14 Ocak 2016, Perşembe 15:40:12

Aycı ve Kotil krizi tatlıya bağlandı

Türk Hava Yolları’nın Antalya’daki kampında barış rüzgarları esti. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile Temel Kotil, birliktelik mesajı verdi.
  • TEKNİKTE PARALELLERİN ATAMIŞ OLDUGU KADROLARIN BİR AN ÖNCE TASVİYESİNİ BEKLİYORUZ.ÖNCELİK BUDUR.
  • Reis Balgatta oturuyor. Beyefendi ise bu işlere karışmaz, İlker beyin havacılık tecrubesi yok, Temel bey ise gururunda ve kendine güvende haklı. Ek olarak, zammın fazlası yöneticiye yapılan şirketler batmanın eşigindeki şirketlerdir. Genelde dünyada işler böyle yürür. Yöneticiler bunu degerlendirse iyi olur.
  • temel kaç kişiyi o koltuktan etti şirin pozuna bakmayınn
  • Ilker Ayci ile Temel Bey yon kur zamanindan beridir birbirlerine terstir. Cunku Temel Bey zor adam vesselam,kendine rakip olarak gordugu kisiyi yemeye calisir,ki yiyemedi cunku Reis oyle istedi sustu. Simdi de Ayci Temel Beyi yiyemedi,Cunku Reisi Cumhur 'hop' dedi. Bence hakliydi cunku ikiside sektorde bilgili adam kaniti filoyla ve karla gayet belli. Velhasili; ikiside opemedikleri bilekleri 'gel gardasim' teatraliletesiyle sergilemis oldu.. Helal olsun! Madem baris havalari esecek sirkette, bende gidip bizim cayci rüsteme sariliyim pazartesi,kirdim onu is cikisi yok yere. Optum canm;)
  • Yusican Yorumcu. Evet buresi havacilar sitesi bende. Senden once Havaciyim O sirketin esas kahrini biz cektik Eger gozumun nuru THY de calisiyorsan , site harba donmus. Nasil donmesin cunku Isten atilmis Buyuk uzuntu icindeler , Sen herhalde. Kaymagi yeyenlerdesin yoksa. Boyle. Yazmassin , benim oglumda Isine son verilenlerden , Onun icin allahtan korkun,
  • Demekki temel gidiyor,geçmiş olsun..sırasıyla müritler, a.k,m.b,f.m,m.a,i.ö,s.a,ç.s de gider..
  • Ey ilker AYCI , Temel KOTİL AnadoluJet Ankara base kapatuılıp mağdur edilen 300 personelin ailesinden nasıl helallik alacaksınız yarısı halen ankara istanbul gidip geliyor boşananlar oldu sefil olan çocuklar oldu.Torpili olanlar zaten vip oldu olmayanlar hiç oldu ,yazık oldu ,ayıp oldu.Hiç bir zaman hakkı helal olmayacak bir insan topluluğu var.En azından benimkisi kul hakkıysa haram olsun.
  • Ey ikili ,size sesleniyorum bu kumpaslarla isten atilanlara imzakoyan(Ilker bey haric)sizler acaba öteki dünyada nasil hesap vereceksiniz?,gec olmadan yalan dolan düzmecelerle isten atilanlarin en azindan pass haklarini iade etseniz neyiniz eksilir.O parelelciler(kumpasi kuranlar)isten atildi ama olan bizlere oldu,sizlerden bir hamle bekliyoruz,Allah rizasi icin
  • Demek İlker Aycı gidici.
  • Ben de her ay belirli zamanlar giriyorum tatli krizine. Nutellayi suruyorum geciyor. Ohh mis onlarda sursunler

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile Genel Müdür Temel Kotil krizi Antalya’da tatlıya bağlandı.

Antalya’da THY yöneticilerinin bir araya geldiği kampta kürsüye çıkan İlker Aycı, "bugüne kadar kim hangi çalışma arkadaşının kalbini kırdı ise özür dilesin" dedi.

Aycı, "Bu şirkette hiçbir arkadaş bir başka arkadaşa, siyasi kimliği, dini inancı açısından ayrımcılık yapmamalı. Bu kurumda hepimiz birbirimize destek olmalıyız. Kendine yakın hissettiği arkadaşın işini hemen çözüp, tanımadığı kişinin işini çözmez ya da ona cevap vermezse bu doğru olmaz. Şirketimizin geleceği açısından da iyi olmaz" dedi.

Türk Hava Yolları'nda tepeden tırnağa herkesin birbiri ile barışık bir çalışma ortamı yaratması gerektiğini kaydeden İlker Aycı, “ Yarın Cuma ve mübarek gün. Bu mübarek günde ben Temel beyin odasına gideceğim ve muhabbet edeceğim. Artık THY yönetiminde kırgınlık var görüntüsü olmayacak” diye konuştuktan sonra Aycı, Temel Kotil’i kürsüye davet etti. 

 İlker Aycı, Kotil’e sarılarak birlik beraberlik mesaj verdi. İkilinin bu anı salonda uzun süre alkışlandı.



