31 Aralık 2017, Pazar 17:11:39

Aycı: "İstanbul Yeni Havalimanı'yla yeni bir dönem başlıyor"

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın, 2018'in ilk SkyLife sayısındaki yazısı yayımlandı.
  • THY Teknik Taşeronları bir ümit kadro bekniyor
  • bu adama nedense guvenmiyorum. icim isinmadi bi turlu. Temel baskaydı kariyerli bilgili konusmayı bilen birisiydi.
  • Sn Aycı şu THY genel müdürlük çalışanlarına ehliyet eğitimi aldırsanıza ? Bunların alayı araba kullanmayı bilmiyor. Valla Altur bile daha iyi. Yoksa arabalar ucuz olsun diye sinyalsiz ve aynasız mı alıyorlar. Genel müdürlükten direk caddeye hiç bakmadan fırlıyorlar. Hergün kaza oluyor ama sizinkiler de değişim yok.
  • Yeni havalimanında yeni bir dönem başlıyor derken ne olacak mesela? Torpil,hemşehricilik,yandaşçılık,adam kayırma,mobbing,haksızlık,kural tanımazlık,tis'e uymama bitecek mi ? İş bilmez,tepeden inme,ne oldum delisi,mal bulmuş mağribi havasında olan yöneticileri sayesinde çok insanın hakkı yendi,ah alındı o yüzden ne thy ne de hak yiyenler iflah olmaz, acı ama gerçek.
  • Türkiyenin en büyük havalimanının adı Atatürk olmalı zaten Ahl kapanacak bari adı sürsün.
  • Arkadaş benzeri var şuan kamu yapıyor. Bilmediğin çok şey var. Bizi işe alan, servisimizi, yemeğimizi, sigortamızı karşılayan THY dir. İhale bu şekilde olur. Şu Dünyada ne mantıksız şeyler oluyor mantığın almaz zaten. THY işçiden kar yapacak ise taşeron firma olmadan da kar yapabilir. Bu kadar büyümeye nasıl oldu zannediyorsun.
  • Thy vermeye geldimi özel almaya geldimi kamu ,kılifina uyduruyorlar yanar doner sirket....
  • Siyasi durumları bir kenara bırakıp 29 Ekim Cumhuriyet tarihinde faaliyete geçecek olan 3.Havalimanının ismi "Cumhuriyet Havalimanı" olabilir.
  • sayın aycı TGS de ve THY de size yedirilen FETO culardan haberiniz var mı?
  • Bu büyümede maaşlarındaki zamlardan 1 yıl boyunca uzak kalıp fedakarlık gösteren canla başla çalışan tüm A.O ve Teknik A.Ş çalışanlarının büyük payı vardır. Her ne kadar yönetim kadrosu tarafından çalışanlara iyi gözle bakılmasa da, sürekli bir açık aransa da bizler bu şirketin bir miras olduğunu bildiğimiz için daima ileri gitmesi yönünde elimizden geleni yapacağız. Ailemizin en büyük sorunlarından olan A.O - Teknik A.Ş ve taşeron ayrımcılığının en kısa zamanda çözümlenmesi dileğiyle tüm havacılık sektöründe çalışanlara huzurlu, mutlu bir yıl dilerim.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın, 2018'in ilk SkyLife sayısındaki yazısı yayımlandı.

Yazısında 2017'de THY adına yaşann önemli gelişmelerden bahseden İlker Aycı, THY'nin çift haneli büyüme gerçekleştirdiğini belirtti. Yeni İstanbul Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte havacılık için yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Aycı, 2018'de yeni havalimanında olacaklarını belirtti.

İşte Aycı'nın SkyLife'ın 2018 ilk sayısındaki yazısı; 

Değerli Misafirlerimiz, 2018 yılına girerken, öncelikle yeni yılınızı kutluyor ve dünyada en çok ülkeye uçan havayolu olarak bize sizleri misafir etme fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yılda ülkemiz ekonomik büyümesine kararlı biçimde devam ederken, gözünü daima daha yükseklere diken markamız da büyük bir heyecan ve motivasyonla başladığı yılı başarıyla tamamlayarak alışık olduğumuz çift haneli büyüme rakamlarına ulaştı. Turizm sektörümüzdeki büyümenin de katkısıyla yeni rekorlara imza atarken, havacılık sektörünün en kârlı şirketleri arasındaki yerimizi koruduk. 2017 yılını başarıyla kapatmamızda emeği olan tüm çalışanlarımıza, yöneticilerimize, sendikalarımıza, iş ortaklarımıza ve bizi tercih eden siz değerli misafirlerimize teşekkür etmek istiyorum. Her şirket için birçok farklı başarı kıstası göz önünde bulundurulsa bile, bir havayolunun gerçek başarısının yolcularının gözündeki yeri olduğuna inanan bir marka olarak sizlerin tercihi olmak bizler için her türlü takdirin üzerinde.

