24 Aralık 2010, Cuma 11:29:38

ATR 72-500'LERLE İLK SEFER (FOTO)

Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet, BoraJet'ten aldığı ATR 72-500 tipi uçaklarla ilk seferini Tokat'a gerçekleştirdi.
  • İŞTE KALKINMA BUNA DENİR!! BRAVO ANADOLUJET, BRAVO SANA İKİ KEZ BORAJET!! İKİ KEZ ÇÜNKÜ BÖLGESEL UÇUŞ ADI ALTINDA BORAJET HERNEKADAR TANINMASADA O BAŞLAMIŞTIR!! AKILLICA BİR ANLAŞMA VE HİZMET!! HAYIRLI UĞURLU OLSUN SİZLERE!!!
  • anadolujet'e sesleniyorum.bandırma'dan saw'a ,esb'ye,adb'ye seferler koysun.bu bölge havalanlarına yakın fakat uzak.ve güney marmara'da yolcu çok. fakat çalışan havaalanı yok.bence değerlendirin.çünkü yunuseli'de hala kapalı.kazasız belasız uçuşlar
  • bence thy alt markası olan anadolu jet e bu t,p uçaklar yakışmıyor.bir yandan onlar da haklı rabet şimdilik az olduğu için riske girmemiş bu tip uçaklarla durumu gözlemeye almışlar.ben bu uçağı gördüm küçücük birşey.park pozisyonunda yardım almadan dönüp piste gidebiliyor.hayırlısı olsun inşallah ileride bu sefer için daha iyi uçak koyarlar.
  • Tokat havaalanı servisini soruyoruz alakasız yerden kalktığını söylüyorlar lütfen söylermisiniz Tokat Cumhuriyet meydanı ne güne duruyor, insanlara yardımcı olmak gerekmiyormu?(Nasıl olsa ücretli )
  • cidden yandaş yorumcu olayı vardı bide şehir kavgası çıkardılar istemezük gelmeyün bizim buralar yahu bu nedir arkadaş birisi demiş türk kadını nerde marslımı resimdekiler yoksa rus halk dansları ekibimi sandın acaba gecenin 04 ü olduğundan mı böyle tuhaf algılıyorum yoksa yorumlar mı çok dandik:D
  • bu ortaklık hem anadolujet, hem borajet, hem tüm türkiye için çok isabetli olmuştur. tüm türkye'ye hayırlı olsun.
  • sivas uçuşları ahl de haftada 10 gün olacak .ayrıca anadolu jet saw sivas uçuşlarıda haftada 3 den 6 çıktı.iz aır izmir sivas 2011 mayısta başlıyo.
  • Çorlu da atr ler ile seferler7 güne çıkıyormuş aslı var mıdır?
  • çok güzel haberler devamınında gelmesi dileğiyle Türkiyede bölgesel havacılk lazım olan birşey Türkiyede normal büyük jet motorlu uçakların inemeyeceği kısalıkta ve coğrafyada o kadar çok havaalanı var,ve bunları ancak bu tarz ATR,CRJ,ERJ olsun bunlarla Türkiye'nin her yerine ve dünyaya bağlanabilir dünyada birçok dev havayolu firmalarının filolarında bu uçaklardan mevcut bazı firmaların aynı anadolujet gibi alt firmasında mevcut durumda vızır vızır işliyorlar,fiyat bakımındanda kafalarda soru işaretleri kalmıyor,Türkiyede'de yaygınlaşır umarım borajet ve anadolujet ön ayak oldu sıra diğer havayolu firmalarınında alması ve türkiyede'de çapraz uçuşların yaygınlaşması dileğiyle
  • bende tokatlıyım ama sivaslı arkadaşımızın dediklerine katılıyorum tokat havaalanı sivas havaalanıyla mukayese bile edilemez sivas uluslararası statüde ve airbus a 380 uçaklar bile inebiliyor bide tokata bakın a 319 uçklar bile inemiyor.tokat havaaalanının acilen yeniden yapılması gerekiyor bunu uzmanlarda söylüyor.anadolu jetin tokata gelmesi çok iyi bir gelişme ama tokat ve siirt hava meydanlarının tamamen hava trafiğine açılması için mevcut pistlerin haricinde tamamen yönelime uygun yeni pistlerin yapılması gerekiyor...
2010 yılının başlarında Alitalia'dan satın alınan üç uçakla Türkiye'de ilk bölgesel uçuşlara başlayan Borajet firması filosundaki uçak sayısını 5'e çıkarttıktan sonra, ATR 72-500 tipi uçaklarından ikisini yaptıkları anlaşmanın ardından Türk Hava Yolları'na kiraladı. 

Türk Hava Yolları'nın alt markası olan AnadoluJet bu uçaklarla ilk seferini Borajet gibi Tokat'a yaptı.

İlk uçuşun ardından kürsüde konuşan Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"23 Nisan 2008'de bir hayalin gerçek olmasıyla başlayan AnadoluJet maceramız Anadolunun jeti olma misyonuyla hızla yola devam ediyor. Geçen günlerde Siirt hattını açtık. Bugün sabahleyin Uşak uçuşuyla Sabiha Gökçenden uçuşlarımıza başladık.

Toplam Türkiye’nin 35 noktasına bugün seferler yapıyoruz. Türkiye’nin en çok şehrine sefer yapan havayolu markasını 2,5 senede tesis ettik. Bu tabiki siz değerli anadolu halkının sahip çıkması, güven duyması ve uçuşlarında bizi tercih etmesiyle oldu.

Bu anlamda burdan Anadolujeti tercih eden şu ana kadar uçurduğumuz 9 milyon kişiye teşekkürlerimi sunarım.
 
