26 Şubat 2010, Cuma 14:05:37

Ayjet, 13'üncü dönemi mezun ediyor

Ayjet Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu, 13'ncü dönem mezuniyet törenini yarın saat 15:00'da mezun pilotlar ve aileleriyle birlikte Hezarfen Havaalanı'nda gerçekleştirecek.
  • hayırlı olsun
  • Kimsenin Ayjetin kalitesine laf ettiği yok ama sadece aristokrat bir şekilde öğrenci seçip(kaptan çocukları), sonra da kaptan çocuklarının kolayca işe girmesi dolayısıyla bunu reklam aracı olarak kullanmaları etik değil..
  • AKP'den torpili olanlar THY'na, babası abisi kaptan olanlar diğer havayollarına, parası olanlar tip eğitimine! Geriye kalanlarda lisansın turşusunu kurmaya işsizler ordusuna katılmaya! Allah yardımcıları olsun...
  • BASTA YARININ YENI PILOTLARINI GECIRDIKLERI ZORLU BIR EGITIM ASAMLARINDAN BU GUNLERE GELEN DEGERLI ARKADASLARIMI VE ONLARI BUGUNLERE GETIREN DEGERLI HOCALARIMIZI KUTLUYORUM. AYJET GERCEKTEN PILOTAJ EGITIMINDE EN DOGRU BIR ADRES. AYJET HAKKINDA BILGISIZ VE CAHILCE YAPILAN ELESTIRILERI KINIYORUM.
  • atın yerine eşek bağladıkça o eşekden çoook düşen olacak...köylü ne yapsın atmı bağlı eşek mi bağlı ne bilsin....senin işin o köylüyü eşekden düşürmemek...şimdi vazifenin ne olduğunu anladın mı ecemiş..
  • vay be..demek sivil havacılığı ikna edip checkride'ı yapmışlar... nedense aynı sivil havacılk check hocaları başka okullardaki checkridelarını yarıda kesip gidebiliyorlar...hatta öğrencileri checkridea almıyorlar...checkridea değil saltanat sürmeye gidiyorlar...bu nasıl adalet hocam..hiç oldumu?
  • torpilli kaptan bebelerine hayırlı olsun demek isterdim amaaaaaaaa....sistem gayet güzel çalışıyor aferin sizeee
  • Sen iş hayatına başlarken senin iş tecrüben için de aynısını söyleyenler vardı etrafında ama bunu sana söylemediler, neden biliyormusun? Bilmezsin tabi; nerden bileceksin... Öyle yada böyle başlarsın iş hayatına, bu güzide senden akıllı evlatlarımız da bunu yapıyorlar, ve bir gün senden daha iyi şartlarda yaşayıp senden daha akıllı yorum yapabileceği günler gelecek. Akıllı ol.
  • artık babadan oğula askeriye yoluyla değilde boyle ucus okulları sayesınde geciyo pilotluk arkadasında dediği gibi pilot cocuklarına hayırlı olsun işleri garanti
  • hayırlı olsun, allah iniş takımlarınıza zeval vermesin ilerde

22 Şubat 2010 Pazartesi günü havayollarında pilot olarak gökyüzünün özgürlüğünde bir yaşam hedefleyen üçü bayan 12 genç uçuş eğitimine başlarken 13'üncü dönemde eğitimini tamamlayan genç pilotlar uğurlanıyor.

Hava yollarında pilot olmak hayaliyle 6 Ekim 2008 tarihinde uçuş eğitimine başlayan genç pilot adayları, yoğun ve yorucu bir eğitim sürecinde; Toplam 1100 saat teorik eğitim, 18 saati çift motorlu uçakla olmak üzere 203 saat uçuş eğitimi aldılar.

3 Ekim 2005 tarihinde uçuş eğitimine başlayan Anadolu Yıldızları oniki dönem mezun etmiş, 13'üncü dönem mezunlarını uğurlayacak. Oniki dönemde uçuş eğitimi verdiği 193 CPL/IR ATPL (Frozen) Pilot lisansına sahip mezunlarından 48’i THY, 29’u Sun Express ve diğerleri değişik havayollarında olmak üzere toplam 158 pilot kokpitteki yerlerini aldı ve havayollarında uçmaya başladı.

Ayjet, 13'üncü dönemi mezun ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimsenin Ayjetin kalitesine laf ettiği yok ama sadece aristokrat bir şekilde öğrenci seçip(kaptan çocukları), sonra da kaptan çocuklarının kolayca işe girmesi dolayısıyla bunu reklam aracı olarak kullanmaları etik değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AKP'den torpili olanlar THY'na, babası abisi kaptan olanlar diğer havayollarına, parası olanlar tip eğitimine! Geriye kalanlarda lisansın turşusunu kurmaya işsizler ordusuna katılmaya! Allah yardımcıları olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BASTA YARININ YENI PILOTLARINI GECIRDIKLERI ZORLU BIR EGITIM ASAMLARINDAN BU GUNLERE GELEN DEGERLI ARKADASLARIMI VE ONLARI BUGUNLERE GETIREN DEGERLI HOCALARIMIZI KUTLUYORUM. AYJET GERCEKTEN PILOTAJ EGITIMINDE EN DOGRU BIR ADRES. AYJET HAKKINDA BILGISIZ VE CAHILCE YAPILAN ELESTIRILERI KINIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atın yerine eşek bağladıkça o eşekden çoook düşen olacak...köylü ne yapsın atmı bağlı eşek mi bağlı ne bilsin....senin işin o köylüyü eşekden düşürmemek...şimdi vazifenin ne olduğunu anladın mı ecemiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vay be..demek sivil havacılığı ikna edip checkride'ı yapmışlar... nedense aynı sivil havacılk check hocaları başka okullardaki checkridelarını yarıda kesip gidebiliyorlar...hatta öğrencileri checkridea almıyorlar...checkridea değil saltanat sürmeye gidiyorlar...bu nasıl adalet hocam..hiç oldumu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
torpilli kaptan bebelerine hayırlı olsun demek isterdim amaaaaaaaa....sistem gayet güzel çalışıyor aferin sizeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen iş hayatına başlarken senin iş tecrüben için de aynısını söyleyenler vardı etrafında ama bunu sana söylemediler, neden biliyormusun? Bilmezsin tabi; nerden bileceksin... Öyle yada böyle başlarsın iş hayatına, bu güzide senden akıllı evlatlarımız da bunu yapıyorlar, ve bir gün senden daha iyi şartlarda yaşayıp senden daha akıllı yorum yapabileceği günler gelecek. Akıllı ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
artık babadan oğula askeriye yoluyla değilde boyle ucus okulları sayesınde geciyo pilotluk arkadasında dediği gibi pilot cocuklarına hayırlı olsun işleri garanti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı olsun, allah iniş takımlarınıza zeval vermesin ilerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000