25 Mart 2011, Cuma 13:21:40

"BALIKESİR'E UÇUŞLAR BAŞLASIN"

Balıkesir'e uçak seferlerinin yeniden başlatılması için Ulaştırma Bakanlığı ve Türk Hava Yollarına (THY) mektup yazılarak istekte bulunuldu.
  • bandırma istanbul arasındaki ido alternatif olamaz.1)sefer sayısı az. yazın 3 sefer kışın 1-2 2)hava mualefetinden iptal olan seferler 3)ido ile yenikapı'ya geçen yolcu 2 saat feribot yolculuğu yarım saat AHL ye ulaşma öncesinde bulunduğu yerden feribota ulaşma bekleme falan toplam 4 saat harcamak zorunda.ama bandırma ahl havadan kalkış+ yaklaşma+hava trafik + iniş toplam 40 dakika alır.öncesi ve sonrası 2 saati hiç geçmez.örneğin edo-saw 50 dk.onun için uçak lüks değil ihtiyaç diyen başkanı destekliyorum.ama bandırma istanbul diyorum.
  • uçuşlar bandırma'dan turboprob tarzı küçük uçaklarla yapılmalı hem daha az maliyetli ve sürdülülebilir olmalı.borajet atr-500 uçaklarıyla olabilir.ama güney marmara'ya balıkesir ters gelir.güney marmara bandırma üzerinden hub a ulaşmalı
  • BALKIKESİR HAVAALANI GEÇMİŞ DÖNEMDE AÇILDI.FAKAT YANLIŞ KONUM YANLIŞ UÇAK SEÇİMİYLE BAŞARILI OLMADI.bir arkadaş bandırma'ya gerek yok orada feribot var yazmış.meselenin aslı şu güney marmara'da 9 ilçe ve bir il (o da balıkesir) havaalanlarına türkiye'nin başka şehirlerinde olan fakat bu bölgede olmayan sivil uçuşlara ihtiyacı var.türkiyenin her yerinde havaalanlarına en uzak yerleşim birimi 1,5 saat fakat bu bölgede 4-5 hatta 6 saat.yalnız balıkesir ters bir nokta.doğrusu bandırma havaalanı açılıp biga gönen erdek manyas balya susurluk balıkesir kepsut m.k.paşa k.bey ve bandırma buradan bir koridor oluşturup AHL yada SAW' uçulmalı.ve bir an önce.son 2 yıldır uçmak için karadan 5 saatte ya saw'a yada edb'ye gitmek zorunda kaldık.
  • ANADOLUJET EDREMİT - ANKARA 17 HAZİRAN 2011 KARŞILIKLI SEFERLERİ BİLET SATIŞLARI BAŞLAMIŞTIR. ANKARA (ESB) - EDREMİT (EDO) KALKIŞ: 18:30 VARIŞ: 19:45 EDREMİT (EDO) - ANKARA (ESB) KALKIŞ: 20:30 VARIŞ: 21:45 ÇARŞAMBA - CUMA - PAZAR GÜNLERİ UÇUŞLAR MEVCUTTUR.
  • bende hazanfer ahmet çelebiden sabiha gökcene uçus istiyorum nedenmi orda oturupda istanbul anadolu yakasına çalışmaya işe giden işi olan insan sayısı istanbuldan balıkesire giden insandan daha fazladır
  • Hangi havayolu Ankara-Edremit biletlerini satisa ciartmistir belirtirmisiniz lutfen.
  • edremit değil balıkesire de seferler başlamalı, buyuyen gelişen bir şehir olarak bu bir ihtiyaçtır thy ya da başka bir şirket ne farkeder?? feribotla uçağı bir tutmak da saçma evet 3.5 saatte istanbula ulaşılabiliyor ama neden havayolu olmasın ki...
  • Neden başka bir şirket olmasın ki? Hem thy nin bilet politikasındanda kurtulunmuş olunur.
  • EDREMİT - ANKARA 17 HAZİRAN 2011 KARŞILIKLI SEFERLERİ BİLET SATIŞLARI BAŞLAMIŞTIR. ANKARA (ESB) - EDREMİT (EDO) KALKIŞ: 18:30 VARIŞ: 19:45 & EDREMİT (EDO) - ANKARA (ESB) KALKIŞ: 20:30 VARIŞ: 21:45 ÇARŞAMBA - CUMA - PAZAR GÜNLERİ UÇUŞLAR MEVCUTTUR.
  • düzenli olarak bu hattı kullanıyorum.keşke olsada gitsek edremitten gitmek daha zor oluyor

Balıkesirliler Birliği Derneği Başkanı İlhan Işık, Balıkesir'in büyüyen yapısına paralel olarak uçak seferlerinin yeniden başlamasının zorunlu hale geldiğini belirterek, konuya ilişkin, Ulaştırma Bakanlığı ve Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü'ne mektup yazdıklarını açıkladı.