Değerli Misafirlerimiz, 2017 yılındaki başarımızı 2018 yılında daha da ileriye taşımak için büyük bir adım atacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi bu yı129 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete girecek olan İstanbul Yeni Havalimanı ile havacılık sektöründe yeni bir dönemin başlayacağını müjdeliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'e dair vizyonumuzun hayata geçmesinde önemli bir mihenk taşı olacak İstanbul Yeni Havalimanı ile Türkiye ve Türk Hava Yolları olarak havacılık sektöründe çok daha büyük roller üstleneceğiz.

Hâlihazırda dünyanın en önemli kültür ve ticaret merkezlerinden birisi olan İstanbul, havacılık sektörü açısından coğrafi olarak sahip olduğu mükemmel konumuyla, kıtaları birbirine bağlayan bir aktarma noktası. Ancak İstanbul Yeni Havalimanı güzide şehrimizin bu konumunu çok başka bir seviyeye taşıyacak. Tüm fazları tamamlandığında senede 200 milyon yolcu ile dünyanın en büyük havalimanı olacak bu stratejik tesis sayesinde İstanbul, dünya havacılığının kalbinin attığı bir yer hâline gelecek. Taşınma faaliyetlerimizi son hızla sürdürdüğümüz İstanbul Yeni Havalimanı, siz değerli misafirlerimizin rahatı ve konforunun yanı sıra Türk Hava Yolları marka deneyimini de eşsiz kılacak teknolojik imkânlarla donatılmış "akıllı" bir tesis olacak. Misafirlerimizle temas ettiğimiz tüm alanları baştan tasarladığımız, markamıza ve ülkemize yakışır nitelikte bir tesis ve bir havalimanının ötesinde başlı başına bir deneyim olacak İstanbul Yeni Havalimanı için sabırsızlanıyor, sizleri yeni yuvamızda ağırlamak adına şimdiden büyük bir heyecan duyuyoruz.

Motivasyon Kaynağımız ödüllerimiz Markamızın ve bayrağını gururla taşıdığımız ülkemizin tanıtımını en doğru ve isabetli biçimde yapabilmek için, siz misafirlerimizin de birer "Marka Elçisi" olmanızı dileyerek, sunduğumuz hizmetleri sürekli geliştiriyor, çeşitlendiriyoruz. Bu çabaların en anlamlı karşılığını da yıl boyunca aldığımız ve sadece sizlerin oylarıyla sahiplerini bulan ödüllerimiz oluşturuyor. Sivil havacılık alanında Skytrax gibi dünyanın en prestijli kuruluşları tarafından verilen bu ödüller, sadece doğru yolda olduğumuzu göstermekle kalmıyor, bizleri her zaman daha iyisini yapmaya da teşvik ediyor. Geçtiğimiz yıl boyunca aldığımız ödüller arasında "Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi", "En İyi Business Class ikram Servisi", "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu" ve "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu ikram" bulunuyor. Yine sektörümüzün önde gelen değerlendirme kuruluşlarından Airline Passenger Experience Association (Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği - APFX) tarafından organize edilen APEX Yolcu Tercihi Ödülleri'nde "5 Yıldızlı Küresel Havayolu" seçildik.

