17 Mayıs 2013, Cuma 17:02:17

AYÇİN: THY'NİN TEKLİFİ CİDDİYETSİZ

Hava İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, THY'nin teklifini resmi yollardan gelmesi halinde değerlendirebileceklerini kaydetti.
  • Arkadaşlarım benim duygularıma tercüman olmuşlar ve sayın hamdi topçu nun ayçin ile muhatap bile olmaması lazım ama bu süreci tamamlamak adına son bir çağrıda bulundu ama ayçin bey siz bu kadar insanın hayatı ile oynayamazsınız allah tan korkun ve vijdanınızla başbaşa kalın size sadce şunu söylemek istiyorum.. Cenab ı ALLAH bnm karşıma kul hakkı ile gelmeyin demişl,siz bence bunun içeriğini açın okuyun öğrenin eminimki yalnış yolda olduğunuzu anlayacaksınız..
  • Grevciler size sesleniyorum madem bu kadar karsısınız ugurlar ola !!! Hak aramak ayrı karalamak ayrıdır yetişkinler!! Greve katılmayacaklar için yüzlerine tükürcez diyormuşunuz, hodri meydan!!! Karalamalarınızı alıp gidin bu şirketten ! Ayçin senden ve yanlış ideolojinden bıktık rica ediyoruz sonsuza kadar şirketimize dil uzatma!!!
  • RT 18 Mayıs 2013, Cumartesi 09:23:49 Arkadaşlar, tam bir danışıklı dövüşün ortasında kaldık ve birbirimize kırdırırdık. Ayçin ağa ve topçu padişah en başından beri biliyordu. 12000 çalışan sendikasız kaldı diyorsunuz, sizce 2000 kişi ile sendika ayakta kalır mı ? Mümkün değil. Sendika hemen erken seçime gitmeli ve greve katılamayan ( sendikaya güvensizlikten, sendikanın hedefleri saptırmasından 305 konusunda) yeni yapılanma ile biran önce üyelerini geri kazanmalı.Hatta greve katılan sayısının max 500 olduğunu da düşünürsek konu daha da önemli hale geliyor. grevi kıran aslında km ler değil, konuyu doğru düzgün örgütlemeyen (bilerek ; ayçin ağa 25 senelik sendikacı olduğuna göre )Grevi kıran Ayçin ağa dır
  • aycin bunlari soyluyorsa bu iste bitmistir aycin kaybetti thy kazandi
  • Arkadaslar gunlerdir buradan takip ediyorum facebooktan havais grubuna bakmak hic aklima gelmemisti. Girin fotograflarada bakin. Bin kisi varmis ve taksimden toplamada degillermis. Hepsi TK dan tanidik ve genc simalar. Grevde cogunluk olmasada kabinde destek var ve bu yuzden bu grev amacina ulasir. YKB Hamdi Bey de koltugu kaybeder bu gidisle. Bende katilim yok TK sendikayi neden cagirdi diye dusunuyorum, belli oldu gercek sebep. Saygilar
  • Karanlıktan korkan bir çocuğu kolaylıkla affedebiliriz. Hayattaki gerçek trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır...
  • Greve katilanlar bireysel cikarlarini mi dusunduler hayir!! Hepimizi dusunduler..sadece kabinin direnisi du bu.. ucuslarda yorgunluktan topuklarina kan dolan ,offlayan aglayan bizler nerdeyiz simdi?haklari geri kazanirsak nasil bakicaz yuzlerine ? Her greve katilan meydanlarda olmak zorunda degildir ise gitmeyip grevi o aekilde kullanan birsuru kahraman var hepiniz hakkinizi helal edin sizler kadar cesur olamadim pismanim!!
  • 3 gün daha şovumuzu yapalım , 20 mayısta iyi bir ücret karşılığı bitirelim şu antlaşmayı.Haklarımızı aldıktan sonra işi yokuşa sürmenin bir anlamı yok , versinler resmi rakamlara göre senelik enflasyon artış oranı kadar zamda her sene için, ondan sonra hamdi bey mutlu , biz mutlu , ayçin beyde bodrumda birikimlerini değerlendirsin artık...Herkese iyi mesailer ...
  • Başarısızlığın sonuçlarını lider üstlenir.Sizden derhal istifa etmeniz beklenirdi. Japonyada olsa malüm. Avrupada malüm. Sizde.. üyelerini suçla..
  • BASKAN in bu dik durusunu seviyorum iste...

Airporthaber'e konuşan Hava İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, THY'nin, 'Gelin sözleşmeyi imzalayalım' teklifine,  "Eski köye yeni usul getirmeye gerek yok. THY’nin böyle bir niyeti varsa karşısında tüzel kişilik var. Yazısını yazar yönetim kurulunda değerlendir kararımızı veririz. Medya üzerinden gayri resmi çağrıları kabul etmiyoruz. Böyle ciddiyetsiz çağrılar ciddiyetsiz sonuçlar getirir" dedi.

Teklifin resmi kanallardan gelmesi halinde bunu değerlendirebileceklerini bildiren Ayçin, "O zaman sözleşmeye kaldığımız yerden devam ederiz. Çağrıya cevap vermek, isteklerimizden geri adım atmak anlamına gelmez. Samimi olurlarsa iyi niyetli adım görürsek aynı adımı atarız" diye konuştu.



