01 Ocak 2012, Pazar 23:02:20

BAKANLAR TEMEL KOTİL'E SEFERBER OLDU

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil'in oğlu Enes Kotil ve Yüşra Erkan çiftinin nikah törenine çok sayıda bakan katıldı.
  • Resime degil,yorumlara bakinca utandim! Hayatimda bu kadar cahilin bir araya toplanip elestiri yapmasina sahit olmamistim benzetme olarak 'Arap" benzetmesi yapmissiniz ama araplarin %50 si turbanli degil.Ayrica turban takan modern olamiyor mu?O kucumsediginiz Araplarda bile bu tarz tartismalar olmuyor siz at gozluklerinizi cikarmadignz surece bu ulke boyle yerinde saymaya devam eder.Medeni arkadaslara tek sozum; "Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar en medeni"
  • ne bicim mesaj'lar gonderiyorsunuz... allah mutlu etsin. bir yastikta kocasinlar demek kafiydi aslinda. cok tuhafima gitti bu yorumlar. gereksiz yazilan yorumlar.... yaniii
  • Her nekadar bu güzel olay THY ailesine duyurulmasa da biz mutluluklar diliyor ve tebrik ediyoruz.
  • Yeni evlenmişler Allah mesut bahtiyar etsin demek varken bu kadar çekişmeye gerek yok....
  • Vah vah vah vah vahki vah.
  • Ye kürküm ye. En sonunda herkes binecektir o dört kollu vasıtaya.
  • tum yorumlara bakıldıgında ne yazıkkı bırbırını hıc sevmeyen ve saymayan ıkıye bolunmus taraflar .nıye bu durum yaratıldı bendensen varsın degılsen yoksun ne yanı hersey bırgun degısırse aynı seylermı yapılsın cok yazık ınsanlıgın geldıgı bu durum
  • Kımsenın dini görüşü kimseyi ilgilendirmez tamam bu doğrudur.Ama o başörtüsünün bir inanctan ziyade tamamen bir görüşün oyuncağı yapılıyorsa ınsanların en zayıf yonu olan din meselesını cahıl halkı elınde tutmak ıcın sılah olarak kullanılıyorsa ve bu kımselerın cocuklarının basarıları hepımızın bıldıgı belırlı goruslerdekı dersanelere gıdıp ne gerekırse yaparız sız sadece bızım yolumuzdan gıdın dıyerek oluyorsa işe alınırken hangı partının uyesı oldugun aılendekıların bası kapalı olup olmadıgına kadar bakılıyorsa ben buna DUR derım! Keske Arap olabılseler en azından adamların kendı kulturu bu kadar açık bazı seylerde ınsanların gozune sokulmaz ayıp. (umarın bu sefer yorumumu koyarsınız ne hakaret nede bısey yazıyorumsız dusunce ozgurlugu;)
  • uçuş işletme nered yahuuuuuuu
  • Vizyon kiyafette degil kafadadir icraattadir diyen arkadaslar, keske mali tablolara gore konusabilselerdi. Bu sene zarar daglari asacak. Globally Arab diyen yorumcuya ek olarak "kullun mafis kullun zarar"
Sheraton İstanbul Atakent Hotel'de gerçekleştirilen nikah törenine, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar katılırken, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve çok sayıda milletvekili ile davetli katıldı.

Genç çiftin nikah törenine katılan davetli sayısının bin kişi olduğu öğrenilirken, Enes ve Yüşra çiftinin nikahını ise İBB Başkanı Topbaş kıydı. Çiftin aile cüzdanını takdim eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Gerek Temel Kotil ailesi gerek Süleyman Erkan ailesi çok sevdiğimiz örnek ailelerdendir. Çok güzel evlatlar yetiştirdiler. Bugünde iki genç evladımızın hayat beraberliği inşallah başladı. Biz çok mutluyuz. Sevgili gençlerimizi tebrik ediyorum. Allah'tan iki cihanda da saadet diliyorum. Bir ömür boyu inşallah bu Dünya'da huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde yaşamalarını temenni ediyorum" dedi.

