15 Mayıs 2013, Çarşamba 11:17:43

BAKAN YILDIRIM'A GREV SORUSU

CHP Kırklareli Milletvekili, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın cevaplaması istemiyle grevdeki bazı noktalara ilişkin soru önergesi verdi.
  • fasa fiso
  • Neden mi? Çünkü kılıç kimdeyse Süleyman o'dur! Şuan saltanatın verdiği güçle insanları sindirip korkutuyorlar ama keser döner sap döner o sap bir gün gerisi neydi hatırlayamadım şimdi.

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, THY'deki greve ilişkin Bakan Binali Yıldırım'ın cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi.

Dibek, Hava İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin'in THY’de başlatılan grevi kırmak için, daha eğitimini tamamlamamış kabin görevlerine uçuş yaptırıldığı, uçuş sonrasındaki dinlenme sürelerine dikkat edilmediği iddialarına yer verdi ve şu sorulara cevap istedi:

 

1- Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından grev başlangıç saatinden itibaren THY uçakları denetlenmiş midir?

2- Sendika Başkanının sabah saat 10’da basına yapmış olduğu açıklamaları bir ihbar olarak kabul edip bir denetleme yapılmış mıdır?

3- 15 Mayıs 2013 saat 03.00’da başlayan grev sonrasında kaç uçak denetlenmiştir? Bunların kaçı THY’ye aittir?

4- Denetim yapıldıysa sivil havacılık kurallarına aykırı kaç olay tespit edilmiştir? Bunlarla ilgili nasıl bir işlem yapılmıştır?

5- Hiçbir denetim yapılmadıysa bunun sebebi nedir? Bakanlığınızın bir baskısı var mıdır?
 

BAKAN YILDIRIM'A GREV SORUSU

Yorumlar

... ~ 11 yıl önce
fasa fiso

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap Vermezler ~ 11 yıl önce
Neden mi? Çünkü kılıç kimdeyse Süleyman o'dur! Şuan saltanatın verdiği güçle insanları sindirip korkutuyorlar ama keser döner sap döner o sap bir gün gerisi neydi hatırlayamadım şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000