13 Ağustos 2014, Çarşamba 12:24:40

BAKAN ELVAN'DAN EBOLA VE 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanı Elvan, Milas-Bodrum Havalimanı'nın işletilmesi ihalesini kazanan TAV Havalimanları'nın ilk taksiti ödemesi dolayısıyla JW Marriot Otel'de düzenlenen törenin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.
  • Sadece sağlık bakanlığımı?önlem alıyor ulaştırma ve uçaklar seferler ne olcak uçuşlar ne olcak? Başka ülkeler bırakın uçmayı gineden nijeryadan Kenya'dan uçak bile kabul etmiyorlar ulaştırma olarak bunlar kimin konusu acaba
  • Boşuna dememişler "Şeyhler uçmaz Müritler uçurur" diye. Belliki bakan işi hemen öğrenmiş. İlk icraatı da Şeyhi uçurmak olmuş.
  • Halkın vergileri ile yapılan işler niye sanki cebinden para harcayıpta yaptırmış gibi lanse ediliyor.Neymiş inşaatı yapan firmalar o ismi uygun görmüş,ya onlar kim?Milletin parasıyla inşaatı yapıyorlar üstüne milyonlarına milyon katıyorlar.Lafa gelince millet de millet.Sor bakalım millete sizin vergilerinizle yaptırdığımız havaalanı ismi ne olsun diye.Millet hiçbir şey öğrenemediği bu dönemde yalakalığın ne boyutlara çıkıp nasıl yapılacağını çok iyi öğrettiler.Kraldan çok kralcılar artık suyunu çıkarttınız.
  • Olmaz
  • Sultan Süleyman H.limanı olmaz mı? IATA kodu: KSS IACO kodu:LTKS
  • Yanliz bu haberde eksiklik var. Bakan elvan basin toplantisinin sonunda gelen soruya, evet RTE olacak diyor, yani daha da kesini...
  • Yakışır kesinlikle.. RTE olmalı alternatif olarak Abdülhamit Han yada Vehici de olabilir ama yaygınlık ve avrupa pazarında en kolay akılda kalıcı RTE dir. Padişahım çok yaşa!!
  • Iata kodu IST Havalani kodu IST ISTANBUL AIRPORT Istanbul ve tum Turkiyeye maledecegimiz guzel ve dogru bir isim olur

UDH Bakanı Lütfi Elvan, Ebola nedeniyle Afrika'dan gelen uçaklara yönelik tedbir alınıp alınmadığıyla ilgili soruya Elvan, şu cevabı verdi:

"THY uçağında ateşinin yüksekliği tespit edilmesine üzerine ilgili kişi hastaneye kaldırıldı. Bana ulaşan bilgilere göre Ebola vakasının söz konusu olmadığı ifade edilmiştir. Bu konuda Sağlık Bakanlığı gerekli önlemleri alacaktır. THY ekibi de gerekli tedbiri de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de alacaktır."

İstanbul'a yapılan 3. havalimanının adının Recep Tayyip Erdoğan olacağı iddialarının sorulması üzerine Bakan Elvan, Başbakan Erdoğan'ın 12 yıldır bu ülkenin imarı ve kalkınmasında önemli rol oynadığını söyledi. Milli gelirin 3-4 kat arttığını dile getiren Elvan, "Bu ülkede istikrar oluşmuşsa, halen güçlü bir şekilde büyümeye devam ediyorsak, Türkiye olarak rekabet gücümüz artmışsa bunu Başbakanımıza borçluyuz. Millet de zaten bunun karşılığını Başbakanımıza verdi. İnşallah 12. Cumhurbaşkanı olarak görevine başlayacak. Dolayısıyla ne yapılsa azdır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

BAKAN ELVAN'DAN EBOLA VE 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sadece sağlık bakanlığımı?önlem alıyor ulaştırma ve uçaklar seferler ne olcak uçuşlar ne olcak? Başka ülkeler bırakın uçmayı gineden nijeryadan Kenya'dan uçak bile kabul etmiyorlar ulaştırma olarak bunlar kimin konusu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşuna mı? ~ 10 yıl önce
Boşuna dememişler "Şeyhler uçmaz Müritler uçurur" diye. Belliki bakan işi hemen öğrenmiş. İlk icraatı da Şeyhi uçurmak olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Halkın vergileri ile yapılan işler niye sanki cebinden para harcayıpta yaptırmış gibi lanse ediliyor.Neymiş inşaatı yapan firmalar o ismi uygun görmüş,ya onlar kim?Milletin parasıyla inşaatı yapıyorlar üstüne milyonlarına milyon katıyorlar.Lafa gelince millet de millet.Sor bakalım millete sizin vergilerinizle yaptırdığımız havaalanı ismi ne olsun diye.Millet hiçbir şey öğrenemediği bu dönemde yalakalığın ne boyutlara çıkıp nasıl yapılacağını çok iyi öğrettiler.Kraldan çok kralcılar artık suyunu çıkarttınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmaz ~ 10 yıl önce
Olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sultan Süleyman H.limanı olmaz mı? IATA kodu: KSS IACO kodu:LTKS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yanliz bu haberde eksiklik var. Bakan elvan basin toplantisinin sonunda gelen soruya, evet RTE olacak diyor, yani daha da kesini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yakışır kesinlikle.. RTE olmalı alternatif olarak Abdülhamit Han yada Vehici de olabilir ama yaygınlık ve avrupa pazarında en kolay akılda kalıcı RTE dir. Padişahım çok yaşa!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turk ~ 10 yıl önce
Iata kodu IST Havalani kodu IST ISTANBUL AIRPORT Istanbul ve tum Turkiyeye maledecegimiz guzel ve dogru bir isim olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000