20 Ocak 2012, Cuma 15:14:31

AYJET'TEN 21 PİLOT DAHA...

AYJET (Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu), 23ncü dönem mezuniyet törenini 21 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 14.00 te mezun pilotlar ve aileleriyle birlikte Hezarfen Havaalanı’nda gerçekleştirecek.
  • arkadaşlar ben de ayjete başlıycam haziran ayında ama bu tarz yorumları görünce doğrsusu insanın içerisinde bir şüphe oluyor.sonuçta okadar paranın geri ödemesi eğer iş bulamazsanız nerdeyse imkansız gözüküyor.
  • Arkadaşlar biz de 2008 de lisans aldığımızda Sky adam çıkarıyodu, pegasus line da caktırıyodu, sunexpress DLR de kaşının üstünde gözün var muhabbeti yapıp 500€ paramızı aldı bizi eve gönderdi vs. Sabrettik , uğraştık , çalıştık bir şekilde oldu şimdi uçuyoruz . Boş durmayın yeter. Jepp Vol 1 i her sayfasını anlayarak okumanızı tavsiye ederim .Allah rızkınızı verecektir. Tebrikler
  • Etmedik hakaret birakmamislar. Birakalim gelip kaderlerini gorsunler. Hic ses etmeyin. Gorecekler ve anlayacaklar
  • 1 Torpilin (sağlam) var mı? 2 30000 Euron var mı? 3 İngilizcen Level 4 ü geçebilecek TOEFL IBT den yüksek puan alabilecek düzeyde mi? 4 Dersleri soru ezberleyip mi geçtin yoksa bilgin tam mı? 5 Psikomotor yeteneklerin ve zekan DLR ve ya Mollymawk sınavlarını geçebilecek düzeyde mi? 6 Simulator performansın iyi mi? Bunlara verilen cevaplar iş bulma ve ya bulmama konusunda yardımcı olur sizlere.Bu arada yabancı FO lar soru 1 hariç diğer soruların hepsine verilmesi gereken cevapları verdikleri için iş buluyor.Bilmem anlatabildim mi?
  • Evet parayla alınıyor arkadaslar bu egitim doğru ama her para veren de alamıyor bunu lütfen bilin insanlar sandığınız gibi bu isi çok kolay bir sekilde 18 ayda bitiremiyor çünkü siz hızlı okusanız bile prosedür o kadar yavaş işliyor ki benim eşim iki senedir uğraşıyor bir dilekçe emin olun basit bir kontrol uçuşu dilekçesi icin 2 ay bekledi.lütfen hiç olmazsa okuyan insanlara bu konuda saygı gösterin.ayjet belki kısa sürede ogrenci yetiştiriyor ama tüm gün okuldalar evet paraniz yoksa yapmanız çok zor çünkü tüm gün okuduğunuz icin bir sekilde finanse edilmeniz ya da bu parayı tamamen biriktirmiş olmaniz gerek biraz saygı çünkü evli degilse ogrenci birisinin manen de desteklenmesi lazım gercekten dersler kolay değil ...
  • Neden bu kadar tepkiselsin diye düşünmeye bile gerek yok. Allah akıl fikir versin diyeceğim ama zaten vermemiş ki. Neyse TREND AŞAĞI ya sonuna kadar katılıyorum hatta bazı konularda az bile yazmış. Tüm şirketlerde durum gerçekten kötü, hiç kimse istekli ve FARKINDA gözükmese de tek çözüm YABANCI PİLOT ların gönderilmesi ve işsizim diye bağıranlarında bir zahmet İŞKUR a kayıt yaptırıp şirketlerin işe alım yapmadan önce oraya başvurup başvuru yok diyebe dışarıdan alım yolunu kullanmasının önüne geçilmesi.
  • tam beklediğim gibi işsizler aramıza hoş geldiniz diyen zavallı ezikler!!aranıza gelen kimse yok ama o kadar zavallı ezik mahluklarsınız ki kendi beceriksizliğinizden başkasına pay çıkarmaya çalışıyorsunuz!belki biz hemen iş bulamayabiliriz ya da işler umduğumuz gibi gitmeyebilir ama bu böyle olsa bile sizin sandığınız gibi sektörel şartlardan ya da eğitim yetersizliğinden değil kişisel yetersizlikden kaynaklanır bu!!aynı sizin şu an bir b.k olamadığınız gibi !!adam olun da kendi sefaletinizle uğraşın bırakın başkasının ne olup olamadığını looooseer tipler sizi....
  • bu sirketin ortaklari kim? Lineda ucmus eski asker pilotlar. Ogrenciler kim? Line da ucmaya devam eden pilotlarin cocuklari, akrabalari. Ise basvuruda alimi yapan kim? Bu ogrencilerin babalarinin,amcalarinin yada suandaki okullarindaki hocalarinin devreleri.. Baska soz isteyen varmi?
  • olur olmaz yorum yapan arkadaşlar, ayjet diğer kurslar gibi her önüne geleni almıyor. herşeyden önce öğrenci adaylarını sıkı bir mülakattan geçirerek hakedeni eğitime alıyor. bu çizgisinide her zaman korumuştur. kim ne derse desin piyasada en çok ayjet mezunları tercih ediliyor. sivil kökenli pilotlara sorun bakalım ....
  • SXS Hollanda Stella Aviation harici şu an alım yapmıyor.Atlasjet maaşları yarıya düşürdü ve Ayjet'ten alım kesinlikle yapmıyor.İki şirket maaş ödemesi yapamıyor.Bir şirketimiz de askeri pilot harici alım yapmayacağını off the record olarak ilan etti.THY ise artık THY akademi harici alım yapmayacak.Velasıl kazara bir şirkete girmek zor, barınmak daha zor,en zoru borçla harçla girilen bu işte borçların ödenmesi hepten zor.Hepinize başarılar, havanız hep CAVOK olsun.
Ayjet'ten mezuniyet ile ilgili yapılan açıklamada;

