26 Ağustos 2011, Cuma 08:10:18

BAKAN AÇIKLADI: 'SEFERLER BİRKAÇ GÜNE BAŞLIYOR'

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, THY'nin İstanbul'dan Bingazi'ye birkaç gün içerisinde uçabileceğini söyledi...
  • kıbrısta size her türlü desteği kim verdi ne cabuk inkar ediyosunuz gecmişi ve cocuk katili natonun peşinden gidiyorsunuz pensilvanyadan gelen icabetler böyle siz de verilen görevi yapıyorsunuz..
Bingazi Havaalanı'nın rehabilitasyon çalışmalarının birkaç gün içerisinde tamamlanmasını istediklerini belirten Davutoğlu, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Toplu ile görüştüklerini, Bingazi'ye şu anda sivil uçuşların yapılmadığını aktardı. Bakan Davutoğlu, "İnşallah ilk uçuşun bayramdan önce yapılmasıın arzu ediyoruz. " 
 
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Trablus Büyükelçiliği'ne de bayrama kadar ya da bayramdan hemen sonra atama yapacaklarını ifade etti. 
 
Libya'da devlet yapısının süratle rayına oturması konusunda temaslarda bulunduklarını ifade eden Davutoğlu, Libya'da bir muhatabın oluşmasından sonra Türk şirketlerinin işlerinin başına hemen dönebileceklerini dile getirdi.
BAKAN AÇIKLADI: 'SEFERLER BİRKAÇ GÜNE BAŞLIYOR'

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
kıbrısta size her türlü desteği kim verdi ne cabuk inkar ediyosunuz gecmişi ve cocuk katili natonun peşinden gidiyorsunuz pensilvanyadan gelen icabetler böyle siz de verilen görevi yapıyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000