30 Ekim 2008, Perşembe 08:16:38

AVANTAJ THY'DE

Bosna Hersek Havayolları'nın hisseleri için en yüksek teklif THY'den geldi...
  • SYDNEY ÇOK SAÇMALAMIŞSIN.SYDNEY DE YAŞAYAN İNSANLAR TÜRKLERİ SEVİYOR DİYE BÜTÜN BOSNA HALKINI SEVİP KUCAKLAMAKMI LAZIM!!!BEN BOSNALILAR KÖTÜDÜR,ONLAR İÇİN HİÇ BİR FEDAKARLIK YAPILMAZ DEMİYORUM.HEPSİ BİZLERİN KARDEŞLERİDİR AMA SADECE SYDNEY DEKİ BOSNALILAR İYİ OLDUĞU İÇİN ONLARI SEVMEK VE YÜCELTMEK KONUSUNDA SAÇMALAMIŞSIN.TERZİ TERZİ SEN ÖNCE KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİK ONDAN SONRA BAŞKALARININ TAMİRATINI YAPARSIN!!!
  • Sydney'de yasayan bir Turk olarak buradaki Bosnali kardeslerimizin bizleri ne kadar sevdiklerini goruyorum. Onlari kollamak ve yuceltmek bizlere borctur...

Bosna Hersek Havayollarının çoğunluk hissesi için ön teklifler alınırken en yüksek teklifin THY'den geldiği açıklandı. Geçen yıl 70 bin yolcu taşıyan havayolu şirketinde ihalenin önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor. THY'nin yarışta Ürdün ve Malezya'dan iki ciddi rakibi bulunuyor.
 

AVANTAJ THY'DE

Yorumlar

BOB MARLEY ~ 15 yıl önce
SYDNEY ÇOK SAÇMALAMIŞSIN.SYDNEY DE YAŞAYAN İNSANLAR TÜRKLERİ SEVİYOR DİYE BÜTÜN BOSNA HALKINI SEVİP KUCAKLAMAKMI LAZIM!!!BEN BOSNALILAR KÖTÜDÜR,ONLAR İÇİN HİÇ BİR FEDAKARLIK YAPILMAZ DEMİYORUM.HEPSİ BİZLERİN KARDEŞLERİDİR AMA SADECE SYDNEY DEKİ BOSNALILAR İYİ OLDUĞU İÇİN ONLARI SEVMEK VE YÜCELTMEK KONUSUNDA SAÇMALAMIŞSIN.TERZİ TERZİ SEN ÖNCE KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİK ONDAN SONRA BAŞKALARININ TAMİRATINI YAPARSIN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sydney ~ 15 yıl önce
Sydney'de yasayan bir Turk olarak buradaki Bosnali kardeslerimizin bizleri ne kadar sevdiklerini goruyorum. Onlari kollamak ve yuceltmek bizlere borctur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000