12 Ocak 2014, Pazar 10:08:19

BAKAN ŞİMŞEK: "THY, AVRUPA'NIN EN BÜYÜK İKİNCİ HAVAYOLU"

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Titanic Deluxe Otel'de Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen Yönetim Zirvesi 2014 Semineri'ne katıldı.
  • Şu yorumları okuyorum da, BU kadar da fesatlık olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Çok komik duruma düşüyorsunuz farkında mısınız? Gurur duyun biraz gurur. Eleştiri yaparken olumlu şeyleri de görün lütfen.Sevgi ve saygılarımla
  • THY 2012 de 1 milyar tl uzerinde net kar etti, bu sene de ciddi bir kar var. Hem ciro artiyor hem kar ediyor. Bu bilgiler İMKB ye bildirilen rakamlar olup, dogrudur. Torpilliler yine basarili olmus ne yazik ki!!!
  • THY VE THY'nin alt kuruluşları üst yöneticilerin bu kurumlara geldikden sonraki mal varlıklar araştırılsın gerçek ortaya çıkacak.ÖZELLİKLE THY TEKNİK genel müdürünün.
  • habom yuzde 5 zam neymış zarar edermiş peki habom mng yi nasıl aldı para nerden geldi yiyiciler habom için habom çalışanı için ayrılan bütçeyi çarcur etti yatacak yerınız yok o kadar soluyorum .
  • Orta okul mezunu yabanci pilotu alip turku almayan bir somurgeseniz tarih sizi ali kemaller gibi yazacak
  • THY'nin bu toplantısı basına sanırım kapalı idi. Airporthaber bu bilgiyi nereden alıyor? Normalde basına açık olmayan toplantının basında yer alması yayın ilkelerine, ahlak kurallarına, kişilik haklarına, gelişmiş toplum seviyesine uymamaktadır. Şayet bu bilgiyi THY'den toplantıya katılanlar verdi ise, bu da ahlaki değil. Hatta ihanettir. Çünkü kişi ekmek yediği yere saygı göstermelidir.
  • Evet açiklanan cirolar belli ama ne hikmetse sirket hep zarar ediyor!!!
  • İşçiliği yok sayarak elbette para kazanırsınız... Başka söylenecek söz yok öbür tarafta görüşmek üzere
  • Gelsin ucuz işçilerrrrrrrr asgari maaşla hallederizzz
  • torpilliler toplandi yine antalya'da !!!!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Antalya Titanic Deluxe Otel'de Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen Yönetim Zirvesi 2014 Semineri'ne katıldı. 

THY'nin 2014 zirvesi seminerinin ardından partilileriyle bir araya gelen Bakan Şimşek, THY'nin son durumu hakkında bilgiler aktardı. 

Şimşek seminerde yaptığı konuşmada: "Türk Hava Yolları bundan 10 yıl önce pek kar eden bir havayolu şirketi değildi. Bütün dünya havayolundan yüzde 2'lik pay alıyor. Lufthansa'dan sonra Avrupa'nın en büyük ikinci havayoludur" dedi.

THY'nin çalışan sayısının artması ve 2014 yılında beklediği ciroyada değinen Bakan Şimşek konuşmasına şöyle devam etti; "Türk Hava Yolları bugün çalışan sayısını 10 binden 40 bine çıkarmış durumda. 2014 yılında da öngördüğü ciro 16 milyar dolar. Son gelişmeler değerlendirildiğinde birçok şey sürpriz değil'.

BAKAN ŞİMŞEK: "THY, AVRUPA'NIN EN BÜYÜK İKİNCİ HAVAYOLU"

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

şu yorumlar ~ 10 yıl önce
Şu yorumları okuyorum da, BU kadar da fesatlık olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Çok komik duruma düşüyorsunuz farkında mısınız? Gurur duyun biraz gurur. Eleştiri yaparken olumlu şeyleri de görün lütfen.Sevgi ve saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 10 yıl önce
sen de doğruları, yıllardır çalışanlara yapılan haksızlıkları,adilikleri kendi yandaşlarına yapılan torpilleri gör !!!!!!!! asıl senin gibiler komik oluyor!!!!!!
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY 2012 de 1 milyar tl uzerinde net kar etti, bu sene de ciddi bir kar var. Hem ciro artiyor hem kar ediyor. Bu bilgiler İMKB ye bildirilen rakamlar olup, dogrudur. Torpilliler yine basarili olmus ne yazik ki!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 10 yıl önce
THY VE THY'nin alt kuruluşları üst yöneticilerin bu kurumlara geldikden sonraki mal varlıklar araştırılsın gerçek ortaya çıkacak.ÖZELLİKLE THY TEKNİK genel müdürünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom ~ 10 yıl önce
habom yuzde 5 zam neymış zarar edermiş peki habom mng yi nasıl aldı para nerden geldi yiyiciler habom için habom çalışanı için ayrılan bütçeyi çarcur etti yatacak yerınız yok o kadar soluyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 10 yıl önce
Orta okul mezunu yabanci pilotu alip turku almayan bir somurgeseniz tarih sizi ali kemaller gibi yazacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toplantı ~ 10 yıl önce
THY'nin bu toplantısı basına sanırım kapalı idi. Airporthaber bu bilgiyi nereden alıyor? Normalde basına açık olmayan toplantının basında yer alması yayın ilkelerine, ahlak kurallarına, kişilik haklarına, gelişmiş toplum seviyesine uymamaktadır. Şayet bu bilgiyi THY'den toplantıya katılanlar verdi ise, bu da ahlaki değil. Hatta ihanettir. Çünkü kişi ekmek yediği yere saygı göstermelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nane ~ 10 yıl önce
Evet açiklanan cirolar belli ama ne hikmetse sirket hep zarar ediyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
İşçiliği yok sayarak elbette para kazanırsınız... Başka söylenecek söz yok öbür tarafta görüşmek üzere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gelsin ucuz işçilerrrrrrrr asgari maaşla hallederizzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil !!! ~ 10 yıl önce
torpilliler toplandi yine antalya'da !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000