15 Kasım 2013, Cuma 09:48:40

'AVRUPA'NIN EN İYİ HAVAYOLUNA YAKIŞMADI!

Türk Hava Yolları’nın TC-JFN kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağında yıpranmış bir koltuk, eleştiri konusu oldu. Bir yolcu, “THY’ye yakışmıyor” dediği o manzarayı fotoğrafladı.
  • Kiralik bir ucagin koltuk kolu arizasi bu kadar olay oluyorsa,insanalr yazacak daha ciddi seyler bulamiyorlar demektir bu da THY adina olumlu bir gelismedir bence.. :-)
  • Valla benim lufthansa ile bole bi koltukta ucmuslugum oldu. Hatta ucak inise gectiginde koltugu dik konuma getiremedim. Hostes geldi uyardi. Dedim kirik bu koltuk. Aaa oyle mi dedi, ben pilota soyleyim, indikten sonra ilgilensin dedi :)
  • O armrest hasarlı diye uçağı seferden cekin 200 kişi öylece açıkta kalsın sonra onları otele yerleştirin armresti yapın ertesi gun yollayın yolcuları insanlar işlerine ailelerine geç ulaşsın daha hoş degil mi, neden; armrest hasarlı... Yolcuya bunu söyleseniz yolcu isyan çıkarır bilmem farkında mısınız
  • see dirs no 35 , no time , graund check normal , ha ha !
  • Kimi demiş ki yedek parça yok kimi demiş ki yeni değil bantlar. Sen uçakta ne için uçarsın önemli olan seni bir yerden bir yere güvenli ve emniyetli bir şekilde uçmak için. Konfor ikram zamanında kalkış vs bunlar ikinci plandadır.Hele hele arızalı koltukta kimseyi oturtmazlar eğer uçak dolu ise yolcu bilgisi dahilindedir comments düşülür. Bilip bilmeden görüp görmeden havacıyım diye geçinenlerin çoplugu olmuş burası. Ne yani bu koltukda arıza varsa no -go mu olmuş teyyare yada koltuktan dolayı seferden mi cekılmıs :? Kımse oturuyor mu o koltukta ? Eğer hepsi HAYIR ise ne diye bu ülkenin bayrak tasıyıcısana laf atarsın ?Senın daha esb seferınde arıza oldu dıye seferı ıptal edersın.Biz KIBRISA bıle yenı uçak gonderırız ne demek ıstedıgımı cok ıyı anladınız hadı gıdın sımdı kumda oynayın sız !!! Saygılar
  • Bu uçağın işletmesini ve teknik hizmetini sunexpress yapıyor elinize fırsat geçti diye THY ye saldıranlar yine boşa kürek çekiyorsunuz. Cübbe sarık değil adam iş yapar o kıyafeti giyenler eminim senden daha iyilerdir.
  • Avrupanin en iyi havayolu olmasi icin daha cooook yol katmesi dien arkadas; bunu THY kicindan uydurmuo sen kabul etsen de etmesen de avrupanin en iyi havayolu odulunu 3 senedir ulkemize kazandiriyor. Biraz sahip cikmayi ogren karalamayi degil!!!
  • Cok normal anadoluya ve doguya verilen bc uygulamasi olmayan cok ucak var boyle. Bi tane A330 ucaginin slide kapagi yok kablolar disarda ama ucuyor hergun..... Sadece ikramda iyisin kabul et! Ekipler mutsuz yorgun, boyle avrupanin en iyisi olunmaz guzel kardesim!
  • ben pegasusda görmeye alışktım.demek thy'de de olabiliyor.
  • Hafiz seni sefere aldiklarinda soylede binenler tras olmus olsun trassiz almayiz bindirmeyiz sana

Avrupa’nın en iyi havayolu ödülünü üç yıl üst üste kazanan Türk Hava Yolları, 5’inci yıldızı almak için emin adımlarla ilerlerken bazen istenmeyen manzaralar da ortaya çıkabiliyor. Sunduğu hizmet kalitesi ve konforun yanı sıra genç filosu ile dikkat çeken THY’deki bir manzara, “ Bu görüntü THY’ye yakışmadı” yorumlarına neden oldu.