Balıkesirliler'i de Ulaştırma Bakanlığı ve THY nezdinde harekete geçmeye çağıran Işık, Balıkesir'e 1973, 2000 ve 2007'de uçak seferleri yapıldığını, ancak gün ve saatlerinin işlevsel olmaması nedeniyle durdurulduğunu hatırlattı.

Işık, "Şimdi geçen zamanı da dikkate alırsak Balıkesir için uçak mecburiyet olmuştur. Uçak günümüzde artık lüks değil ihtiyaçtır. Tüm yetkilileri ve değerli hemşehrilerimizi ve basımızı konuya duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

"BALIKESİR'E UÇUŞLAR BAŞLASIN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
bandırma istanbul arasındaki ido alternatif olamaz.1)sefer sayısı az. yazın 3 sefer kışın 1-2 2)hava mualefetinden iptal olan seferler 3)ido ile yenikapı'ya geçen yolcu 2 saat feribot yolculuğu yarım saat AHL ye ulaşma öncesinde bulunduğu yerden feribota ulaşma bekleme falan toplam 4 saat harcamak zorunda.ama bandırma ahl havadan kalkış+ yaklaşma+hava trafik + iniş toplam 40 dakika alır.öncesi ve sonrası 2 saati hiç geçmez.örneğin edo-saw 50 dk.onun için uçak lüks değil ihtiyaç diyen başkanı destekliyorum.ama bandırma istanbul diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçuşlar bandırma'dan turboprob tarzı küçük uçaklarla yapılmalı hem daha az maliyetli ve sürdülülebilir olmalı.borajet atr-500 uçaklarıyla olabilir.ama güney marmara'ya balıkesir ters gelir.güney marmara bandırma üzerinden hub a ulaşmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BALKIKESİR HAVAALANI GEÇMİŞ DÖNEMDE AÇILDI.FAKAT YANLIŞ KONUM YANLIŞ UÇAK SEÇİMİYLE BAŞARILI OLMADI.bir arkadaş bandırma'ya gerek yok orada feribot var yazmış.meselenin aslı şu güney marmara'da 9 ilçe ve bir il (o da balıkesir) havaalanlarına türkiye'nin başka şehirlerinde olan fakat bu bölgede olmayan sivil uçuşlara ihtiyacı var.türkiyenin her yerinde havaalanlarına en uzak yerleşim birimi 1,5 saat fakat bu bölgede 4-5 hatta 6 saat.yalnız balıkesir ters bir nokta.doğrusu bandırma havaalanı açılıp biga gönen erdek manyas balya susurluk balıkesir kepsut m.k.paşa k.bey ve bandırma buradan bir koridor oluşturup AHL yada SAW' uçulmalı.ve bir an önce.son 2 yıldır uçmak için karadan 5 saatte ya saw'a yada edb'ye gitmek zorunda kaldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ANADOLUJET EDREMİT - ANKARA 17 HAZİRAN 2011 KARŞILIKLI SEFERLERİ BİLET SATIŞLARI BAŞLAMIŞTIR. ANKARA (ESB) - EDREMİT (EDO) KALKIŞ: 18:30 VARIŞ: 19:45 EDREMİT (EDO) - ANKARA (ESB) KALKIŞ: 20:30 VARIŞ: 21:45 ÇARŞAMBA - CUMA - PAZAR GÜNLERİ UÇUŞLAR MEVCUTTUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende hazanfer ahmet çelebiden sabiha gökcene uçus istiyorum nedenmi orda oturupda istanbul anadolu yakasına çalışmaya işe giden işi olan insan sayısı istanbuldan balıkesire giden insandan daha fazladır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangi havayolu Ankara-Edremit biletlerini satisa ciartmistir belirtirmisiniz lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
edremit değil balıkesire de seferler başlamalı, buyuyen gelişen bir şehir olarak bu bir ihtiyaçtır thy ya da başka bir şirket ne farkeder?? feribotla uçağı bir tutmak da saçma evet 3.5 saatte istanbula ulaşılabiliyor ama neden havayolu olmasın ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden başka bir şirket olmasın ki? Hem thy nin bilet politikasındanda kurtulunmuş olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EDREMİT - ANKARA 17 HAZİRAN 2011 KARŞILIKLI SEFERLERİ BİLET SATIŞLARI BAŞLAMIŞTIR. ANKARA (ESB) - EDREMİT (EDO) KALKIŞ: 18:30 VARIŞ: 19:45 & EDREMİT (EDO) - ANKARA (ESB) KALKIŞ: 20:30 VARIŞ: 21:45 ÇARŞAMBA - CUMA - PAZAR GÜNLERİ UÇUŞLAR MEVCUTTUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
düzenli olarak bu hattı kullanıyorum.keşke olsada gitsek edremitten gitmek daha zor oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000