19 Aralık 2009, Cumartesi 13:58:48

BAKAN YILDIRIM, HAMDİ TOPÇU İÇİN NE DEDİ?

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yeniyıldan itibaren Türk Hava Yolları'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenecek Hamdi Topçu'nun yeni görevi için yorum yaptı. Peki, Bakan Yıldırım neler söyledi?
  • aslan parcası sende çayelilimisin:)
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Sayın Bakan'ın dili sürçmüş.Kendileri ne vekaleten olduğuna nede asaleten olduğuna kararda veremez,yorumda yapamaz.Yıllardır bu kavga sürüp gitmektedir.Sayın Bakana hatırlatılmalı,THY Bakanlığı'na bağlı bir devlet kurumu değil.Zaten devlet kurumu da değil.İcazet Sn.Başbakandadır.
  • Helal olsun Bakanıma, lafı evirip çevirmeden söylemiş. Bizim Anadolunun insanına da bu yakışır. THY yönetim kurulu başkanlığının Hamdi Topçu'ya çok fazla geleceğini kafası biraz basan herkes bilir!!!!. Ancak yeni yönetim oluşturulana kadar geçici bir süre idareten yaptırırlar. THY bir atılım yaptıysa bunun gerçek sebebi Binali Yıldırımın aldığı doğru kararlar ile Türk sivil havacılığının önünü açmasıdır. Kimse gerçekleri bilmeden bu başarıya sahip çıkmaya kalkmasın. Binali bey THY 'na kısa zamanda el atacak ve THY 'de herşey olması gerektiği gibi rayına oturacaktır. İş bilenin kılıç kuşananın. Küt Köylü.
  • BUGÜNE KADAR YABANCI DİLİ BİLİYORUM DEYİPTE BİLMEYENLERDEN DE ÖDENEN YABANCI DİL TAZMİNATLARI GERİYE DÖNÜK OLARAK GERİ ALINMASI İÇAB ETMEZMİ?
  • TÜM YABANCI DİL BİLİYORUM DİYE GEÇİNENLER TOFEL DEN DİPLOMALI OLMASI GEREKMEZMİ?
  • arapça bilmiyor muı?
  • Bu bir vekalettir...Nisan ayindaki genel kurula kadar...O makami yedirmezler...Hele hele lisan bilmiyen birine hic yedirmezler...zaten Vekalet ediyordu....Simdide vekalete devam....Topcu teskilati 4 ay daha nefes aldi...Genel kurulda bu goreve Temel Kotil yuzde yuz atanir...
  • hamdi topcu baskandir baskan secilecektir tabiiki ulastirmaya da bagli degildir thy karari onlardan gelmez
  • benim bir istegim var bugune kadar bir çok haber tarzı şeyler yollamak istedim sizlere ama nasıl ulaşabilecegimi bilmedigim için yorum yazarak size ulaşabiliryorum.son haberim ise atlasjet ile ilgili.atlas jet ücret fiyatları çok degişik.adana ercan uçuşuna bakıyorum son iki haftadır.genelde bu hatta uçar gelirim.son iki haftadır atlasjetten baktıgım biletlerde yetişkin tarifesi ögrenci tarifesinden daha düşük neden acaba bunun bir günlük yalnışlık oldugunu felan düşündüm ama sonra iki haftadır böyle anlam veremedim.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin'in sürpriz bir şekilde istifa kararı almasından sonra, dün toplanan THY Yönetim Kurulu, başkanlık makamına mevcut Yönetim Kurulu Başkanvekili Hamdi Topçu'nun getirilmesi yönündefikir birliğine vardı. Türk Hava Yolları'nda yaşanan bu gelişmeler hakkında kısa bir yorum yapan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım çok önemli şeyler söyledi.

"HERHALDE VEKÂLETEN GELDİ"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Karlıtekin'in istifayla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Herkes bir göreve gelir, görevini yapar. Her gelişin bir gidişi var. Arkadaşımızın kendi iradesiyle yaptığı bir tercihtir. İstifa kararı almıştır” dedi. Yıldırım gazetecilerin, “THY’ye yeni seçilen başkanı nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna, “O herhalde vekâleten geldi, yıllık genel kurula kadar” yanıtını verdi.

BAKAN YILDIRIM, HAMDİ TOPÇU İÇİN NE DEDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
aslan parcası sende çayelilimisin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Bakan'ın dili sürçmüş.Kendileri ne vekaleten olduğuna nede asaleten olduğuna kararda veremez,yorumda yapamaz.Yıllardır bu kavga sürüp gitmektedir.Sayın Bakana hatırlatılmalı,THY Bakanlığı'na bağlı bir devlet kurumu değil.Zaten devlet kurumu da değil.İcazet Sn.Başbakandadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Helal olsun Bakanıma, lafı evirip çevirmeden söylemiş. Bizim Anadolunun insanına da bu yakışır. THY yönetim kurulu başkanlığının Hamdi Topçu'ya çok fazla geleceğini kafası biraz basan herkes bilir!!!!. Ancak yeni yönetim oluşturulana kadar geçici bir süre idareten yaptırırlar. THY bir atılım yaptıysa bunun gerçek sebebi Binali Yıldırımın aldığı doğru kararlar ile Türk sivil havacılığının önünü açmasıdır. Kimse gerçekleri bilmeden bu başarıya sahip çıkmaya kalkmasın. Binali bey THY 'na kısa zamanda el atacak ve THY 'de herşey olması gerektiği gibi rayına oturacaktır. İş bilenin kılıç kuşananın. Küt Köylü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BUGÜNE KADAR YABANCI DİLİ BİLİYORUM DEYİPTE BİLMEYENLERDEN DE ÖDENEN YABANCI DİL TAZMİNATLARI GERİYE DÖNÜK OLARAK GERİ ALINMASI İÇAB ETMEZMİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TÜM YABANCI DİL BİLİYORUM DİYE GEÇİNENLER TOFEL DEN DİPLOMALI OLMASI GEREKMEZMİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arapça bilmiyor muı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu bir vekalettir...Nisan ayindaki genel kurula kadar...O makami yedirmezler...Hele hele lisan bilmiyen birine hic yedirmezler...zaten Vekalet ediyordu....Simdide vekalete devam....Topcu teskilati 4 ay daha nefes aldi...Genel kurulda bu goreve Temel Kotil yuzde yuz atanir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hamdi topcu baskandir baskan secilecektir tabiiki ulastirmaya da bagli degildir thy karari onlardan gelmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benim bir istegim var bugune kadar bir çok haber tarzı şeyler yollamak istedim sizlere ama nasıl ulaşabilecegimi bilmedigim için yorum yazarak size ulaşabiliryorum.son haberim ise atlasjet ile ilgili.atlas jet ücret fiyatları çok degişik.adana ercan uçuşuna bakıyorum son iki haftadır.genelde bu hatta uçar gelirim.son iki haftadır atlasjetten baktıgım biletlerde yetişkin tarifesi ögrenci tarifesinden daha düşük neden acaba bunun bir günlük yalnışlık oldugunu felan düşündüm ama sonra iki haftadır böyle anlam veremedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000