21 Mart 2013, Perşembe 17:10:02

AYAKLARI YERDEN KESECEK ANLAŞMA!

Türkiye’nin en büyük araç kiralama şirketlerinden Otokoç Otomotiv, dünyanın öncü araç kiralama şirketi Avis & Budget Grup ile dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, yurtiçi ve yurtdışı uçuş noktalarında çözüm ortaklığı için global ve exclusive anlaşma imzaladı.
  • THY OPET : KOÇ ORTAKLIĞI. ARAÇ KİRALAMA : BUDGET& KOÇ TGS VE TK YENİ KAMYONET,MİNİVANLAR : KOÇ DOCO KÜÇÜK ARAÇLAR :KOÇ THY OPET TANKERLERİ : KOÇ DHMİ FOLLOWME ARAÇLARI:KOÇ Acaba çelişkimi yoksa ihale sonucu en iyi teklifimi verdiler gerçekten.?
  • Bu tipi tip anca anlaşma yapsın zaten..
  • karşılıklı ticari çıkarlar doğrultusunda yapılan bir antlaşmadır umarım faydalı olacaktır ülkemiz halkına ve turizme..

“Yollarımızı birleştirdik, daha da güçlendik” söylemiyle yola çıkılan kampanyanın imza töreni Avis&Budget Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ron Nelson, Avis&Budget EMEA Bölgesi Başkanı Larry De Shon, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir ile Otokoç Otomotiv ve Türk Hava Yolları Yöneticileri’nin katılımı ile Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirildi.

Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, hava ve karayolunu birleştiren bu işbirliği ile Türkiye’de ve dünyada sektörlerinin öncüsü, alanlarında lider 3 markanın yollarını ve güçlerini birleştirdiğine dikkat çekerken, şunları söyledi: “Geçmişten günümüze birbirlerini tamamlayarak büyüyen hava yolu taşımacılığı ve araç kiralama sektörlerinin gelişimine önemli katkı sağlayacağına inandığım işbirliğimizin hem şirketlerimiz, hem de müşterilerimiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Türk Hava Yolları(THY) Genel Müdürü Temel Kotil de İstanbul'a geçen yıl 10 milyon yabancı turist geldiğini belirterek, 2020'de İstanbul'un 30 milyon turist hedeflediğini söyledi.

 Kotil, İstanbul'un Eurasia'nın Başkenti olarak nitelendirildiğini belirterek, şöyle konuştu:

''Yeni havaalanı, 150 milyon yolcu kapasiteli olacak. THY'nin 2020 vizyonunda 90 milyon yolcu, 375 uçak, 300'ün üzerinde uçuş noktası olacak. Geçen yıl dünyada 1 milyar turist seyahat etti. O zaman bizim çok daha otomobile çok daha uçuş ağına ihtiyacımız var. Böyle bir anlaşmanın imzalanması şu anlama geliyor, konuklarımız havaalanına inip, arabasını alıp, tekrar geri verebilecek, bu çok konforlu bir hizmettir. Bu yıl 46 bin yolcu taşıdıysak bunu 90 bine getireceksek, çok daha yeni otomobillere ihtiyaç var. Tekrar söylüyorum, Eurasia'nın başkenti İstanbul'dur. 2020'de bunu göreceğiz' dedi.

Kotil, anlaşmayla yolcu THY'nin web sitesine girdiğinde ne tür ihtiyacı varsa giderebilecek ve hepsi paket halinde verildiği için hizmetleri indirimli alabileceğini belirtti.

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir de bu anlaşmanın kendilerine yüzde 10 katkı sağlayacağını belirterek, ''THY dünyada en çok uçuş noktasına uçan havayolu olması hasebiyle bu anlaşma dünyadaki en büyük örneği denebilir'' şeklinde konuştu. 

Avis Budget Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ron Nelson, Otokoç Otomotiv bünyesinde faaliyet gösteren Avis ve Budget markalarının geçmişten bugüne gösterdiği büyüme başarısına değinerek, ''Avis-Budget Türkiye EMEA Bölgesinde müşteri memnuniyetinde yarattığı performans ile dikkat çekiyor'' dedi.

THY ile yapılan işbirliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten ve 3 markanın teknolojik entegrasyonu ile müşterilerine sunacağı ''FLY& DRIVE'' hizmetinin öneminden bahseden Nelson, ''Bu işbirliğinin müşterilerin hayatını kolaylaştıracak yeni ürün ve hizmetler geliştirip güçlenerek uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum'' diye konuştu. 

AYAKLARI YERDEN KESECEK ANLAŞMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

KOÇ .. ~ 11 yıl önce
THY OPET : KOÇ ORTAKLIĞI. ARAÇ KİRALAMA : BUDGET& KOÇ TGS VE TK YENİ KAMYONET,MİNİVANLAR : KOÇ DOCO KÜÇÜK ARAÇLAR :KOÇ THY OPET TANKERLERİ : KOÇ DHMİ FOLLOWME ARAÇLARI:KOÇ Acaba çelişkimi yoksa ihale sonucu en iyi teklifimi verdiler gerçekten.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tipitip ~ 11 yıl önce
Bu tipi tip anca anlaşma yapsın zaten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoruma bak hele.. ~ 11 yıl önce
Senin tipini de bir gorsek? İnsanların icraatlarını eleştirin, görünüşlerini değil. Sen de bir çıyan veya ot olarak yaratılabilirdin, önce şükret insan olduğun için.. Her kap içindekini sızdırır, prensibiyle zeka ve idrak seviyesi ile sana benzemediğim için şükrediyorum..
Ne yapsın? ~ 11 yıl önce
Senin gibi oturduğu yerden insanların dış görünüşlerini mi eleştirsin?
camaroth ~ 11 yıl önce
karşılıklı ticari çıkarlar doğrultusunda yapılan bir antlaşmadır umarım faydalı olacaktır ülkemiz halkına ve turizme..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000