Düğünde birçok bakanın bulunduğunu ifade eden Arınç, "Eminim burada şahitlik edecek yüzlerce arkadaşımız vardır. Ama bizleri seçtiler. Arkadaşlarımız evliliğin sorumluluğunu biliyorlar. Edep, haya sahibi gençlerimiz. Her biri birbirine yakışan geçlerimiz. Allah onları örnek bir aile olarak bu toplumda yaşamalarını nasip etsin. İnşallah birbirinden güzel hayırlı evlatlarla bu beraberliği süslesin" diye konuştu.

Bakan Arıç'ın Temel Kotil'e, "Temel beyin görevi uçakları uçurmak, ama uçakları uçurmakla yuvadan evlat uçurmak ne kadar farklı bilmiyorum" şeklinde yapmış olduğu esprinin ise, salonda gülümsemelere neden oldu.










BAKANLAR TEMEL KOTİL'E SEFERBER OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Misafir ~ 12 yıl önce
Resime degil,yorumlara bakinca utandim! Hayatimda bu kadar cahilin bir araya toplanip elestiri yapmasina sahit olmamistim benzetme olarak 'Arap" benzetmesi yapmissiniz ama araplarin %50 si turbanli degil.Ayrica turban takan modern olamiyor mu?O kucumsediginiz Araplarda bile bu tarz tartismalar olmuyor siz at gozluklerinizi cikarmadignz surece bu ulke boyle yerinde saymaya devam eder.Medeni arkadaslara tek sozum; "Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar en medeni"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne bicim mesaj'lar gonderiyorsunuz... allah mutlu etsin. bir yastikta kocasinlar demek kafiydi aslinda. cok tuhafima gitti bu yorumlar. gereksiz yazilan yorumlar.... yaniii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her nekadar bu güzel olay THY ailesine duyurulmasa da biz mutluluklar diliyor ve tebrik ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yeni evlenmişler Allah mesut bahtiyar etsin demek varken bu kadar çekişmeye gerek yok....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Vah vah vah vah vahki vah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ye kürküm ye. En sonunda herkes binecektir o dört kollu vasıtaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tum yorumlara bakıldıgında ne yazıkkı bırbırını hıc sevmeyen ve saymayan ıkıye bolunmus taraflar .nıye bu durum yaratıldı bendensen varsın degılsen yoksun ne yanı hersey bırgun degısırse aynı seylermı yapılsın cok yazık ınsanlıgın geldıgı bu durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kımsenın dini görüşü kimseyi ilgilendirmez tamam bu doğrudur.Ama o başörtüsünün bir inanctan ziyade tamamen bir görüşün oyuncağı yapılıyorsa ınsanların en zayıf yonu olan din meselesını cahıl halkı elınde tutmak ıcın sılah olarak kullanılıyorsa ve bu kımselerın cocuklarının basarıları hepımızın bıldıgı belırlı goruslerdekı dersanelere gıdıp ne gerekırse yaparız sız sadece bızım yolumuzdan gıdın dıyerek oluyorsa işe alınırken hangı partının uyesı oldugun aılendekıların bası kapalı olup olmadıgına kadar bakılıyorsa ben buna DUR derım! Keske Arap olabılseler en azından adamların kendı kulturu bu kadar açık bazı seylerde ınsanların gozune sokulmaz ayıp. (umarın bu sefer yorumumu koyarsınız ne hakaret nede bısey yazıyorumsız dusunce ozgurlugu;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçuş işletme nered yahuuuuuuu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Vizyon kiyafette degil kafadadir icraattadir diyen arkadaslar, keske mali tablolara gore konusabilselerdi. Bu sene zarar daglari asacak. Globally Arab diyen yorumcuya ek olarak "kullun mafis kullun zarar"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000