Havayollarında pilot olmak hedefiyle AYJET Uçuş Okulunda uçuş eğitimine başlayan 21 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamışlardır.

Uçuş eğitimi sürecinde genç pilotlara uçma bilgi ve becerisi yanında, zamana riayet, kurallara uyma, otoriteye saygı, karşılıklı güven, ekip ruhu gibi havacılık kültürünün temel özellikleri de kazandırılmış, iyi birer havacı olmaları sağlanmıştır.

22 Dönem'de uçuş eğitimi verilen 321 CPL/IR ATPL (Frozen) Pilot lisansına sahip mezunlarından 84’ü THY, 49‘u Pegasus, 37’si Sun Express ve diğerleri değişik havayollarında olmak üzere toplam 250 pilot kokpitteki yerlerini almış ve havayollarında uçmaya başlamıştır.

Sayısal başarıdan daha anlamlı olanı Ayjet mezunu pilotların, görev yaptıkları havayollarından göstermiş oldukları performans ile takdir toplamalarıdır.

Ayjet ailesi yeni mezun ettiği pilotlarla biraz daha büyüyerek, hızla gelişen Türk Sivil Havacılığına yetiştirdiği pilotlarla katkı sağlamaya devam etmektedir.


AYJET'TEN 21 PİLOT DAHA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşlar ben de ayjete başlıycam haziran ayında ama bu tarz yorumları görünce doğrsusu insanın içerisinde bir şüphe oluyor.sonuçta okadar paranın geri ödemesi eğer iş bulamazsanız nerdeyse imkansız gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar biz de 2008 de lisans aldığımızda Sky adam çıkarıyodu, pegasus line da caktırıyodu, sunexpress DLR de kaşının üstünde gözün var muhabbeti yapıp 500€ paramızı aldı bizi eve gönderdi vs. Sabrettik , uğraştık , çalıştık bir şekilde oldu şimdi uçuyoruz . Boş durmayın yeter. Jepp Vol 1 i her sayfasını anlayarak okumanızı tavsiye ederim .Allah rızkınızı verecektir. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Etmedik hakaret birakmamislar. Birakalim gelip kaderlerini gorsunler. Hic ses etmeyin. Gorecekler ve anlayacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1 Torpilin (sağlam) var mı? 2 30000 Euron var mı? 3 İngilizcen Level 4 ü geçebilecek TOEFL IBT den yüksek puan alabilecek düzeyde mi? 4 Dersleri soru ezberleyip mi geçtin yoksa bilgin tam mı? 5 Psikomotor yeteneklerin ve zekan DLR ve ya Mollymawk sınavlarını geçebilecek düzeyde mi? 6 Simulator performansın iyi mi? Bunlara verilen cevaplar iş bulma ve ya bulmama konusunda yardımcı olur sizlere.Bu arada yabancı FO lar soru 1 hariç diğer soruların hepsine verilmesi gereken cevapları verdikleri için iş buluyor.Bilmem anlatabildim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Evet parayla alınıyor arkadaslar bu egitim doğru ama her para veren de alamıyor bunu lütfen bilin insanlar sandığınız gibi bu isi çok kolay bir sekilde 18 ayda bitiremiyor çünkü siz hızlı okusanız bile prosedür o kadar yavaş işliyor ki benim eşim iki senedir uğraşıyor bir dilekçe emin olun basit bir kontrol uçuşu dilekçesi icin 2 ay bekledi.lütfen hiç