05 Ekim 2013, Cumartesi 14:08:22

AYÇİN'İN MAKSADI İŞÇİ DEĞİL

THY'de 2 yıl önce 305 personelin işine son verilmesi sonrası yaptığı açıklamalar ve tertiplediği eylemlerle ismi öne çıkan Hava-İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin'in asıl maksadının emekçinin hakkı değil hükümeti yıpratmak olduğu ortaya çıktı.
  • Sayın yorumcular bundan önceki delege seçimlerinde Ayçin için PKK para aktarıyor diyorlardı. Sonuç bu söylentiler hep boşa çıktı ve asılsız söylemler olmuştur. Yine ayni karalam söylemler de am etmekdedir. Bu yoru ları yapan kişiler önce kendi vijdanları ile değerlendirme yaparak yazmaları daha gerçekci olacaktır.
  • Sayın yorumcular bundan önceki delege seçimlerinde Ayçin için PKK para aktarıyor diyorlardı. Sonuç bu söylentiler hep boşa çıktı ve asılsız söylemler olmuştur. Yine ayni karalam söylemler de am etmekdedir. Bu yoru ları yapan kişiler önce kendi vijdanları ile değerlendirme yaparak yazmaları daha gerçekci olacaktır.
  • arkadaşlar siz bunlara bakıcanıza arkadaşları odalara cekip oy kulandıranlara bakın reform bizim içinmi gelicek yoksa hamdi içinmi bukadar okumuş avrupalı var ama hak aramaya geldimi hepimiz bi anda siniyoruz bukadarmı basiretsisiniz
  • chp zihniyetindekilerin sendikaciligi iste bu kadar. peygamber efendimize hakarat eden yorumlar iceren eksisozluk sitesi yoneticilerine chp genel baskani kilicdaroglu odul vermisti,simdi bu sendikaciyi da milletvekili yaparsa sasirmayin
  • Sayın yorumcular hepiniz sendika başkanını eleştiriyorsunuz. Birikimleriningündeme getiriyorsunuz. Başkanın mal varlığı ortada. Sizi yöneten yöneticilere bakmak hiç içinizden gelmiyormu? Onların bu makamlara gelişi , kenilerinin ve çocuklarını mal varlıkları ne şekilde artmiş, bunların içinde biri varki; şirket parasını öz oğluna nasıl akdardığı herkes tarafından bilinmekdedir. Lütfen birilerini karalamak istiyorsanız önce çevrenize bakmanız gerekmiyormu?
  • THY VE THY TEKNİK'DE YÖNETİCİLER KENDİ ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA ATADIKLARI KİŞİLER İKE ÇİKAR İLİŞKİLERİNİ SORGULAMAK GEREKMİYORMU. Bunu en açık örneği THY TEKNİK'DE GENEL MÜDÜRÜN OĞLU İLE İLİŞKİSİ OLAN KİŞİYİ TEKNİKDE BÜYÜK HARCAMALARIN OLDUĞU YERDE TEK YETKİLİ OLMASI ARALARINDAKİ İLİŞKİNİN NE BOYUTDA OLDUĞUNU GÖSTERMEKDEDİR.
  • Secim yaklasti bakanin yegeni kazansin diyeyapmiycaklari yok bunlarin aycin baba olmasa bugune dek aldiginiz haklarin hepsi giderdi ne olduda hepiniz aycine karsi yaziosunuz aycin sizin altiniza thy yonetimi gibi araba cekemio dogrulari soluo yalakalik yapmio dogru bildigi yoldan gidio okadar salakmiski isverenle anlasip koltugunda oturacagina icimizdeki sumsuklerle greve cikti bunlar bi yusuf bolayirli etmiosa sendika karsitlari bi atilay aycin in tirnaginin ucu etmezler saygilarimla kirkalti46
  • Reform hareketinin de heryerde çıkıp yorum yapmasından sıkıldık artık atilayın haberi sayesin de yine üzerinden prim yaptınız artık şu kadronuzu başkanınızın kim olacağını açıklasınıza biz de bilelim
  • Atilla Ayçin i personelin takmaması sendika için kötü bir durum olsa da, THY için çok hayırlı bir durumdur. Düşünsenize, tek hassasiyeti Alevilik ve Tayyip karşıtlığı olan ve sendikacılığı bırakıp DHKPC çizgisinde siyaset yapan bir militan söylemin bir dünya markasında karşılık bulduğunu. Bu adam madem son dönem sadece siyaset mesajları atıyor, sendikacılığı bıraksın o zaman.
  • Mevcut sendika yönetimi maalesef ki kendi siyasetini ekmek kavgamızın tam ortasına yerleştirmiştir.Hatta bu siyaseti sendikamızın kurumsal kimliğine etiketlemiştir. Bu tutumun yanlış olduğu sendikamızın gerek toplum karşısında ve gerekse kendi üyeleri nezdinde gördüğü itibardan açıkça bellidir.Greve katılım düzeyi ve kamuoyunun ilgisizliği gelinen noktada mevcut sendikacıların toplum karşısında çok yanlı ve taraflı lansman yaptıklarını bu sebeple toplum tarafından da grevin itibar görmediği ve anlamsız bulunduğu ortadadır.

