12 Temmuz 2010, Pazartesi 08:30:16

Bakan Binali Yıldırım'dan THY övgüsü

Bir dizi inceleme ve açılışlar için Zonguldak'ta bulunan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türk Hava Yolları'nın dünya dokuzuncusu, Avrupa dördüncüsü olduğunu ifade etti.
  • thy`nin avrupa 3`ncüsü olduğundan haberi yok sanırım...
  • su anda turkiye nin neresine 59,70,100 tl ye ucak var????? olu sezonda ,abuk sabuk saatlerde var ama yuksek sezonda veya olu sezonda dahi hafta sonlari o paralara ucak yok..bakan fiyatlari takip etmiyor herhalde o yuzden boyle konusuyor...havaalanlari aciyorsunuz ama fiyatlari denetlemiyorsunuz..
  • THY için Ryanair, easyJet ve Airberlin adamdan değil. Milleti kandırmaya son!
Kozlu Balıkçı Barınağı açılış töreninde konuşan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın 'Türk Hava Yolları ilk 10'a girmiştir' ifadesinin bulunduğunu belirterek, "Başkanım burada açıklıyorum. THY, dünya dokuzuncusu, Avrupa dördüncüsüdür" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın, "Hava yolları, halkın yolu olacak" sözünü hatırlatan Bakan Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hava yolu halkın yolu oldu mu? Türkiye'nin her tarafına 59 TL'ye, 70 TL'ye 100 TL'ye vatandaşımız uçağa biniyor mu? 10 milyon vatandaşımız ilk defa uçakla tanışmadı mı?" diye konuştu
Bakan Binali Yıldırım'dan THY övgüsü

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
thy`nin avrupa 3`ncüsü olduğundan haberi yok sanırım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
su anda turkiye nin neresine 59,70,100 tl ye ucak var????? olu sezonda ,abuk sabuk saatlerde var ama yuksek sezonda veya olu sezonda dahi hafta sonlari o paralara ucak yok..bakan fiyatlari takip etmiyor herhalde o yuzden boyle konusuyor...havaalanlari aciyorsunuz ama fiyatlari denetlemiyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY için Ryanair, easyJet ve Airberlin adamdan değil. Milleti kandırmaya son!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000