15 Eylül 2009, Salı 11:56:52

"Avrupa Yakası'na geçmeden Avrupa'ya uçun"

Türk Havayolları’nın Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçuşlara başlayacak olması sebebiyle THY ve SAW tarafından basına tanıtım toplantısı yapıldı…
  • UZUN LAFIN KISASI;MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR! BAKIYORUMDA ÇOĞU YRUMCU AKSİ GÖRÜŞ BİLDİRMİŞ.BUNLARIN DERDİ ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCIYI DÖVMEK,KARDEŞİM ANADOLU YAKASINDA BAŞKA HAVALİMANI VARMI ?YOK!!! EEE OZAMAN BURADA YAŞANAN GELİŞMELERİDE İÇİNİZE SİNDİRECEK VE SAÇMA SAPAN MUHALEFETTE BULUNMUCAKSIN !!TAKDİR TAKDİR TAKDİR EDELİM VE ANADOLU YAKASINDAKİ HALKIMIZADA EZİYETİN BİTTİĞİNİ BİLDİRİP RAHATIN TADINA KEYFİNE VARMALARINI DİLİYORUM. SEVGİLER. BOŞ YORUMLARI DİKKATE ALMAYIN BENCE BURADA PARADAN ÖNCE BİR HİZMET VAR, ONU ÖNCE DEĞERLENDİRELİM DERİM. SD.
  • Sloganı da çok aramışlar herhalde. Avrupa yakasına geçmeden, avrupaya uçun... Hangi ajansla çalışıyorlar acaba ? Bu kadar yaratıcı slogan akıllara ziyan... Size bir ders.... Bu tip sloganlar için personel anketi yapsanıza...
  • Silivri havalimanı projesi devreye girdiğinde ne yapacaklar acaba ? Aslında SAW için yapılması gereken kargo ve teknik bakım havaalanı olması. Dolayısıyle AHL ninde yükünü alır. Onlarda para kazanır.
  • Silivriyi küçümsemeyin. Yap İşlet Devret modeli ile 1 senede bitiverir. Bakınız BJV havalimanı ihalesi.... O yüzden aşağıda arkadaşın yazdığına kulak verseniz iyi olur... SAW o zaman kargo terminali olarak hayata devam edebilir.
  • Sen öyle her duyduğuna inanma. Git bir yüzünü yıka. Aklın yerine gelir.
  • SAW silivri açıldıktan sonra kapanacak diyorlar. Neden hala THY buradan sefer planlıyor ? Baskıdan mı acaba ?
  • Beiz ne demek ya! YUH!!! Türkçeyi yazamadığınız yetmiyor gibi bir de küreselleşmiş yabancı kelimeleri uyduruyorsunuz. Burdaki herkese Türkçe ve dilbilgisi dersi lazım. Utanmaları için.
  • BENCE ANKARA VE SAW AÇILDIKTAN SONRA İZMİR BEIZ YAPMALI.İZMİRDENDE İYİ BİR YOLCU KAPASİTESİNE ULAŞACAGINA INANIYORUM
  • hangı hatların acılacagını ve frekansalarını merak edıyorum. Bence cok dogru bır karar oldu zıra thy artık ahl ye malesef sıgmıyor. yakında ucus agının ankara ya dogru da kayması gerek. ama en buyuk soru ısaretı de su? HANGI SEFERLER ? eger operasyon lufthansa nın almanyada yaptıgı gıb FRA-MUC arası dagıltılmazsa yakında havada yolcu ıkmalı baslardı:)
  • Hiçbir ulaşımı olmayan, neredeyse izmit sınırları içinde olan lowcost meydanına uçmayı planlayan THY prestijinden çok şey kaybedecek. Tamamen baskı ile uçmaları yolcu kaybına neden olacak. Yaptıkları çok büyük hatalardan biri bence.

Toplantıyı açan Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı Genel Müdürü Gökhan Buğday yaptığı konuşmada; “Bugün çok önemli bir gelişmeyi sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Bildiğiniz gibi biz bütün şirketlerimizi Sabiha Gökçen’den uçmaya davet ettik. Tabi bunlar arasında en önemli husus lider havayolu şirketimiz Türk Havayolları’nın buradan uçuşlara başlamasıdır. THY’nin liderlik yapması bizim için önemliydi. Bu gelişmelerden sonra Türk Havayolları Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurtdışı tarifeli seferlerine 9 Kasım’dan itibaren başlıyor.

Biz İSG olarak sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en yeni havalimanıyız. Yüzden fazla havayolu ile işbirliğimiz var, pek çok havayolu şirketi dünyanın değişik noktalarına bizim havalimanımızı kullanarak ulaşıyor. Ancak bayrak taşıyıcı diye tanımladığımız, Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından THY’nin dış hat tarifeli seferlerine havalimanımızdan başlamasını, kurumumuz ve gelecek hedeflerimiz için çok önemli ve anlamlı bir kilometre taşı olarak değerlendiriyoruz.

