01 Ocak 2010, Cuma 09:05:12

Barça sponsorluğunda yeni gelişme!

18 Ocak'ta yapılması planlanan imza töreninin ardından THY, Barcelona'ya, sponsorluk için yıllığı 3 milyon Euro'dan 3 yıl için 9 milyon Euro ödeyecek.
  • Derin bilgilerinizden faydalanabilmemiz icin lütfen aciklayiniz,paralar nereye gidiyor?Premier lig,Bundesliga takimlari büyük sponsorlar pesinde kosarken,yoksa siz THY'yi kücümsüyor musunuz?Bayern Münih D-Telekom,Hamburg Emirates,Manchester United AIG,Real Madrid-Parmalat veya icecek sirketleri gibi sponsor bulurken,THY'nin sponsor olusundaki (maddi ya da varsa kayiplar)bilmek isteriz.
  • Beni en fazla üzen dar vizyonu olanların bu tip olayları çok büyük bir meziyet zannetmesi. Arkadaşlar ne tanıtımı ? Ne Turizm patlaması ? Paralar gidiyor haberiniz yok. Çıkarın şu badem gözlüklerini de geniş açıdan bir bakın. Vizyonunuz çok dar. Uyarıyoruzda ama hala farkına varamıyorsunuz.
  • Bu anlasmanin imzalanmasindan itibaren hem THY ve hem de Türkiye'nin tanitiminina büyük katkisi olacaktir.Maddi katkisi da cabasi tabii ki.Ayrica Türkiye'nin tanitimi icin büyük reklam ajanslarina Turizm bakanligi bütcesinden milyonlarca lira bütce harcandigini düsünecek olursak,mükemmel bir operasyon.Tebrikler.
  • herkes haddini bilecek sana ne yaw thy reklamindan sana mi sorcak kimlen reklam anlasmasi yapcak diye. saygilar
  • 12:35 gibi adamlar olduğu müddetçe bu ülkede vizyon veya gelişme olmaz.zaten bu kafalar yüzünden ülke hiç bir zaman gelişemedi.Barca gibi takıma sponsor olmaz futbolcularını reklamda oynatmak. en kötüsü maçlarda küçücük bir logosunun bile gözükmezsi thy verdiğinden çok kazandırır.emirates nasıl tanındı işte böyle.yoksa arapların nüfusu kaç ki yolcusu olsun.bence süper bir anlaşma hele birde bunu reklamlarda iyi yansıtırlarsa süper olur.manchester da oldumu uzakdoğu hattında yer bulamazsınız.mancheste japonya ve çinde çok tutulan bir takım
  • Melih Gökçek oğlunu Ankarasporu feda edip Ankaragücüne başkan yaptığına göre yakında bir muhteremin oğlu da barselonanın başına geçer. Burada Ankaraspor harcandı barcelona içinde ülkemin bizzat benim senin milyon dolarları.
  • HABERDE UC YIL BOYUNCA BARCELONA THY ILE UCACAK YAZIYOR..HAVACILIKTAN BIRAZ ANLIYORSAM BIR UCUSUNUNDAN THY BARCA DAN CUVALLA PARA KAZANACAK..HEM REKLAM HEM TICARET..NIYE CAMUR ATIYORLAR ANLAMADIM..İLLA SONUNU AKP YE GETIRMEK ISTIYORSANIZ.AHA SIZE BASARI, AHA SIZE DUNYA REKLAMI..BIRAKIN ARTIK DAR KAFALILIGI BEDAVA REKLAM DAHA NE OLSUN
  • Ucagin üstüne Barcelonanin amblemini koysalar süper olur
  • TÜRK HALKI AÇLIKTAN ÖLÜYOR BU PARAYI YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE DAĞITILSA DAHA İYİ OLURDU. AKP,NİN AMERİKAN ÇİFTİÇİYE YARDIMINA BENZEDİ BU İŞ AMRİKAN ÇİFTİÇİNİN ELİNDE KALAN MAHSULÜNÜ KURTARMAK İÇİN KENDİ ÇİFTÇİSİNE HİÇ BİR MAHSUL EKTİRMEYİP YADA SATTIRMAYIP AMERİKAYA DESTEK VERİYO BU AKP NEDEN YABANCILARI ÖN PLANDA TUTUYOR ANLAMIYORUM YOKSA AKP VE ADAMLARI TÜRK VE MÜSLÜMAN DEĞİLMİ ?
  • Thy yi tebrik ediyorum.Süper bir reklam.. MU,Milan,Bayern Münih ilede reklam yapilmalı..

Ancak şirket, her charter (tarifesiz) uçuşun ücretini kulüpten alacak. Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere diğer resmi ve özel turnuvalara da THY ile gidecek Barcelona'nın, 3 yıl için yaklaşık 4 milyon Euro ödemesi bekleniyor.

Böylece, 9 milyon Euro'luk sponsorluk parası, seyahat parasının tahsil edilmesi ile yaklaşık 5 milyon Euro'ya gerilemiş olacak. İspanya'da krize neden olan Türk Hava Yolları'nın (THY) Barcelona futbol takımını taşımak için yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla hem prestij hem de para kazanacak. THY anlaşmaya göre, Barcelona kafilesini, 3 yıl boyunca talep ettiği tüm turnuva maçlarında taşıyacak.

