24 Eylül 2014, Çarşamba 08:05:48

ATSO BAŞKANI'NDAN ZAFER HAVALİMANI ÇÖZÜMÜ

ATSO Başkan Hüsnü Serteser, yolcu garantisi verilerek devletin zarara uğratıldığı Zafer Havaalanı'da sefer sayısının artırılmasıyla sorunun çözülebileceğini söyledi.
  • Basit etsin siyasetçiler
  • YAAAA NİHAYETTT Bİ SESİMİZİ DUYAN ÇIKTI ABİİİ YOLCU YOKKK DEĞİLL AHA BRUKSELDE BİR YIĞIN AFYONLU VAR UÇAK YOOOK UÇAAAKKK BU YAZ 5 KİŞİ AFYINA GİDECEĞİİİZZZ NERRYE İNELİM ANTALYA ANKARAYAMI O ZAMAN ZAFER NİYE VARRR NEDENNNN ????
  • Daha öncede söyledim abi zaferden hiç bir şey oLmaz uğraşmayın .
  • 50-60 koltuklu RJ ler ile yapilir. Yolcu garantisi veren devlet keske yaptirdigi her 4 havaalani icin bir tane RJ aliverse hersey guzel olurdu!!!
  • Yahu bizim Yenişehir'in içler acısı halini yıllardır seyredip dururken, bu Zafer Havaalanı'nı daha proje aşamasında duyduğum zaman - hem de Kütahya Afyon arasında bir yere ! - daha o günler demiştik, koskoca Bursa çalıştıramadı Yenişehir'i, bunlar bu tarla havaalanını ne yapacak orda. Görüyoruz işte yollarda tabelasını Zafer Havaalanı diye, tarlaların içinde alakasız bir yerde bir havaalanı, yazık valla.
  • Diyarbakır'da uçağı ile kaza geçiren yüzbaşımıza, zararı bunlardan alacaksın diyen çok çok ileri zekalı vatandaş...neredesin_?Devleti ileri görüşleri ile bu kadar zarara uğratan bu zatı muhteremlere iki kelime söz söylemeyi beceremiyormusun? Demek ki iş askere gelince bir tarafı kabaranlardansın...Sınırda gereken cevabı hainlere söyleyebilen komutanlarımıza,asker ailelerimize, vergisini doğru olarak ödeyen işadamlarımıza,bacak bacak üstüne atıp oturmayan işini doğru yapıp maaşını hak eden memurlarımıza velhasıl yurdunu seven acıyıda sevincide halkıyla birlikte yaşayan güzel insanlarımıza selam olsun......
  • zaferi yönetenler zaten devletten para aldıgı ıcın zarara ugramıyor. zarara ugrasa, bu durumu duzeltmek için calışmalar yapar, nasıl ek sefer koyabiliriz derdine düşerdi. ama gerek yok zaten devlet zarara ugramasına izin vermiyor, adamlar rahatlar zaferde ucak olsa ne var olmasa ne var
  • Serteser bu alanın çalışmayacağını bile bile iktidara yaranabilmek için destek vermiştir.Halbuki Afyondaki askeri alan çok az masrafla içhat uçuşa açılabilirdi.Zafer havaalanının yaşatılması zor görünüyor.
  • bu alan milleti soymanin yolu. yolcu garantisi veren vatana ihanetle yargılamalı.
  • Proje osman boluya havaalanı yapma peşinde koşacağına gitsin burda işe yarasın. Bu haber işine gelir bizim proje osmanın çıkar gene vitrine atar tutar...!!!! Ah THK hiç mi bahtın gülmez her gelen seni yerlerde süründürür tüm bağışcıların kemikleri sızlatılır..!!!

Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Hüsnü Serteser, yolcu garantisi verilerek devletin zarara uğratıldığı Zafer Havaalanı'da sefer sayısının artırılmasıyla sorunun çözülebileceğini söyledi.

Türk Hava Yolları (thy) Zafer Havaalanı İstasyon Şefi Süleyman Ergürler ve Satış Acentesi Şeneller Turizm sahibi Bilal Şenel’i makamında kabul eden Serterser, iç ve dış yolcu sayısının artırılmasıyla hem Afyonkarahisar'ın hem Zafer Havaalanı'nın hem de devletin yararına olacağın söyledi.

Serteser, şu önerilerde bulundu: "Turizmci ve 5 yıldızlı otel sahiplerinin yoğun talepleri doğrultusunda; karşılıklı olarak haftada en az bir sefer Gaziantep-Afyonkarahisar, Hac ve Umre uçuşlarının bu havaalanına yönlendirilmesi, haftada 5 karşılıklı Eskişehir- Brüksel seferlerinin en az ikisini Afyonkarahisar-Brüksel olarak yapılması ve bu seferlerden başlangıçta Brüksel'e yapılan en ucuz seferler olarak planlanması yönündedir."

