08 Nisan 2011, Cuma 17:18:01

"AVRUPA'DA İLK 5 YILDIZI BİZ ALACAĞIZ"

Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Başkanlığı'nda düzenlenen törenle THY’nin yeni kabin memurlarına sertifikaları verildi...
  • Arkadaşlar THY 3 ay boyunca sadece erkek K/M alımı yaptı ve bayanların basvurusu kabul edilmedi.. bu mezuniyet töreni erkek adaylar içindi o yüzden hepsi erkek diğer 4 bayan arkadaş ise daha önce belirli sebeplerden dolayı eğitimini yarıda bırakmış arkadaşlar mecbur oldukları için bu dönemde mezun oldular.. bi arkadaş yazmış thy bayan kabin memuru alımı yapıyor ama bunların hepsi erkek el altından almışlar demek ki diye... Cahilliğin bu kadarı olmaz gülüyorum sadece.. Siz sanırım kompleksli insanlarsınız başka birşey gelmiyor aklıma... Bende yeni mezun bir kabin memuruyum ve o elemeleri bileğimin hakkıyla hiç bir torpilim olmadan gectim... İnsanlar kendi eksilerini gizlemek için başkalarının artılarını yontmaya çalışıyorlar.. Yazık...
  • öncelikle hayırlı olsun dileklerimle birlikte eğitimlerde olan ya da bu mezuniyet aşamasındaki arkadaşlardan yazımı okuyanlar var ise cevaplarsa seviniirm. eylül ayındaki alımlardaki toplam erkek km sayısı bu mudur yada kaçtır. teşekkürler.
  • mesleğe yeni başlamış pırıl pırıl gençlerin haberinin altına yapılan yorumlara bakın......bu ne seviyesizlik ya.......ne çıkarcı koltuk meraklısınız siz ya edep yahu!!!!
  • Lafım sadece burada resimlere bakıp bize yok yandaşsınız, yok torpillisiniz diyenlere. bir defa torpilin arkasına sığınırsanız o türkiyenin her yerinde vardır. ama adam sırf amcası millet vekili diye eğitimlere girerse zaten odunsa atılır. cumhurbaşkanı dahi olsa kurtaramaz. ALo'benim bi yegen var çok iyi çay servis eder onu steward yapın." size bu mantıklı geliyo mu. Şu mülakatlardan elenip hayatlarındaki tek gaye THY'ymış da o olmasada dünyaya gelmiyecekmiş gibi davranan arkadaşlara söylüyorum. bu mantıkla iyiki elenmişsiniz. yurt dışında bardağı düşüren bir kıza "bu aptalı aldırlar da beni almadılar "diyen bir yolcu vardı. o anda inandım demekki full ingilizce yeterli olmuyo biraz kişlik olması lazım. iyiki almamışlar.
  • Maşallah aslan gibi gençlerimiz işe başlıyorlar , tümüne yeni iş yaşamları hayırlı uğurlu olsun.
  • Bence Emine hanım genel müdür olsun ondaki asalet güzellik kimde var :)
  • Tokat'a erkek host istemiyoruz. : ))
  • alırsınız....şurda yazan kabin memurlarını kalitesini görünce alıcağınıza inancım bi 10 kart daha arttı...haha
  • 2000 usd guzel maas Turkiye'de calisan bir kabin memuru icin, birde harcirahi var tabi, o bicim sosyal imkanlar.Buyrun gelin Delta'ya, United'a ismini sayamiyacagim low cost sirketlere bakin.Onlarin aldigi maasi sizinkilerle karsilastirin, birde New yorkta yasamakla Istanbul'da yasamayi kiyaslayin.Ondan sonrada guzelim THY'na sukur edin.Adamlar first officer'lara para vermiyorlar desem yeridir :) Ama merak etmeyin yakinda Turkiye'de buraya doner :)
  • arkadasın biri yorum yapmıs berna başkan olsun diye, galiba bernanın kendisi yazmış o yorumu::)))) hani aç tavuk düşünde dar görürmüş bu galiba öyle oldu

Türk Hava Yolları, yeni kabin memurlarını bugün düzenlenen törenle mezun etti. THY Uçuş Eğitim Başkanlığı Binası'nda düzenlenen törene THY Uçuş Eğitim Başkanı Kaptan Pilot Menderes Çakıcı, THY Kabin Eğitim Müdürü Berna Tanyolaç, kabin memurlarını yetiştiren eğitmenler ve eğitimlerini tamamlayan kabin memurlarının yakınları katıldı.