AnadoluJet Türk Hava Yolları'nın bir markası olarak kuruldu ama kendi ayakları üzerinde 2.5 yıldır başarıyla duruyor ve bugün göklerde tam 24 tane uçağımız Anadoluyu karış karış geziyor.
 
"Demir ağlarla ördük, ana yurdu dört baştan" söyleminin belki 50 yıl sonrasında "Hava ağlarıyla bütün yurdu ördük" demek, Atatürkün kurmuş olduğu o vizyonu bugün uçaklarla "İstikbal göklerdedir" vizyonuyla birleştirmek ve 9 milyon kişiyi bugüne kadar uçurmanın haklı gururunu ekibim ve arkadaşlarımla bugün paylaşıyoruz.

Tokat’lılara AnadoluJeti getirmek için belki 2.5 yıl geç kalındı bunun için bir özür borçluyuz. 

THY ve AnadoluJetin uçaklarıyla bu piste inmek malesef mümkün değildi. Onun için Borajetin 2 adet uçağını kiraladık. Ulaştırma Bakanımızın "Uçmak imtiyaz değil ihtiyaçtır" sloganının bugün burda gerçek olduğuna hepimiz şahit oluyoruz. Uçtuğumuz hemen her şehrin ekonomisinin kademeli olarak artmakta olduğunun gördük. Bilet fiyatlarımız 7 gün öncesinden alınırsa 59 TL. Ayrıca gidiş dönüş bileti alındığı takdirde, dönüş bileti 25 TL olacak. Tekrar hayırlı olmasını diliyor, Tokat’lıların bu uçuşlara sahip çıkmasını rica ediyorum"













©AirportHaber.com
ATR 72-500'LERLE İLK SEFER (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 13 yıl önce
İŞTE KALKINMA BUNA DENİR!! BRAVO ANADOLUJET, BRAVO SANA İKİ KEZ BORAJET!! İKİ KEZ ÇÜNKÜ BÖLGESEL UÇUŞ ADI ALTINDA BORAJET HERNEKADAR TANINMASADA O BAŞLAMIŞTIR!! AKILLICA BİR ANLAŞMA VE HİZMET!! HAYIRLI UĞURLU OLSUN SİZLERE!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anadolujet'e sesleniyorum.bandırma'dan saw'a ,esb'ye,adb'ye seferler koysun.bu bölge havalanlarına yakın fakat uzak.ve güney marmara'da yolcu çok. fakat çalışan havaalanı yok.bence değerlendirin.çünkü yunuseli'de hala kapalı.kazasız belasız uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence thy alt markası olan anadolu jet e bu t,p uçaklar yakışmıyor.bir yandan onlar da haklı rabet şimdilik az olduğu için riske girmemiş bu tip uçaklarla durumu gözlemeye almışlar.ben bu uçağı gördüm küçücük birşey.park pozisyonunda yardım almadan dönüp piste gidebiliyor.hayırlısı olsun inşallah ileride bu sefer için daha iyi uçak koyarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tokat havaalanı servisini soruyoruz alakasız yerden kalktığını söylüyorlar lütfen söylermisiniz Tokat Cumhuriyet meydanı ne güne duruyor, insanlara yardımcı olmak gerekmiyormu?(Nasıl olsa ücretli )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cidden yandaş yorumcu olayı vardı bide şehir kavgası çıkardılar istemezük gelmeyün bizim buralar yahu bu nedir arkadaş birisi demiş türk kadını nerde marslımı resimdekiler yoksa rus halk dansları ekibimi sandın acaba gecenin 04 ü olduğundan mı böyle tuhaf algılıyorum yoksa yorumlar mı çok dandik:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu ortaklık hem anadolujet, hem borajet, hem tüm türkiye için çok isabetli olmuştur. tüm türkye'ye hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sivas uçuşları ahl de haftada 10 gün olacak .ayrıca anadolu jet saw sivas uçuşlarıda haftada 3 den 6 çıktı.iz aır izmir sivas 2011 mayısta başlıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çorlu da atr ler ile seferler7 güne çıkıyormuş aslı var mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok güzel haberler devamınında gelmesi dileğiyle Türkiyede bölgesel havacılk lazım olan birşey Türkiyede normal büyük jet motorlu uçakların inemeyeceği kısalıkta ve coğrafyada o kadar çok havaalanı var,ve bunları ancak bu tarz ATR,CRJ,ERJ olsun bunlarla Türkiye'nin her yerine ve dünyaya bağlanabilir dünyada birçok dev havayolu firmalarının filolarında bu uçaklardan mevcut bazı firmaların aynı anadolujet gibi alt firmasında mevcut durumda vızır vızır işliyorlar,fiyat bakımındanda kafalarda soru işaretleri kalmıyor,Türkiyede'de yaygınlaşır umarım borajet ve anadolujet ön ayak oldu sıra diğer havayolu firmalarınında alması ve türkiyede'de çapraz uçuşların yaygınlaşması dileğiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende tokatlıyım ama sivaslı arkadaşımızın dediklerine katılıyorum tokat havaalanı sivas havaalanıyla mukayese bile edilemez sivas uluslararası statüde ve airbus a 380 uçaklar bile inebiliyor bide tokata bakın a 319 uçklar bile inemiyor.tokat havaaalanının acilen yeniden yapılması gerekiyor bunu uzmanlarda söylüyor.anadolu jetin tokata gelmesi çok iyi bir gelişme ama tokat ve siirt hava meydanlarının tamamen hava trafiğine açılması için mevcut pistlerin haricinde tamamen yönelime uygun yeni pistlerin yapılması gerekiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000