©AirportHaber ÖZEL

Aycı ve Kotil krizi tatlıya bağlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

THY TEKNİK ~ 8 yıl önce
TEKNİKTE PARALELLERİN ATAMIŞ OLDUGU KADROLARIN BİR AN ÖNCE TASVİYESİNİ BEKLİYORUZ.ÖNCELİK BUDUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 8 yıl önce
Reis Balgatta oturuyor. Beyefendi ise bu işlere karışmaz, İlker beyin havacılık tecrubesi yok, Temel bey ise gururunda ve kendine güvende haklı. Ek olarak, zammın fazlası yöneticiye yapılan şirketler batmanın eşigindeki şirketlerdir. Genelde dünyada işler böyle yürür. Yöneticiler bunu degerlendirse iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
temel kaç kişiyi o koltuktan etti şirin pozuna bakmayınn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 8 yıl önce
Ilker Ayci ile Temel Bey yon kur zamanindan beridir birbirlerine terstir. Cunku Temel Bey zor adam vesselam,kendine rakip olarak gordugu kisiyi yemeye calisir,ki yiyemedi cunku Reis oyle istedi sustu. Simdi de Ayci Temel Beyi yiyemedi,Cunku Reisi Cumhur 'hop' dedi. Bence hakliydi cunku ikiside sektorde bilgili adam kaniti filoyla ve karla gayet belli. Velhasili; ikiside opemedikleri bilekleri 'gel gardasim' teatraliletesiyle sergilemis oldu.. Helal olsun! Madem baris havalari esecek sirkette, bende gidip bizim cayci rüsteme sariliyim pazartesi,kirdim onu is cikisi yok yere. Optum canm;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Yusican Yorumcu. Evet buresi havacilar sitesi bende. Senden once Havaciyim O sirketin esas kahrini biz cektik Eger gozumun nuru THY de calisiyorsan , site harba donmus. Nasil donmesin cunku Isten atilmis Buyuk uzuntu icindeler , Sen herhalde. Kaymagi yeyenlerdesin yoksa. Boyle. Yazmassin , benim oglumda Isine son verilenlerden , Onun icin allahtan korkun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusican ~ 8 yıl önce
Sadece heryerde insanlar birbirine girmiş. 21 yıldır yurt dısındayım. Türkiyeden kimseden bir gelir giderim yok. Önyargılarınızı biraz bence sakinleştirin. Kimin kim oldugunu siz bilemezsiniz. Yorumunun öz amacıni bile anlamamıssınız. Umarım bir gün hak yerini bulur, kim suclu kim haklı dogrular ortaya cıkar.
Zaman ~ 8 yıl önce
Demekki temel gidiyor,geçmiş olsun..sırasıyla müritler, a.k,m.b,f.m,m.a,i.ö,s.a,ç.s de gider..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onay ~ 8 yıl önce
Onay da bekliyor . Güle güle gitsin. Yakındır.
misafir ~ 8 yıl önce
Ey ilker AYCI , Temel KOTİL AnadoluJet Ankara base kapatuılıp mağdur edilen 300 personelin ailesinden nasıl helallik alacaksınız yarısı halen ankara istanbul gidip geliyor boşananlar oldu sefil olan çocuklar oldu.Torpili olanlar zaten vip oldu olmayanlar hiç oldu ,yazık oldu ,ayıp oldu.Hiç bir zaman hakkı helal olmayacak bir insan topluluğu var.En azından benimkisi kul hakkıysa haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekliler adina, ~ 8 yıl önce
Ey ikili ,size sesleniyorum bu kumpaslarla isten atilanlara imzakoyan(Ilker bey haric)sizler acaba öteki dünyada nasil hesap vereceksiniz?,gec olmadan yalan dolan düzmecelerle isten atilanlarin en azindan pass haklarini iade etseniz neyiniz eksilir.O parelelciler(kumpasi kuranlar)isten atildi ama olan bizlere oldu,sizlerden bir hamle bekliyoruz,Allah rizasi icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BIR ZMNLR AGAYDINZ ~ 8 yıl önce
COK IYI BIR NOKTAYA PARMAK BASTIN DAHA AGZIN SUT KOKARKEN MUDUR OL HAVANDAN GECILMEZSIN SONRADA SUTLASINLAR UZUL AGLA BEDUA YAZ GELDIGIN COPLUGE DONDUN SUKRETKI EMEKLI OLMUSSUN KESKE ADAM GIBI ZAMANINDA EMKLI OLSAYDINIZDA BU KADAR KOLTUK SARHOSLUGU YASAMASAYDINIZ.
onelan ~ 8 yıl önce
Demek İlker Aycı gidici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğeri ~ 8 yıl önce
O yeni geldi.
Tatli krizi ~ 8 yıl önce
Ben de her ay belirli zamanlar giriyorum tatli krizine. Nutellayi suruyorum geciyor. Ohh mis onlarda sursunler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fıstıklı dürüm ~ 8 yıl önce
aynı kriz bende de oluyor ben fıstıklı dürüm yiyorum ve bi kilo dondurma alıyorum. bi de sarılmak iyi geliyor bana. siz de sarılın çabuk atlatırsınız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000