10 Eylül 2015, Perşembe 09:26:11

Bank Of America'dan THY tavsiyesi

Bank of America Merrill Lynch Lufthansa'da kısa, THY'de uzun pozisyon tavsiyesi verdi
  • %65 daha az is gucu maliyeti. Thynin veridigi parada gozu olanlar bi hesaplayin bakalim kac para aliomus Lufthansa. Sizi klavye kahramanlari.
  • ben tavsiye etmiyorum :)
  • Lufthansa oldu foshansa okadar cok skandal var ki basina sizmayan. Rüsvet almis basini gidiyor. Vahh foshansa vahhh sen bu günleri görcekmiydin. Ne oldum deme ne olacagim de.
  • Madem İncirlik'i açtın sana bir kıyak yapayımın İngilizce'si.Uçakları da bak benden alacakmışsın bir de, mis mis.
  • Almanlar ekonomi dinamiklerini bizden daha iyi duyar, bilir. Dünya ekonomisinin merkezindedirler. Eğer 2016 yakıt fiyatlarını hedge etmişlerse buna dikkat etmek lazım. THY belki de şu anda bile bie zar atıyor. Böyle bir kurum şansa kar planlaması yapmamalı. Alman bayrak taşıyıcısı hedgelemişse THY en azından yarısını hedge etmeli. Belki kardan zarar edecek ama böyle büyük kurumlar bazı riskleri yine de düşürmelidir.
  • Lufthansa'nin %65 altinda, ovunulen basarinin kaynagi
  • kar personel maliyetinden mi geliyor

Bank of America Merrill Lynch Lufthansa ile ilgili kısa, THY için ise uzun pozisyon tavsiyesi verdi. Kurum tarafından yayınlanan notta, bu ikili işlemin coğrafi ve yakıt maliyetlerini hedge edilmesindeki farklılardan fayda sağlayabileceği belirtildi.  

Raporda Lufthansa için Almanya'nın Avrupa'nın aşırı kapasiteli havacılık merkezi olduğu, maliyet kısıntısı çalışmalarının başarısız olduğu ve 2016 yakıt maliyetlerinin yüzde 69'unun hedge edilmesi dolayısıyla endeks altı getiri görünümü verildi.

THY için ise İstanbul'un bir merkez haline gelmesi, Körfez'deki havayolu şirketleri ile sınırlı alanlarda örtüşme, personel maliyetlerinin Lufthansa'dan yüzde 65 daha az olması ve 2016 yakıt maliyetlerinin neredeyse tamamının hedge edilmemiş olmasın dolayısıyla 'AL' tavsiyesi verildi.

Raporda, Lufthansa'nın hedefi aşağı doğru yüzde 13 düşürülürken, THY'nin hedef fiyatı yüzde 75 yukarı yönlü potansiyel ile 13,6 lira olarak belirlendi. 

Bank Of America'dan THY tavsiyesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Personel ~ 9 yıl önce
%65 daha az is gucu maliyeti. Thynin veridigi parada gozu olanlar bi hesaplayin bakalim kac para aliomus Lufthansa. Sizi klavye kahramanlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
ben tavsiye etmiyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harun ~ 9 yıl önce
Lufthansa oldu foshansa okadar cok skandal var ki basina sizmayan. Rüsvet almis basini gidiyor. Vahh foshansa vahhh sen bu günleri görcekmiydin. Ne oldum deme ne olacagim de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Madem İncirlik'i açtın sana bir kıyak yapayımın İngilizce'si.Uçakları da bak benden alacakmışsın bir de, mis mis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Almanlar ekonomi dinamiklerini bizden daha iyi duyar, bilir. Dünya ekonomisinin merkezindedirler. Eğer 2016 yakıt fiyatlarını hedge etmişlerse buna dikkat etmek lazım. THY belki de şu anda bile bie zar atıyor. Böyle bir kurum şansa kar planlaması yapmamalı. Alman bayrak taşıyıcısı hedgelemişse THY en azından yarısını hedge etmeli. Belki kardan zarar edecek ama böyle büyük kurumlar bazı riskleri yine de düşürmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
personnel maliyeti ~ 9 yıl önce
Lufthansa'nin %65 altinda, ovunulen basarinin kaynagi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laf ola ~ 9 yıl önce
Gelmesen idare et de arttır değerini. Önceden o*uruktan tayyeyreydin. Bir yerlere geldin ve geliyorsun. Dua et.
thy ~ 9 yıl önce
kar personel maliyetinden mi geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000