13 Mart 2009, Cuma 14:59:54

AYT2 “ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU” OLDU

Havalimanında faaliyet gösteren Çelebi-IC (AYTerminal2), Havaş, Çelebi Hava Servisi, ICF Airports, Unifree, Sun Express, Corendon ve THY çalışanları, “2009 Airport Challenge Bowling Şampiyonası” için Point Eğlence Merkezi’nde bir araya geldiler.
  • "konuşmayın da çalışın" diyen arkadaşı tebrik ediyorum. Eylül'den itibaren bir arada çalışacak olan insanların birbirlerine böyle sataşması ne acı. Bir an önce kaynaşmak yerine ICF'in hep sitemleri dinleniyor nedense. ÇELEBİ-IC/ICF elele.(hala farkına varmayanlara...)
  • insanların hoşça vakit geçirmesi için yapılan bir organizasyonu bile icf/çelebi-ic rekabeti ve hazımsızlığına çevirenlere, ayrıca ayt2deki "yalakalık geleneğini" murat kılıç üzerinden devam ettirip birşey umanlara selam olsun. aman yapışın bırakmayın.
  • ICF çalışıyor olabilirsiniz fakat bu ICF nin katılmadığı anlamına gelmez ıcf te katıldı ,tabiyki sizin katılmamanız bu turnuvadaki AYT2 başarısını gölgede bırakmaz,üzülme birdaha turnuva olursa ,size özellikle buradan sesleneceğim,Yeterki sen mutlu olda ,bu şekilde yazarak üzüntünü dile getirme
  • çhs çalışanı olarak arkadaşlarımı final gecesi izlemeye gittim. o gece 10 takımdan ilk turda ilk 5, final turunda da 5 ten ilk 3 dereceye girdi. katılımcı takımlar haberde yazıyor zaten. kimse kendi kendine oynamadı yani. kazanan takıma da tebrikler. hepsi çok kıymetli insanlar.
  • Bizde ICF de çalışıyoruz ama bizden hiçkimsenin haberi bile olmadı böyle bir turnuvanın düznlendiğinden,,,kendi kendilerine oynamışlar birde şampiyonlar şampiyonuymuşlar yesinler siziiiii.....
  • MURAT BEY TEBRİKLER
  • ne olmuş 3 takım girmiş biri birinci olmuş
  • İşte Aile , İşte İş Arkadaşlıkları , İşte Başarı . Murat bey ( Gelecegin Havalimanı Genel Müdür Adayı ), Muharrem bey ,Esen hanım ,Emsal hanım TÜM ARKADAŞLAR başarılarınızın işletmede ve sosyal yaşamda devamını dileriz. iyi çalışmalar. S.Ö.
  • Murat Kılıç Bey Başarılarınızın devamını dileriz,geçmiştede böyleydiniz. E.S
  • bu termınale ve bu calısanlara bu yakısırdı zaten

Şirketlerin kendi içlerinde yaptıkları bowling turnuvalarında dereceye giren 10 takımın, “Antalya Havalimanı Bowling Şampiyonu” olmak için yarıştıkları turnuvada, AYTerminal2, iki takımıyla şampiyonaya katıldı.

Turnuva sonunda AYTerminal2, rakiplerini geride bırakarak, 722 puanla birinci oldu. Turnuvada en yüksek puanı ise, 191 skorla AYTerminal2 Tahakkuk Şefi Mustafa Çeşmeci aldı.

Turnuvada dereceye giren takımların sıralaması;

1. AYTerminal 2 (Çelebi-IC Antalya Havalimanı 2. Dış Hatlar Terminali) – skor 722

2. Corendon – skor 678

3. Çelebi Yer Hizmetleri – skor 671

AYT2

AYT2 “ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU” OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
"konuşmayın da çalışın" diyen arkadaşı tebrik ediyorum. Eylül'den itibaren bir arada çalışacak olan insanların birbirlerine böyle sataşması ne acı. Bir an önce kaynaşmak yerine ICF'in hep sitemleri dinleniyor nedense. ÇELEBİ-IC/ICF elele.(hala farkına varmayanlara...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
insanların hoşça vakit geçirmesi için yapılan bir organizasyonu bile icf/çelebi-ic rekabeti ve hazımsızlığına çevirenlere, ayrıca ayt2deki "yalakalık geleneğini" murat kılıç üzerinden devam ettirip birşey umanlara selam olsun. aman yapışın bırakmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ICF çalışıyor olabilirsiniz fakat bu ICF nin katılmadığı anlamına gelmez ıcf te katıldı ,tabiyki sizin katılmamanız bu turnuvadaki AYT2 başarısını gölgede bırakmaz,üzülme birdaha turnuva olursa ,size özellikle buradan sesleneceğim,Yeterki sen mutlu olda ,bu şekilde yazarak üzüntünü dile getirme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çhs çalışanı olarak arkadaşlarımı final gecesi izlemeye gittim. o gece 10 takımdan ilk turda ilk 5, final turunda da 5 ten ilk 3 dereceye girdi. katılımcı takımlar haberde yazıyor zaten. kimse kendi kendine oynamadı yani. kazanan takıma da tebrikler. hepsi çok kıymetli insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizde ICF de çalışıyoruz ama bizden hiçkimsenin haberi bile olmadı böyle bir turnuvanın düznlendiğinden,,,kendi kendilerine oynamışlar birde şampiyonlar şampiyonuymuşlar yesinler siziiiii.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MURAT BEY TEBRİKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne olmuş 3 takım girmiş biri birinci olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşte Aile , İşte İş Arkadaşlıkları , İşte Başarı . Murat bey ( Gelecegin Havalimanı Genel Müdür Adayı ), Muharrem bey ,Esen hanım ,Emsal hanım TÜM ARKADAŞLAR başarılarınızın işletmede ve sosyal yaşamda devamını dileriz. iyi çalışmalar. S.Ö.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Murat Kılıç Bey Başarılarınızın devamını dileriz,geçmiştede böyleydiniz. E.S

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu termınale ve bu calısanlara bu yakısırdı zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000