Bu arada yeni terminalimizi ve ilave birimlerini 31 Ekim tarihinde tamamlayarak, hizmete açmak için gün sayıyoruz” dedi.

Ardından konuşma yapan Türk Havayolları Ticari İşler Yardımcısı Orhan Sivrikaya ise; “Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçuşlarımıza 9 Kasım’dan itibaren başlıyoruz. Bu mutlu gelişmeyi sizlerle paylaşmak da bizim için ayrı bir gurur olacak. Türk Havayolları hedefleri doğrultusunda ilerlerken Anadolu Yakası’nda yaşayan yolcuları da görmezden gelmiyor. Halihazırda Anadolu Yakası’nda yaşayan Kocaeli’yi de bunun içine alırsak 5 milyon insanımız bulunuyor. Bizim hedefimiz 2009 yılı sonunda 1 milyonun üzerinde yolcu taşımak ve 2010 yılında bu rakamı 500 bin yolcu artırmaktır. Şimdilik Avrupa’nın 7 şehrine tarifeli uçuşlar düzenleyeceğiz. Daha sonra bu rakamı artırabiliriz ancak bunu zaman gösterecek” dedi.


THY-SAW

THY-SAW

THY-SAW

THY-SAW

THY-SAW

THY-SAW

THY-SAW

"Avrupa Yakası'na geçmeden Avrupa'ya uçun"

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 15 yıl önce
UZUN LAFIN KISASI;MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR! BAKIYORUMDA ÇOĞU YRUMCU AKSİ GÖRÜŞ BİLDİRMİŞ.BUNLARIN DERDİ ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCIYI DÖVMEK,KARDEŞİM ANADOLU YAKASINDA BAŞKA HAVALİMANI VARMI ?YOK!!! EEE OZAMAN BURADA YAŞANAN GELİŞMELERİDE İÇİNİZE SİNDİRECEK VE SAÇMA SAPAN MUHALEFETTE BULUNMUCAKSIN !!TAKDİR TAKDİR TAKDİR EDELİM VE ANADOLU YAKASINDAKİ HALKIMIZADA EZİYETİN BİTTİĞİNİ BİLDİRİP RAHATIN TADINA KEYFİNE VARMALARINI DİLİYORUM. SEVGİLER. BOŞ YORUMLARI DİKKATE ALMAYIN BENCE BURADA PARADAN ÖNCE BİR HİZMET VAR, ONU ÖNCE DEĞERLENDİRELİM DERİM. SD.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sloganı da çok aramışlar herhalde. Avrupa yakasına geçmeden, avrupaya uçun... Hangi ajansla çalışıyorlar acaba ? Bu kadar yaratıcı slogan akıllara ziyan... Size bir ders.... Bu tip sloganlar için personel anketi yapsanıza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Silivri havalimanı projesi devreye girdiğinde ne yapacaklar acaba ? Aslında SAW için yapılması gereken kargo ve teknik bakım havaalanı olması. Dolayısıyle AHL ninde yükünü alır. Onlarda para kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Silivriyi küçümsemeyin. Yap İşlet Devret modeli ile 1 senede bitiverir. Bakınız BJV havalimanı ihalesi.... O yüzden aşağıda arkadaşın yazdığına kulak verseniz iyi olur... SAW o zaman kargo terminali olarak hayata devam edebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen öyle her duyduğuna inanma. Git bir yüzünü yıka. Aklın yerine gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAW silivri açıldıktan sonra kapanacak diyorlar. Neden hala THY buradan sefer planlıyor ? Baskıdan mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Beiz ne demek ya! YUH!!! Türkçeyi yazamadığınız yetmiyor gibi bir de küreselleşmiş yabancı kelimeleri uyduruyorsunuz. Burdaki herkese Türkçe ve dilbilgisi dersi lazım. Utanmaları için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BENCE ANKARA VE SAW AÇILDIKTAN SONRA İZMİR BEIZ YAPMALI.İZMİRDENDE İYİ BİR YOLCU KAPASİTESİNE ULAŞACAGINA INANIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hangı hatların acılacagını ve frekansalarını merak edıyorum. Bence cok dogru bır karar oldu zıra thy artık ahl ye malesef sıgmıyor. yakında ucus agının ankara ya dogru da kayması gerek. ama en buyuk soru ısaretı de su? HANGI SEFERLER ? eger operasyon lufthansa nın almanyada yaptıgı gıb FRA-MUC arası dagıltılmazsa yakında havada yolcu ıkmalı baslardı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hiçbir ulaşımı olmayan, neredeyse izmit sınırları içinde olan lowcost meydanına uçmayı planlayan THY prestijinden çok şey kaybedecek. Tamamen baskı ile uçmaları yolcu kaybına neden olacak. Yaptıkları çok büyük hatalardan biri bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000