirliği için minnettarız' anlamına gelen 'Grateful for collaboration with Turkish Airlines' yazılı mesaj THY cephesinden de takdirle karşılandı.

BARCELONA'DAN THY'YE MESAJ VAR

Yorumlar

uzuldum ~ 11 yıl önce
Tüh be vergilerimizin messiye gitmesinden çok ama çok mutluyduk :(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
THY'nin yerini Qatar alicak, ama THY kadar etkili olmaz, taklitci zihniyet oluyorlar. Bizimkiler daha atik davranip Barcelona sponsorlugunu tepe tepe kullandilar. Zaten sitede de yazmislar fazlasi ile kullandilar diye, birde kabin memurlarinin hatira fotosu olayi var. Ama sonucta THY amacina ulasti, aferin Hamdi ile Temele, kedi olali bir fare tuttular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000