Sık sık CHP'li vekillerin de eylemlerine destek verdiği Hava-İş Sendikası, Gezi Parkı olaylarında da aktif rol almıştı.

Yazılı ve görsel basına, Atilay Ayçin'in gaz maskeli ve polisten kaçarken ki görüntüleri de yansımıştı.

Dünyanın en büyük markaları arasına girmiş olan THY üzerinden hükümeti karalayıcı açıklamalar yapan Ayçin, sosyal medya hesabından da asıl amacını ortaya koyuyor.

Yaklaşık son 1 aydır attığı twitlerin hiçbirinin işten çıkarılan çalışanlarla ilgili olmadığı görülen Ayçin'in hükümetin attığı Alevi adımından Suriye politikasına kadar birçok konuda iktidar aleyhine ne varsa destek verdiği hatta daha da ileri gidip Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili alay eden twittleri de mevcut.

ERDOĞAN İÇİN AĞIR SÖZLER KULLANMIŞTI
Geçtiğimiz Temmuz ayında yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya yönelik de ağır ifadeler kullanan Ayçin, Topçu'nun Başbakanın gizli kasası olduğunu ileri sürdü. THY yönetiminin ardında Başbakan ve hak hukuk tanımaz AK Parti gibi ceberrut bir hükümetin olduğunu iddia eden Ayçin, "Yüzü kızarmayan bir Başbakan var. 'Allah her işçiye böyle güler yüzlü ölümü nasip etsin' diyecek ablak suratlı bir İçişleri Bakanı var. Var oğlu var. ve biz bu alıkların, bu anlamazların, algılama problemi olan insanların karşısında yasal zeminden ayrılmadan hak aramaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

DARWİN DESTEKÇİSİ YAZI
Yine HAva-İş'in yayın organı olan dergide Darwin teorisini destekler bir makale yazılmış ve sonrasında oluşan tepkiler için Ayçin ' " İnsanların eline yalan yanlış kitap verip,önlerine imanı koyup,özgürleşmelerini engelleyip biat ettirmek mi,yoksa gerçekçilik mi günah?' sözleriyle tepkisini dile getirirken ‘yalan yanlış kitap' tanımlamasıyla "Ayçin Kuran-ı Kerim'i mi kastetti" yorumlarına neden oldu.