THY’nin TK 1881 sefer sayılı İstanbul-Selanik uçuşunu yapan TC-JFN kuyruk tescilli Bitlis adlı uçağındaki 12D numaralı kırık koltuk görenleri hayrete düşürdü. Kırıldıktan sonra bantla eğreti şekilde tutturulan koltuğun bu halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken çektiği fotoğrafları Airporthaber’e gönderen bir yolcu, “Amacım THY'yi kötülemek değil fakat ileriye bakan milli havayolumuzun bu tür basit hatalarda bulunması affedilemez” ifadelerini kullandı.

İşte o koltuk:







'AVRUPA'NIN EN İYİ HAVAYOLUNA YAKIŞMADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Aviator ~ 10 yıl önce
Kiralik bir ucagin koltuk kolu arizasi bu kadar olay oluyorsa,insanalr yazacak daha ciddi seyler bulamiyorlar demektir bu da THY adina olumlu bir gelismedir bence.. :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Valla benim lufthansa ile bole bi koltukta ucmuslugum oldu. Hatta ucak inise gectiginde koltugu dik konuma getiremedim. Hostes geldi uyardi. Dedim kirik bu koltuk. Aaa oyle mi dedi, ben pilota soyleyim, indikten sonra ilgilensin dedi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O armrest hasarlı diye uçağı seferden cekin 200 kişi öylece açıkta kalsın sonra onları otele yerleştirin armresti yapın ertesi gun yollayın yolcuları insanlar işlerine ailelerine geç ulaşsın daha hoş degil mi, neden; armrest hasarlı... Yolcuya bunu söyleseniz yolcu isyan çıkarır bilmem farkında mısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iste bu ~ 10 yıl önce
Senin bilgin ve gorgun bu kadar demekki :)
dikkatli ! ~ 10 yıl önce
see dirs no 35 , no time , graund check normal , ha ha !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispatcher ~ 10 yıl önce
Kimi demiş ki yedek parça yok kimi demiş ki yeni değil bantlar. Sen uçakta ne için uçarsın önemli olan seni bir yerden bir yere güvenli ve emniyetli bir şekilde uçmak için. Konfor ikram zamanında kalkış vs bunlar ikinci plandadır.Hele hele arızalı koltukta kimseyi oturtmazlar eğer uçak dolu ise yolcu bilgisi dahilindedir comments düşülür. Bilip bilmeden görüp görmeden havacıyım diye geçinenlerin çoplugu olmuş burası. Ne yani bu koltukda arıza varsa no -go mu olmuş teyyare yada koltuktan dolayı seferden mi cekılmıs :? Kımse oturuyor mu o koltukta ? Eğer hepsi HAYIR ise ne diye bu ülkenin bayrak tasıyıcısana laf atarsın ?Senın daha esb seferınde arıza oldu dıye seferı ıptal edersın.Biz KIBRISA bıle yenı uçak gonderırız ne demek ıstedıgımı cok ıyı anladınız hadı gıdın sımdı kumda oynayın sız !!! Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzatma birader :) ~ 10 yıl önce
Her sey olabilir. ama vurdumduymazlik olmaz. Kac seferdir yada kac aydir bu koltuk boyle...
Aviator ~ 10 yıl önce
Bu uçağın işletmesini ve teknik hizmetini sunexpress yapıyor elinize fırsat geçti diye THY ye saldıranlar yine boşa kürek çekiyorsunuz. Cübbe sarık değil adam iş yapar o kıyafeti giyenler eminim senden daha iyilerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Avrupanin en iyi havayolu olmasi icin daha cooook yol katmesi dien arkadas; bunu THY kicindan uydurmuo sen kabul etsen de etmesen de avrupanin en iyi havayolu odulunu 3 senedir ulkemize kazandiriyor. Biraz sahip cikmayi ogren karalamayi degil!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok normal anadoluya ve doguya verilen bc uygulamasi olmayan cok ucak var boyle. Bi tane A330 ucaginin slide kapagi yok kablolar disarda ama ucuyor hergun..... Sadece ikramda iyisin kabul et! Ekipler mutsuz yorgun, boyle avrupanin en iyisi olunmaz guzel kardesim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
ben pegasusda görmeye alışktım.demek thy'de de olabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330'a ~ 10 yıl önce
Hafiz seni sefere aldiklarinda soylede binenler tras olmus olsun trassiz almayiz bindirmeyiz sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000