Sosyal Sorumluluk Projelerimiz, Sponsorluklarımız ve İletişim Çalışmalarımız

Değerli Misafirlerimiz,
Türk Hava Yollan olarak faaliyet alanımız, sadece sizleri sevdiklerinize güvenli, rahat ve vaktinde ulaştırmakla sınırlı değil. Kıtalar, ülkeler ve kültürler arasında köprüler kurarken, uçtuğumuz ülkelerdeki sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere destek veriyor, toplumlar ve insanlar arasında bağlar kuruyoruz. Geçtiğimiz Mart ayında sosyal medya ünlüleri tarafından #TurkishAirlinesHelpSomalia etiketi ile başlatılan yardım hareketi, iyilik için bir araya gelen insanların sosyal medyanın gücüyle neler başarabileceklerine güzel bir örnek teşkil etti. Türk Hava Yollan olarak güçlü bir varlığımızın bulunduğu Afrika kıtasının kıtlık ve açlık tehdidi altında yaşayan ülkesi Somali'ye yönelik çağrıya ülkeye uçan tek uluslararası havayolu olarak ânında cevap verdik. Kısa bir süre içinde toplanan milyonlarca dolarlık gıda ve yardım malzemesi Somali halkına, Türk Hava Yolları'nın iki kargo uçağı ile ulaştırılırken, markamızın sosyal sorumluluk faaliyetlerinin çapı, ölçeği ve etkisi bir kez daha gözler önüne serildi. Markamızla anılan Avrupa'nın en önemli basketbol organizasyonu Turkish Airlines EuroLeague Final Four, 2017 yılında çabalarımızla ilk kez İstanbul'da gerçekleştirildi ve tarihe geçen bir dörtlü finalin ardından ilk kez bir Türk takımı, Fenerbahçe, Avrupa basketbolunun şampiyonu oldu. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz çarpıcı iletişim çalışmalarından bir başkası da televizyon tarihinin en yüksek izlenme oranlarına ulaşan Amerikan futbolunun şampiyonluk maçı Super Bowl'da yayınlanan reklam filmimiz oldu. Karakteristik sesi ile tanınan, Hollywood'un en ünlü yüzlerinden Morgan Freeman'ın oynadığı reklam filmimizdeki dünyayı Türk Hava Yollan ile keşfetme çağrısı milyarlarca insana ulaştı. Filmimiz aynı zamanda YouTube üzerinde 52 milyonu aşan izlenme sayısıyla en çok izlenen Super Bowl reklamı oldu. Türk Rivierası olarak da bilinen Antalya'yı dünya golfünün göz bebeği yapan Turkish Airlines Open, dünyanın en büyük kurumsal amatör golf turnuvası Turkish Airlines World Golf Cup, Avrupa Profesyonel Kulüp Ragbi Şampiyonası ve CHIO Aachen Binicilik Turnuvası gibi prestijli spor organizasyonlarına desteğimizi insanımızın ve kültürümüzün karşılıksız iyilik anlayışına dayanan gerçek bir hikâyeyi esas alan Ayla filmine sponsorluğumuz ile de ülkemizi ve markamızı bir kez daha dünya sinema çevrelerinin gündemine taşıdık.

En Geçerli Kıstasımız Sizlerin Memnuniyeti
2017 yılı içerisinde havacılık sektörünün karşı karşıya kaldığı durumlara karşı aldığımız etkili önlemlerle ivedi çözümler geliştirerek, siz misafirlerimize gösterdiğimiz ihtimam ve özeni ortaya koyduk. ABD ve İngiltere uçuşlarında geçici bir süre uygulanan elektronik cihaz kısıtlaması boyunca tüm misafirlerimizin dizüstü bilgisayar ve elektronik eşyalarını uçaklarımızda özel bölmelerde taşıdık. Kendilerine sunduğumuz ücretsiz Wi-Fi ve ikame dizüstü bilgisayar gibi hizmetlerle mağduriyetlerin önüne geçerek, Türk Hava Yolları'nın her koşulda kusursuz bir marka deneyimi yaşattığını gösterdik.

2018 yılında İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınmamızı gerçekleştirmenin yanında, büyümeye ve dünyada en çok ülkeye uçan havayolu olma konumumuzu perçinlemeye devam edeceğiz. Merkezinde hub'ımız İstanbul olan uçuş ağımızı, 2017'de Konakri (Gine), Harkiv (Ukrayna), Edremit (Türkiye), Voronej (Rusya), Samara (Rusya) ve Phuket'i (Tayland) de ekleyerek 120 ülkede 300 destinasyona ulaştırdık. Yeni yılda da sizleri aralarında Freetown (Sierra Leone), Semerkant (Özbe-kistan), Akabe (Ürdün) ve Krasnodar'ın (Rusya) da bulunduğu yeni destinasyonlara uçuracak, dünyayı Türk Hava Yollan ile keşfe çağırmaya devam edeceğiz.