THY ve Barcelona arasında imzalanacak sponsorluk anlaşmasının da 18 Ocak 2010 Pazartesi günü yapılması planlanıyor. Barcelona Stadı Nou Camp'ta gerçekleşecek imza törenine, her iki kuruluşun yöneticileri katılırken, Türkiye ve Uzakdoğu'dan da gazeteciler davet edilecek. Teknik Direktör Josep Guardiola'nın izin vermesi halinde Barcelonalı ünlü yıldızlar da törende hazır bulunacak. İspanyol ekibinin, ikisi Katalan (La Caixa Bankası ve Estrella Damm-Bira markası), ikisi de ülke dışından (Nike ve Audi) olmak üzere 4 resmi ana sponsoru bulunuyor.

THY, daha önce de ünlü İngiliz kulübü Manchester United ile sponsorluk konusunda görüşmelerde bulunmuş fakat anlaşma imzalanmamıştı. Ancak ünlü İngiliz kulübünün, sponsorluk için bir kez daha THY'nin kapısını çaldığı belirtiliyor. Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor'a sponsor olan THY, yurtdışında Güney Kore ve Japonya'da birer futbol takımı ile sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

Barça sponsorluğunda yeni gelişme!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Derin bilgilerinizden faydalanabilmemiz icin lütfen aciklayiniz,paralar nereye gidiyor?Premier lig,Bundesliga takimlari büyük sponsorlar pesinde kosarken,yoksa siz THY'yi kücümsüyor musunuz?Bayern Münih D-Telekom,Hamburg Emirates,Manchester United AIG,Real Madrid-Parmalat veya icecek sirketleri gibi sponsor bulurken,THY'nin sponsor olusundaki (maddi ya da varsa kayiplar)bilmek isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Beni en fazla üzen dar vizyonu olanların bu tip olayları çok büyük bir meziyet zannetmesi. Arkadaşlar ne tanıtımı ? Ne Turizm patlaması ? Paralar gidiyor haberiniz yok. Çıkarın şu badem gözlüklerini de geniş açıdan bir bakın. Vizyonunuz çok dar. Uyarıyoruzda ama hala farkına varamıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu anlasmanin imzalanmasindan itibaren hem THY ve hem de Türkiye'nin tanitiminina büyük katkisi olacaktir.Maddi katkisi da cabasi tabii ki.Ayrica Türkiye'nin tanitimi icin büyük reklam ajanslarina Turizm bakanligi bütcesinden milyonlarca lira bütce harcandigini düsünecek olursak,mükemmel bir operasyon.Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herkes haddini bilecek sana ne yaw thy reklamindan sana mi sorcak kimlen reklam anlasmasi yapcak diye. saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
12:35 gibi adamlar olduğu müddetçe bu ülkede vizyon veya gelişme olmaz.zaten bu kafalar yüzünden ülke hiç bir zaman gelişemedi.Barca gibi takıma sponsor olmaz futbolcularını reklamda oynatmak. en kötüsü maçlarda küçücük bir logosunun bile gözükmezsi thy verdiğinden çok kazandırır.emirates nasıl tanındı işte böyle.yoksa arapların nüfusu kaç ki yolcusu olsun.bence süper bir anlaşma hele birde bunu reklamlarda iyi yansıtırlarsa süper olur.manchester da oldumu uzakdoğu hattında yer bulamazsınız.mancheste japonya ve çinde çok tutulan bir takım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Melih Gökçek oğlunu Ankarasporu feda edip Ankaragücüne başkan yaptığına göre yakında bir muhteremin oğlu da barselonanın başına geçer. Burada Ankaraspor harcandı barcelona içinde ülkemin bizzat benim senin milyon dolarları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HABERDE UC YIL BOYUNCA BARCELONA THY ILE UCACAK YAZIYOR..HAVACILIKTAN BIRAZ ANLIYORSAM BIR UCUSUNUNDAN THY BARCA DAN CUVALLA PARA KAZANACAK..HEM REKLAM HEM TICARET..NIYE CAMUR ATIYORLAR ANLAMADIM..İLLA SONUNU AKP YE GETIRMEK ISTIYORSANIZ.AHA SIZE BASARI, AHA SIZE DUNYA REKLAMI..BIRAKIN ARTIK DAR KAFALILIGI BEDAVA REKLAM DAHA NE OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucagin üstüne Barcelonanin amblemini koysalar süper olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TÜRK HALKI AÇLIKTAN ÖLÜYOR BU PARAYI YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE DAĞITILSA DAHA İYİ OLURDU. AKP,NİN AMERİKAN ÇİFTİÇİYE YARDIMINA BENZEDİ BU İŞ AMRİKAN ÇİFTİÇİNİN ELİNDE KALAN MAHSULÜNÜ KURTARMAK İÇİN KENDİ ÇİFTÇİSİNE HİÇ BİR MAHSUL EKTİRMEYİP YADA SATTIRMAYIP AMERİKAYA DESTEK VERİYO BU AKP NEDEN YABANCILARI ÖN PLANDA TUTUYOR ANLAMIYORUM YOKSA AKP VE ADAMLARI TÜRK VE MÜSLÜMAN DEĞİLMİ ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Thy yi tebrik ediyorum.Süper bir reklam.. MU,Milan,Bayern Münih ilede reklam yapilmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000