olmazsa okuyan insanlara bu konuda saygı gösterin.ayjet belki kısa sürede ogrenci yetiştiriyor ama tüm gün okuldalar evet paraniz yoksa yapmanız çok zor çünkü tüm gün okuduğunuz icin bir sekilde finanse edilmeniz ya da bu parayı tamamen biriktirmiş olmaniz gerek biraz saygı çünkü evli degilse ogrenci birisinin manen de desteklenmesi lazım gercekten dersler kolay değil ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Neden bu kadar tepkiselsin diye düşünmeye bile gerek yok. Allah akıl fikir versin diyeceğim ama zaten vermemiş ki. Neyse TREND AŞAĞI ya sonuna kadar katılıyorum hatta bazı konularda az bile yazmış. Tüm şirketlerde durum gerçekten kötü, hiç kimse istekli ve FARKINDA gözükmese de tek çözüm YABANCI PİLOT ların gönderilmesi ve işsizim diye bağıranlarında bir zahmet İŞKUR a kayıt yaptırıp şirketlerin işe alım yapmadan önce oraya başvurup başvuru yok diyebe dışarıdan alım yolunu kullanmasının önüne geçilmesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tam beklediğim gibi işsizler aramıza hoş geldiniz diyen zavallı ezikler!!aranıza gelen kimse yok ama o kadar zavallı ezik mahluklarsınız ki kendi beceriksizliğinizden başkasına pay çıkarmaya çalışıyorsunuz!belki biz hemen iş bulamayabiliriz ya da işler umduğumuz gibi gitmeyebilir ama bu böyle olsa bile sizin sandığınız gibi sektörel şartlardan ya da eğitim yetersizliğinden değil kişisel yetersizlikden kaynaklanır bu!!aynı sizin şu an bir b.k olamadığınız gibi !!adam olun da kendi sefaletinizle uğraşın bırakın başkasının ne olup olamadığını looooseer tipler sizi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu sirketin ortaklari kim? Lineda ucmus eski asker pilotlar. Ogrenciler kim? Line da ucmaya devam eden pilotlarin cocuklari, akrabalari. Ise basvuruda alimi yapan kim? Bu ogrencilerin babalarinin,amcalarinin yada suandaki okullarindaki hocalarinin devreleri.. Baska soz isteyen varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
olur olmaz yorum yapan arkadaşlar, ayjet diğer kurslar gibi her önüne geleni almıyor. herşeyden önce öğrenci adaylarını sıkı bir mülakattan geçirerek hakedeni eğitime alıyor. bu çizgisinide her zaman korumuştur. kim ne derse desin piyasada en çok ayjet mezunları tercih ediliyor. sivil kökenli pilotlara sorun bakalım ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SXS Hollanda Stella Aviation harici şu an alım yapmıyor.Atlasjet maaşları yarıya düşürdü ve Ayjet'ten alım kesinlikle yapmıyor.İki şirket maaş ödemesi yapamıyor.Bir şirketimiz de askeri pilot harici alım yapmayacağını off the record olarak ilan etti.THY ise artık THY akademi harici alım yapmayacak.Velasıl kazara bir şirkete girmek zor, barınmak daha zor,en zoru borçla harçla girilen bu işte borçların ödenmesi hepten zor.Hepinize başarılar, havanız hep CAVOK olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000