Ayrıca Zafer Havaalanı'nın bulunduğu yer itibari ile kargo uçuşları için de kullanılmasının desteklenmesi gerektiğini kaydeden Serteser, iş adamları ve halkın talepleri doğrultusunda her gün Afyonkarahisar’dan İstanbul’a gidiş ve akşam İstanbul’dan Afyonkarahisar’a dönüş olacak şekilde seferlerin ayarlandığını dile getirdi.

Türk Hava Yolları Zafer Havaalanı İstasyon Şefi Süleyman Ergürler de ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in taleplerini, 25 Eylül de İstanbul’da düzenlenecek toplantıda dile getireceklerini söyledi.

850 BİN YOLCU GARANTİSİ

Öte yandan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan'a Zafer Havaalanı'ndan dolayı devletin ne kadar zarara uğratıldığını sormuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki yıl önce 'Devletten tek kuruş çıkmadı' diye açtığı Zafer Havaalanı’na yılda 850 bin yolcu garantisi verilmiş ancak yolcu sayısı 84 binde kalınca aradaki farkı devlet ödemişti. Devlet ilk yıl için, firmaya 4.1 milyon Euro ödemek zorunda kalmıştı. İşletme hakkının 29 yıl 11 ay olduğu dikkate alındığında, yolcu garantisi nedeniyle devletin fazladan 200 milyon Euro ödeyeceği hesaplanıyor. (Haberler)

ATSO BAŞKANI'NDAN ZAFER HAVALİMANI ÇÖZÜMÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Seyfi özçelik ~ 9 yıl önce
Basit etsin siyasetçiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bruksellii ~ 10 yıl önce
YAAAA NİHAYETTT Bİ SESİMİZİ DUYAN ÇIKTI ABİİİ YOLCU YOKKK DEĞİLL AHA BRUKSELDE BİR YIĞIN AFYONLU VAR UÇAK YOOOK UÇAAAKKK BU YAZ 5 KİŞİ AFYINA GİDECEĞİİİZZZ NERRYE İNELİM ANTALYA ANKARAYAMI O ZAMAN ZAFER NİYE VARRR NEDENNNN ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oLmaz ~ 10 yıl önce
Daha öncede söyledim abi zaferden hiç bir şey oLmaz uğraşmayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolgesel havacilik ~ 10 yıl önce
50-60 koltuklu RJ ler ile yapilir. Yolcu garantisi veren devlet keske yaptirdigi her 4 havaalani icin bir tane RJ aliverse hersey guzel olurdu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursalı ~ 10 yıl önce
Yahu bizim Yenişehir'in içler acısı halini yıllardır seyredip dururken, bu Zafer Havaalanı'nı daha proje aşamasında duyduğum zaman - hem de Kütahya Afyon arasında bir yere ! - daha o günler demiştik, koskoca Bursa çalıştıramadı Yenişehir'i, bunlar bu tarla havaalanını ne yapacak orda. Görüyoruz işte yollarda tabelasını Zafer Havaalanı diye, tarlaların içinde alakasız bir yerde bir havaalanı, yazık valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurtulmus ~ 10 yıl önce
Diyarbakır'da uçağı ile kaza geçiren yüzbaşımıza, zararı bunlardan alacaksın diyen çok çok ileri zekalı vatandaş...neredesin_?Devleti ileri görüşleri ile bu kadar zarara uğratan bu zatı muhteremlere iki kelime söz söylemeyi beceremiyormusun? Demek ki iş askere gelince bir tarafı kabaranlardansın...Sınırda gereken cevabı hainlere söyleyebilen komutanlarımıza,asker ailelerimize, vergisini doğru olarak ödeyen işadamlarımıza,bacak bacak üstüne atıp oturmayan işini doğru yapıp maaşını hak eden memurlarımıza velhasıl yurdunu seven acıyıda sevincide halkıyla birlikte yaşayan güzel insanlarımıza selam olsun......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afyonlu ~ 10 yıl önce
zaferi yönetenler zaten devletten para aldıgı ıcın zarara ugramıyor. zarara ugrasa, bu durumu duzeltmek için calışmalar yapar, nasıl ek sefer koyabiliriz derdine düşerdi. ama gerek yok zaten devlet zarara ugramasına izin vermiyor, adamlar rahatlar zaferde ucak olsa ne var olmasa ne var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dersaadet ~ 10 yıl önce
Serteser bu alanın çalışmayacağını bile bile iktidara yaranabilmek için destek vermiştir.Halbuki Afyondaki askeri alan çok az masrafla içhat uçuşa açılabilirdi.Zafer havaalanının yaşatılması zor görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bu alan milleti soymanin yolu. yolcu garantisi veren vatana ihanetle yargılamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Proje osman boluya havaalanı yapma peşinde koşacağına gitsin burda işe yarasın. Bu haber işine gelir bizim proje osmanın çıkar gene vitrine atar tutar...!!!! Ah THK hiç mi bahtın gülmez her gelen seni yerlerde süründürür tüm bağışcıların kemikleri sızlatılır..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000