Değerli misafirlerimiz,
Türk Hava Yollan olarak yegâne gayemiz, siz değerli konuklarımızı geleneksel misafirperverliğimizin keyfi ve memnuniyeti içinde gideceğiniz yere, sevdiklerinize güvenli biçimde ulaştırmak. Misafirperverliğimizin temel göstergesi ise elbette güler yüzümüz. Markamızla temas ettiğiniz her yerde sizlere sunduğumuz güler yüzlü ve eksiksiz hizmet ile bizimle yaşadığınız marka deneyiminden memnun ayrılmanız, kalplerinize dokunabilmiş olmak bizler için çok önemli. Türk Hava Yolları'nı tercih ettiğiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyor, 2018 yılının tüm dünyaya mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesi temennileriyle sağlık ve başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.

Aycı: "İstanbul Yeni Havalimanı'yla yeni bir dönem başlıyor"

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

THY Teknik ~ 6 yıl önce
THY Teknik Taşeronları bir ümit kadro bekniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayrullah ~ 6 yıl önce
bu adama nedense guvenmiyorum. icim isinmadi bi turlu. Temel baskaydı kariyerli bilgili konusmayı bilen birisiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim ~ 6 yıl önce
Sn Aycı şu THY genel müdürlük çalışanlarına ehliyet eğitimi aldırsanıza ? Bunların alayı araba kullanmayı bilmiyor. Valla Altur bile daha iyi. Yoksa arabalar ucuz olsun diye sinyalsiz ve aynasız mı alıyorlar. Genel müdürlükten direk caddeye hiç bakmadan fırlıyorlar. Hergün kaza oluyor ama sizinkiler de değişim yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eğitim ~ 6 yıl önce
Çok doğru tespit. Saat 17 de THY genel müdürlüğünün önünden geçmek yapılacak en büyük hata olur. Kargocular bile daha adam gibi araba kullanıyor. Bunlar saatli bomba gibi yola atlıyorlar
ilker efendi ~ 6 yıl önce
Yeni havalimanında yeni bir dönem başlıyor derken ne olacak mesela? Torpil,hemşehricilik,yandaşçılık,adam kayırma,mobbing,haksızlık,kural tanımazlık,tis'e uymama bitecek mi ? İş bilmez,tepeden inme,ne oldum delisi,mal bulmuş mağribi havasında olan yöneticileri sayesinde çok insanın hakkı yendi,ah alındı o yüzden ne thy ne de hak yiyenler iflah olmaz, acı ama gerçek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atatürk ~ 6 yıl önce
Türkiyenin en büyük havalimanının adı Atatürk olmalı zaten Ahl kapanacak bari adı sürsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benzeri yoka cevap ~ 6 yıl önce
Arkadaş benzeri var şuan kamu yapıyor. Bilmediğin çok şey var. Bizi işe alan, servisimizi, yemeğimizi, sigortamızı karşılayan THY dir. İhale bu şekilde olur. Şu Dünyada ne mantıksız şeyler oluyor mantığın almaz zaten. THY işçiden kar yapacak ise taşeron firma olmadan da kar yapabilir. Bu kadar büyümeye nasıl oldu zannediyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron ~ 6 yıl önce
Thy vermeye geldimi özel almaya geldimi kamu ,kılifina uyduruyorlar yanar doner sirket....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Siyasi durumları bir kenara bırakıp 29 Ekim Cumhuriyet tarihinde faaliyete geçecek olan 3.Havalimanının ismi "Cumhuriyet Havalimanı" olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 6 yıl önce
sayın aycı TGS de ve THY de size yedirilen FETO culardan haberiniz var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilker ~ 6 yıl önce
15 temmuz akşamı apar topar almanya'ya neden gittiğini açıklayamayan adamın thy ve tgs'deki fetoculardan haberi olmaması ihtimali ne olabilir ?
Yorum ~ 6 yıl önce
Bu büyümede maaşlarındaki zamlardan 1 yıl boyunca uzak kalıp fedakarlık gösteren canla başla çalışan tüm A.O ve Teknik A.Ş çalışanlarının büyük payı vardır. Her ne kadar yönetim kadrosu tarafından çalışanlara iyi gözle bakılmasa da, sürekli bir açık aransa da bizler bu şirketin bir miras olduğunu bildiğimiz için daima ileri gitmesi yönünde elimizden geleni yapacağız. Ailemizin en büyük sorunlarından olan A.O - Teknik A.Ş ve taşeron ayrımcılığının en kısa zamanda çözümlenmesi dileğiyle tüm havacılık sektöründe çalışanlara huzurlu, mutlu bir yıl dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000