04 Mayıs 2010, Salı 12:45:46

"BARCELONA YERİNE, TRABZONSPOR YAZDIRIRIZ"

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde yarın GAP Arena Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, THY'nin sponsoru olduğu ve FC Barcelona'yı taşıdığı uçakla Şanlıurfa'ya gitti.
  • sadece kompleks baska birsey degil,neymis renkleri bordo mavi diye jgy ucagını onlara tahsis etmisler barca niyetine trabzon
  • Uçağa değil uzaya da yazdırsanız aranızda fersah fersah fark var.
  • senin ışığın karanlığı yenecek başarılar diliyorum sen trabzonsun bu saltanatı 6 kez yıktın gene yıkarsın

Yaklaşık 170 kişiden oluşan kafilede, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın yanı sıra Trabzonspor'un mazeretleri bulunan iki yöneticisinin haricinde tüm yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile bazı kurum amirleri de yer aldı.

Trabzon Hava Limanı'na gelişleri sırasında taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan bordo-mavili futbolcular, uçağa binişleri sırasında THY'nin sponsoru olduğu ''FC Barcelona'' armalı uçak önünde bol bol fotoğraf çektirdiler.

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedeflediklerini belirten Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, burada yaptığı açıklamada, ''Kupayı almaya gidiyoruz. Umarım iyi maç olur. Kupayı kulübümüze kazandırarak hem ekonomik gelirimizi artırırız, hem de UEFA'da ön eleme oynamayız'' dedi.

Şener'e, 1995-1996 sezonunda şampiyonluğa çok yaklaşan Trabzonspor'un, yine 5 Mayıs'ta sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek ligin bitimine 2 hafta kala liderliği rakibine bıraktığının hatırlatılması üzerine, ''Artık geriye bakılmamalı. Bizim için hep ilerisi düşünülmeli. Ancak o günlerden sadece ders çıkarabiliriz'' diye konuştu.

Takımın THY'nin sponsoru olduğu FC Barcelona'ya ait uçakla Şanlıurfa'ya gideceğini hatırlatan Şener, ''Uçağın rengi bordo mavi olduğu için istedik. Belki bakarsınız Barcelona yerine Trabzonspor da yazdırırız'' dedi.

(Zaman)
 
 

"BARCELONA YERİNE, TRABZONSPOR YAZDIRIRIZ"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sadece kompleks baska birsey degil,neymis renkleri bordo mavi diye jgy ucagını onlara tahsis etmisler barca niyetine trabzon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçağa değil uzaya da yazdırsanız aranızda fersah fersah fark var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin ışığın karanlığı yenecek başarılar diliyorum sen trabzonsun bu saltanatı 6 kez yıktın gene yıkarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000