Törende konuşan THY Uçuş Eğitim Başkanı Kaptan Pilot Menderes Çakıcı, eğitimlerini tamamlayan kabin memurlarının omuzlarında büyük bir yük bulunduğunu ve THY gibi dünya markası olan bir havayolu şirketinin parçası olduklarını söyledi. Çakıcı, “THY devler liginde yarışıyor. Ufacık bir fark büyük bir farkı doğuruyor. Bizim en büyük şansımız, böylesine pırıl pırıl arkadaşlarımızın aramıza katılıyor olmasıdır. Yaklaşık 7700 kişi burada eğitim alıyor. Yönetim olarak her türlü maddi ve manevi desteği alıyoruz. Mezun arkadaşlarımız 24 saat uçan bir şirketin parçası olacaklar. Hepsini yürekten kutluyorum. Ancak bundan sonra onlara büyük bir sorumluluk düşüyor. Eğitimleri burada bitmiyor. Biz şuanda havacılığın oskarı olarak bilinen Skytrax’ta kabinde 4 yıldızlı bir şirketiz. “Avrupa’da 5 yıldızlı havayolu var mı” derseniz. Hayır yok. Ancak biz en kısa sürede Avrupa’nın bu alandaki 5 yıldızlı ilk şirketi olmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. O yüzden arkadaşlarımız kendilerini sürekli geliştirmek zorunda” dedi. Çakıcı, tek isteğinin her çalışanın yüreğini ortaya koyarak hizmet üretmesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Eğitimlerini tamamlayan kabin memurları adına konuşan Halil Kaymaz da eğitim dönemi boyunca kendilerine her konuda yardımcı olan yöneticilerine teşekkür ederek, mezun olan arkadaşlarına da emniyetli uçuşlar diledi.

Konuşmalardan sonra Temel Eğitim 143, 144, 145 ve 146'dan 4'ü bayan 68'i erkek toplam 72 kabin memuruna sertifikaları verildi. Grup birincisi İbrahim Arı, ikincisi Candan Çatlı olurken eğitim sürecini üçüncülükle tamamlayan isim ise Murat Balı oldu.

Tören, sertifikaların verilmesinden sonra eğitimini tamamlayan kabin memurları onuruna pasta kesilmesiyle son buldu.



















©AirportHaber.com ÖZEL

"AVRUPA'DA İLK 5 YILDIZI BİZ ALACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar THY 3 ay boyunca sadece erkek K/M alımı yaptı ve bayanların basvurusu kabul edilmedi.. bu mezuniyet töreni erkek adaylar içindi o yüzden hepsi erkek diğer 4 bayan arkadaş ise daha önce belirli sebeplerden dolayı eğitimini yarıda bırakmış arkadaşlar mecbur oldukları için bu dönemde mezun oldular.. bi arkadaş yazmış thy bayan kabin memuru alımı yapıyor ama bunların hepsi erkek el altından almışlar demek ki diye... Cahilliğin bu kadarı olmaz gülüyorum sadece.. Siz sanırım kompleksli insanlarsınız başka birşey gelmiyor aklıma... Bende yeni mezun bir kabin memuruyum ve o elemeleri bileğimin hakkıyla hiç bir torpilim olmadan gectim... İnsanlar kendi eksilerini gizlemek için başkalarının artılarını yontmaya çalışıyorlar.. Yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
öncelikle hayırlı olsun dileklerimle birlikte eğitimlerde olan ya da bu mezuniyet aşamasındaki arkadaşlardan yazımı okuyanlar var ise cevaplarsa seviniirm. eylül ayındaki alımlardaki toplam erkek km sayısı bu mudur yada kaçtır. teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mesleğe yeni başlamış pırıl pırıl gençlerin haberinin altına yapılan yorumlara bakın......bu ne seviyesizlik ya.......ne çıkarcı koltuk meraklısınız siz ya edep yahu!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lafım sadece burada resimlere bakıp bize yok yandaşsınız, yok torpillisiniz diyenlere. bir defa torpilin arkasına sığınırsanız o türkiyenin her yerinde vardır. ama adam sırf amcası millet vekili diye eğitimlere girerse zaten odunsa atılır. cumhurbaşkanı dahi olsa kurtaramaz. ALo'benim bi yegen var çok iyi çay servis eder onu steward yapın." size bu mantıklı geliyo mu. Şu mülakatlardan elenip hayatlarındaki tek gaye THY'ymış da o olmasada dünyaya gelmiyecekmiş gibi davranan arkadaşlara söylüyorum. bu mantıkla iyiki elenmişsiniz. yurt dışında bardağı düşüren bir kıza "bu aptalı aldırlar da beni almadılar "diyen bir yolcu vardı. o anda inandım demekki full ingilizce yeterli olmuyo biraz kişlik olması lazım. iyiki almamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maşallah aslan gibi gençlerimiz işe başlıyorlar , tümüne yeni iş yaşamları hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence Emine hanım genel müdür olsun ondaki asalet güzellik kimde var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tokat'a erkek host istemiyoruz. : ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
alırsınız....şurda yazan kabin memurlarını kalitesini görünce alıcağınıza inancım bi 10 kart daha arttı...haha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2000 usd guzel maas Turkiye'de calisan bir kabin memuru icin, birde harcirahi var tabi, o bicim sosyal imkanlar.Buyrun gelin Delta'ya, United'a ismini sayamiyacagim low cost sirketlere bakin.Onlarin aldigi maasi sizinkilerle karsilastirin, birde New yorkta yasamakla Istanbul'da yasamayi kiyaslayin.Ondan sonrada guzelim THY'na sukur edin.Adamlar first officer'lara para vermiyorlar desem yeridir :) Ama merak etmeyin yakinda Turkiye'de buraya doner :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadasın biri yorum yapmıs berna başkan olsun diye, galiba bernanın kendisi yazmış o yorumu::)))) hani aç tavuk düşünde dar görürmüş bu galiba öyle oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000