İşte Ayçil'in attığı o twitlerden bazıları



Kaynak: Haber7.com

AYÇİN'İN MAKSADI İŞÇİ DEĞİL

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

KA ~ 11 yıl önce
Sayın yorumcular bundan önceki delege seçimlerinde Ayçin için PKK para aktarıyor diyorlardı. Sonuç bu söylentiler hep boşa çıktı ve asılsız söylemler olmuştur. Yine ayni karalam söylemler de am etmekdedir. Bu yoru ları yapan kişiler önce kendi vijdanları ile değerlendirme yaparak yazmaları daha gerçekci olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 11 yıl önce
Sayın yorumcular bundan önceki delege seçimlerinde Ayçin için PKK para aktarıyor diyorlardı. Sonuç bu söylentiler hep boşa çıktı ve asılsız söylemler olmuştur. Yine ayni karalam söylemler de am etmekdedir. Bu yoru ları yapan kişiler önce kendi vijdanları ile değerlendirme yaparak yazmaları daha gerçekci olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kırkaltı ~ 11 yıl önce
arkadaşlar siz bunlara bakıcanıza arkadaşları odalara cekip oy kulandıranlara bakın reform bizim içinmi gelicek yoksa hamdi içinmi bukadar okumuş avrupalı var ama hak aramaya geldimi hepimiz bi anda siniyoruz bukadarmı basiretsisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendikaci ~ 11 yıl önce
chp zihniyetindekilerin sendikaciligi iste bu kadar. peygamber efendimize hakarat eden yorumlar iceren eksisozluk sitesi yoneticilerine chp genel baskani kilicdaroglu odul vermisti,simdi bu sendikaciyi da milletvekili yaparsa sasirmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İÖ ~ 11 yıl önce
Sayın yorumcular hepiniz sendika başkanını eleştiriyorsunuz. Birikimleriningündeme getiriyorsunuz. Başkanın mal varlığı ortada. Sizi yöneten yöneticilere bakmak hiç içinizden gelmiyormu? Onların bu makamlara gelişi , kenilerinin ve çocuklarını mal varlıkları ne şekilde artmiş, bunların içinde biri varki; şirket parasını öz oğluna nasıl akdardığı herkes tarafından bilinmekdedir. Lütfen birilerini karalamak istiyorsanız önce çevrenize bakmanız gerekmiyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 11 yıl önce
THY VE THY TEKNİK'DE YÖNETİCİLER KENDİ ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA ATADIKLARI KİŞİLER İKE ÇİKAR İLİŞKİLERİNİ SORGULAMAK GEREKMİYORMU. Bunu en açık örneği THY TEKNİK'DE GENEL MÜDÜRÜN OĞLU İLE İLİŞKİSİ OLAN KİŞİYİ TEKNİKDE BÜYÜK HARCAMALARIN OLDUĞU YERDE TEK YETKİLİ OLMASI ARALARINDAKİ İLİŞKİNİN NE BOYUTDA OLDUĞUNU GÖSTERMEKDEDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Secim yaklasti bakanin yegeni kazansin diyeyapmiycaklari yok bunlarin aycin baba olmasa bugune dek aldiginiz haklarin hepsi giderdi ne olduda hepiniz aycine karsi yaziosunuz aycin sizin altiniza thy yonetimi gibi araba cekemio dogrulari soluo yalakalik yapmio dogru bildigi yoldan gidio okadar salakmiski isverenle anlasip koltugunda oturacagina icimizdeki sumsuklerle greve cikti bunlar bi yusuf bolayirli etmiosa sendika karsitlari bi atilay aycin in tirnaginin ucu etmezler saygilarimla kirkalti46

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Offff ~ 11 yıl önce
Reform hareketinin de heryerde çıkıp yorum yapmasından sıkıldık artık atilayın haberi sayesin de yine üzerinden prim yaptınız artık şu kadronuzu başkanınızın kim olacağını açıklasınıza biz de bilelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Atilla Ayçin i personelin takmaması sendika için kötü bir durum olsa da, THY için çok hayırlı bir durumdur. Düşünsenize, tek hassasiyeti Alevilik ve Tayyip karşıtlığı olan ve sendikacılığı bırakıp DHKPC çizgisinde siyaset yapan bir militan söylemin bir dünya markasında karşılık bulduğunu. Bu adam madem son dönem sadece siyaset mesajları atıyor, sendikacılığı bıraksın o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reform Hareketi ~ 11 yıl önce
Mevcut sendika yönetimi maalesef ki kendi siyasetini ekmek kavgamızın tam ortasına yerleştirmiştir.Hatta bu siyaseti sendikamızın kurumsal kimliğine etiketlemiştir. Bu tutumun yanlış olduğu sendikamızın gerek toplum karşısında ve gerekse kendi üyeleri nezdinde gördüğü itibardan açıkça bellidir.Greve katılım düzeyi ve kamuoyunun ilgisizliği gelinen noktada mevcut sendikacıların toplum karşısında çok yanlı ve taraflı lansman yaptıklarını bu sebeple toplum tarafından da grevin itibar görmediği ve anlamsız bulunduğu ortadadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000