©Airporthaber.com

AYÇİN: THY'NİN TEKLİFİ CİDDİYETSİZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Eceee ~ 11 yıl önce
Arkadaşlarım benim duygularıma tercüman olmuşlar ve sayın hamdi topçu nun ayçin ile muhatap bile olmaması lazım ama bu süreci tamamlamak adına son bir çağrıda bulundu ama ayçin bey siz bu kadar insanın hayatı ile oynayamazsınız allah tan korkun ve vijdanınızla başbaşa kalın size sadce şunu söylemek istiyorum.. Cenab ı ALLAH bnm karşıma kul hakkı ile gelmeyin demişl,siz bence bunun içeriğini açın okuyun öğrenin eminimki yalnış yolda olduğunuzu anlayacaksınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
Grevciler size sesleniyorum madem bu kadar karsısınız ugurlar ola !!! Hak aramak ayrı karalamak ayrıdır yetişkinler!! Greve katılmayacaklar için yüzlerine tükürcez diyormuşunuz, hodri meydan!!! Karalamalarınızı alıp gidin bu şirketten ! Ayçin senden ve yanlış ideolojinden bıktık rica ediyoruz sonsuza kadar şirketimize dil uzatma!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senin şirketin mi ~ 11 yıl önce
işçi ile patron arasındaki kendini aldığı ücrette rağmen şirket sahibi sanan, bir yerde çalışmayı biat etmek hiçbir seye karşı gelmemek olarak anlayan kişi...işçiysen bunun ne demek olduğunu öğren...yoksa thy taşeronlaşmayla, sendikasız bırakıp tis hakkını elinden almakla bunları sana öğretir...Gerçi senin gibiler öğrenir mi kuşkum da yok değil!
RT ~ 11 yıl önce
RT 18 Mayıs 2013, Cumartesi 09:23:49 Arkadaşlar, tam bir danışıklı dövüşün ortasında kaldık ve birbirimize kırdırırdık. Ayçin ağa ve topçu padişah en başından beri biliyordu. 12000 çalışan sendikasız kaldı diyorsunuz, sizce 2000 kişi ile sendika ayakta kalır mı ? Mümkün değil. Sendika hemen erken seçime gitmeli ve greve katılamayan ( sendikaya güvensizlikten, sendikanın hedefleri saptırmasından 305 konusunda) yeni yapılanma ile biran önce üyelerini geri kazanmalı.Hatta greve katılan sayısının max 500 olduğunu da düşünürsek konu daha da önemli hale geliyor. grevi kıran aslında km ler değil, konuyu doğru düzgün örgütlemeyen (bilerek ; ayçin ağa 25 senelik sendikacı olduğuna göre )Grevi kıran Ayçin ağa dır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
aycin bunlari soyluyorsa bu iste bitmistir aycin kaybetti thy kazandi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
***cenk ~ 11 yıl önce
ayçin; kendisinin arkasında çok gülü bir grup olduğunu sanıyor ama en son grevde dersini almıştır. kendisini fazla yormadan bir an önce istifa etmesini isteriz. söz veriyoruz arkasından konuşmayız :))
Arastirmali ~ 11 yıl önce
Arkadaslar gunlerdir buradan takip ediyorum facebooktan havais grubuna bakmak hic aklima gelmemisti. Girin fotograflarada bakin. Bin kisi varmis ve taksimden toplamada degillermis. Hepsi TK dan tanidik ve genc simalar. Grevde cogunluk olmasada kabinde destek var ve bu yuzden bu grev amacina ulasir. YKB Hamdi Bey de koltugu kaybeder bu gidisle. Bende katilim yok TK sendikayi neden cagirdi diye dusunuyorum, belli oldu gercek sebep. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Platon ~ 11 yıl önce
Karanlıktan korkan bir çocuğu kolaylıkla affedebiliriz. Hayattaki gerçek trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdan azabi ~ 11 yıl önce
Greve katilanlar bireysel cikarlarini mi dusunduler hayir!! Hepimizi dusunduler..sadece kabinin direnisi du bu.. ucuslarda yorgunluktan topuklarina kan dolan ,offlayan aglayan bizler nerdeyiz simdi?haklari geri kazanirsak nasil bakicaz yuzlerine ? Her greve katilan meydanlarda olmak zorunda degildir ise gitmeyip grevi o aekilde kullanan birsuru kahraman var hepiniz hakkinizi helal edin sizler kadar cesur olamadim pismanim!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 gün sonra ~ 11 yıl önce
3 gün daha şovumuzu yapalım , 20 mayısta iyi bir ücret karşılığı bitirelim şu antlaşmayı.Haklarımızı aldıktan sonra işi yokuşa sürmenin bir anlamı yok , versinler resmi rakamlara göre senelik enflasyon artış oranı kadar zamda her sene için, ondan sonra hamdi bey mutlu , biz mutlu , ayçin beyde bodrumda birikimlerini değerlendirsin artık...Herkese iyi mesailer ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurlu bir duruş ~ 11 yıl önce
Başarısızlığın sonuçlarını lider üstlenir.Sizden derhal istifa etmeniz beklenirdi. Japonyada olsa malüm. Avrupada malüm. Sizde.. üyelerini suçla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun. ~ 11 yıl önce
BASKAN in bu dik durusunu seviyorum iste...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dik duruş ~ 11 yıl önce
dik duruşu gördün geçen sene

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000