25 Aralık 2015, Cuma 09:33:40

Bakan Avcı'dan 'sefer' açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir’de yeniden uçak seferlerinin başlatılması için vatandaşlardan ve sivil toplum kuruluşlarından destek istedi.
  • Arkadaşlar kimisi diyor treni neden yaptınız kimisi diyor araba var birazdaha geniş düşünün Eskişehir'e sadece Ankara ve İstanbul'dan gelen yok Türkiye'nin 4 bir tarafından var ben memleketime ulasa bilmek için 15 saat yol yapmak zorundayım ve benım gibi bir sürü arkadaş var gurbette olan ornegın Hakkari'den çıkıp Van a varmam 3 saat uçak geliyordu inmişti inecekti 1.5 saat uçuş suresi zaten 2 saat var esenbogaya ordan tren garına geç 1,5 saat gel tren bekle 1 saat tren geldi bin 1,5 saat bilemem anlata bildimmi tren diyen arkadasım
  • Daha önceki seferler saatlerin uyumsuzluğu ve s. Gökçene gitmesi nedeniyle tutmamıştı. Aynı zafer havaalanındaki gibi sabah 7:00 gidiş gece 23:00 dönüş olacak ve kesinlikle atatürk havaalanına iniş olacak. Zaten esk anadolu yakası arası ulaşımda sıkıntı yok. Avrupa yakasıyla sıkıntı var. Ve en önemlisi uçak biletleri 1 hafta öncesinden 60 tl olacak. Kütahya-ist seferlerinde böyle. Thy aynısını kütahyaya yapıyorsa eskişehirede yapmak zorunda Bu şekilde günlük eskişehir-ist atatürk seferleri rahat %80-90 doluluk oranlarına ulaşır.
  • Mesala AHL /ESK/Esenboğa olabilir TAbiki uygun saatlerde
  • Ben daha önceki sefer saatlerinin çok yanlış zamanlara konduğu için çoğu kez uçamadım
  • Eskişehir e sadece AYT uçuşları başarılı olur
  • Ankete uçuş gün ve saati seçenekleri de konmalı. Daha önceki seferler alakasız günlerde idi ve son anda iptaller oluyor, bağlantılı uçuşlarda mağduriyet yaşanıyordu.
  • Thy uçarsa fiyat yüksek olacağından halk gene trene yüklenir, uçacaksa onur pegasus uçsun, az uçsun ki doluluk yüksek olsun
  • çok sinir olurum adam 5 40 ı alır restoranın kapısı önüne çeker neredeyse res kapısı açılmaz zor geçersin içeri. bende derim ki o zaman yüksek sesle Etrafımdakilerin duymasını isteyerek Adam arabasını o kadar çok seviyor ki tuvalete bile beraber gidecekler.
  • 3. Meydanı bekleyeceksiniz.Avrupa bağlantılı günlük uçuşlar iş yapar....Eskişehirin 2 üniversitesindeki öğrencilerin talebini de dikkate almak lazım,ankette.
  • O zaman treni neden yaptiniz

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir’de yeniden uçak seferlerinin başlatılması için vatandaşlardan ve sivil toplum kuruluşlarından destek istedi.

Eskişehir’de yaşayan Bilecikliler Platformu tarafından düzenlenen akşam yemeğine katılmak üzere Öğretmen Evi'ne gelen Bakan Avcı, yemek öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eskişehir’de başlaması planlanan uçak seferlerinin durumu hakkında sorulan soruya Avcı, konuyla ilgili valilik tarafından bir anket yapıldığı ve bunun sonuçlarının yakın zamanda analiz edileceğini söyledi.

Geçmiş yıllarda düzenlenen uçak seferlerinin ilgi görmediği için kaldırılmasını hatırlatan Bakan Avcı, "Şimdi de aynı şey olmasın, kentin talebini net bir şekilde görelim diye valiliğimiz böyle bir anket çalışması başlattı. Olumlu sonuçlar görülüyor. Biz bu anket çalışmasının raporunu hazırladıktan sonra THY ile bu çerçevede meseleyi konuşacak hale geleceğiz. Eskişehir halkı başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve odalarında bu durumu desteklemesi gerekiyor” diye konuştu.

Avcı, konuşmasının ardından düzenlenen akşam yemeğine geçti.

Bakan Avcı'dan 'sefer' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

. ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar kimisi diyor treni neden yaptınız kimisi diyor araba var birazdaha geniş düşünün Eskişehir'e sadece Ankara ve İstanbul'dan gelen yok Türkiye'nin 4 bir tarafından var ben memleketime ulasa bilmek için 15 saat yol yapmak zorundayım ve benım gibi bir sürü arkadaş var gurbette olan ornegın Hakkari'den çıkıp Van a varmam 3 saat uçak geliyordu inmişti inecekti 1.5 saat uçuş suresi zaten 2 saat var esenbogaya ordan tren garına geç 1,5 saat gel tren bekle 1 saat tren geldi bin 1,5 saat bilemem anlata bildimmi tren diyen arkadasım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuşlar olamalı ~ 8 yıl önce
Daha önceki seferler saatlerin uyumsuzluğu ve s. Gökçene gitmesi nedeniyle tutmamıştı. Aynı zafer havaalanındaki gibi sabah 7:00 gidiş gece 23:00 dönüş olacak ve kesinlikle atatürk havaalanına iniş olacak. Zaten esk anadolu yakası arası ulaşımda sıkıntı yok. Avrupa yakasıyla sıkıntı var. Ve en önemlisi uçak biletleri 1 hafta öncesinden 60 tl olacak. Kütahya-ist seferlerinde böyle. Thy aynısını kütahyaya yapıyorsa eskişehirede yapmak zorunda Bu şekilde günlük eskişehir-ist atatürk seferleri rahat %80-90 doluluk oranlarına ulaşır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 8 yıl önce
Mesala AHL /ESK/Esenboğa olabilir TAbiki uygun saatlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 8 yıl önce
Ben daha önceki sefer saatlerinin çok yanlış zamanlara konduğu için çoğu kez uçamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESES-AYT ~ 8 yıl önce
Eskişehir e sadece AYT uçuşları başarılı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Ankete uçuş gün ve saati seçenekleri de konmalı. Daha önceki seferler alakasız günlerde idi ve son anda iptaller oluyor, bağlantılı uçuşlarda mağduriyet yaşanıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ankette ~ 8 yıl önce
belirttiginiz noktalarla ilgili sorular vardi
? ~ 8 yıl önce
Thy uçarsa fiyat yüksek olacağından halk gene trene yüklenir, uçacaksa onur pegasus uçsun, az uçsun ki doluluk yüksek olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bora Jet ~ 8 yıl önce
Bolgesel ucuklarla sefer planlanirsa Anadoludaki her nokta is yapar.
tren var ~ 8 yıl önce
çok sinir olurum adam 5 40 ı alır restoranın kapısı önüne çeker neredeyse res kapısı açılmaz zor geçersin içeri. bende derim ki o zaman yüksek sesle Etrafımdakilerin duymasını isteyerek Adam arabasını o kadar çok seviyor ki tuvalete bile beraber gidecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
yani?
Es Es Es ~ 8 yıl önce
3. Meydanı bekleyeceksiniz.Avrupa bağlantılı günlük uçuşlar iş yapar....Eskişehirin 2 üniversitesindeki öğrencilerin talebini de dikkate almak lazım,ankette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hizli tren ~ 8 yıl önce
O zaman treni neden yaptiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilahi :) ~ 8 yıl önce
O zaman AHL neden var? ESB-IST neden var??

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000