19 Ocak 2013, Cumartesi 20:17:28

ATLASJET'TEN BİR ÇIKARMA DAHA

Atlasjet, Cuma günü başlattığı İstanbul-Kayseri seferlerinin hat açılış törenini Kayseri’de gerçekleştirdi...
  • neden kahramanmaraş a da uçmuyorsunuz?
  • SN. İCRA KURULU BŞK SAMİ BEYE ATLASJET KAYSERİYE HAYIRLI UGURLU OLSUN EN KISA ZAMANDA MARDİN UÇUŞLARINIZI İLAVE ETMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ
  • sayın sami bey hatay potansiyel bir sehir kayserıden geri kalmaz atlas jete ihtiyacı var acentalar bekliyor saygılar.
  • Hatay-İstanbul(Ataturk) seferlerinide bekliyoruz.Bu hatta sadece THY var.Biletler çok pahalı..
  • Bu şirketin ilk seferi cuma günü sabah 8.50 de idi ve gelişi 60 yolcu, gidişi 140 yolcu ve uçakta 150 kişilikti bence günde 3 seferden fazlası olur THY günde 7 seferle full gittiğini düşünürsek Atlas günde 3 seferde kalmaz gibi.
  • Atlas'ı ne zamandır orta ve doğu taraflarında göreceğiz diye meral ediyorduk... Çok iyi oldu bence..
  • Arka arkaya Atlasjet haber bombardımanı ile dikkat mi çekiliyor, reklam mı yapılıyor. Bugün bol keseden harcanıp, İleride bütçe bitti diye personel maaşları aksatılmaz umarız... Devlet baba da bir destek, bir destek, muhabbetiniz bol olsun.
  • Kahramanmarasada allahim yagrapbim Van diyarbakir o.k marasa niye yok risikolose vanda riskli
  • Atlas jet e basarilar dilerim. Ozellikle almanya fransa ve hollandaya baglanti verirse alir yurur bu firma. Ic anadolunun dis hat merkezi kayseri.
  • Sami Bey'e helal olsun.Atlasjetin başına geçer geçmez hamlelere başladı.Darısı bir adım atmaya korkan şirketlerin başına...

18 Ocak Cuma günü Atatürk Havalimanı’ndan Kayseri seferlerine başlayan Atlasjet, bugün hat açılış töreni gerçekleştirdi. Kayseri’de gerçekleştirilen hat açılış törenine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, TBMM Başkan vekili Sadık Yakut’un yanısıra Kayserili milletvekilleri, Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy ve Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan katıldı.

Açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, ‘Kayseri’ye sefer düzenleyen birçok şirket var. Ancak önemli olan iyi bir alternatif olabilmek ve rekabet ortamına girmek. Eğer rekabet olmazsa hizmette aksamalar meydana gelebilir. İşte bu yüzden hizmet kalitesini yüksek tutarak Kayseri seferlerimize başladık. Ekonomi Plus ayrıcalığıyla hareket edip yolcularımızı memnun etmeye çalışıyoruz. Sadece hizmet de değil. Atlasjet bugün itibariyle uluslararası 70 şirketle anlaşması olan bir havayoludur. Dolayısıyla Kayserili yolcumuz dünyanın her yerine rahatlıkla ulaşabilecek. Zaten çok yüksek bir dolulukla seferlerimize başladık. Biz farkımız olduğuna inanıyoruz. Hayırlı olsun’ dedi.

Murat Ersoy’dan sonra mikrofonu devralan İcra Kurulu Başkanı Sami Alan ise yolcularının görüşlerine kulak verdiklerini belirterek,‘Atlasjet'in Kayseri uçuşlarını, haftanın yedi günü ve günde 3 sefer olarak başlatmayı sizlerle birlikte kutluyoruz. Diyeceksiniz ki; zaten vardı yollar, siz farklı olarak ne getirdiniz? Biz yolcumuz ne istiyorsa ona, en çok kulak kabartan havayoluyuz. Farkımız buradan başlıyor. Şunu söylüyorsunuz; zamanında kalkın. Yaz tarifesi boyunca yüzde 93 zamanında kalkışla Atlasjet birinci havayolu. Çünkü her 8 uçağa bir adet, ekibiyle birlikte yedek uçak tutan tek havayoluyuz. İkincisi; bagaj kaybı, Atlasjet'e bindiğinizde ihtimal binde 1 bile değil, bu konuda da şampiyonuz. Üçüncüsü; biz Anadoluluyuz dolayısyla misafirperveriz. Ekonomi yolcularına bile sıcak ikram veren tek havayoluyuz. İstanbul hariç, uçtuğumuz her noktada şehir içine ve yakın civar ilçelere ücretsiz otobüs servisi koyan, bunu standart olarak sunan tek havayoluyuz” dedi.

Murat Ersoy'dan sonra mikrofonu devralan İcra Kurulu Başkanı Sami Alan Atlasjet’in THY’nin yanı sıra Bussines Class hizmeti sunan tek havayolu olduğuna dikkat çekti. Alan, konuşmasına şöyle devam etti:

”BusinessClass, bizden talep edilen bir hizmet ve biz de bu hizmeti sunan tek özel havayoluyuz. Bir başka konu koltuk aralıkları, THY dışında diğer havayollarında koltuk aralıkları sıkıştırılır. Sebebi, uçağa olabildiğince yolcu alınmak istenmesidir. Biz yolcumuzu düşünüyoruz. Koltuk aralıklarımızın 77 santimetre olduğunu her defasında vurguluyoruz. Bugün en büyük ihtiyaçlardan biri, indiğiniz yerlerde araç kiralamak. Uçtuğumuz her noktada 7 gün önce alınan rezarvasyonlarda 49 liraya araç kiralıyoruz. Bussines Class ile uçtunuz, biraz üst sınıf beklentiniz var, üst segment bir araç kiralamak istiyorsunuz. Günlük 99 liraya istediğiniz yerde araç kiralayabiliyorsunuz. Bir başka uygulamamız; indiğiniz yerde araç kiralamak istemiyorsunuz, bir işiniz var görüp geleceksiniz, şoförlü VIP araç tahsis ediyoruz. İsterseniz sizi evinizden alıyoruz, isterseniz ineceğiniz şehirde sizi gideceğiniz adrese bırakıyoruz. Bunun için ücret almıyoruz.”

Atlasjet’in, 1. sınıf konforu 3. sınıf fiyata sunan tek havayolu olduğunu vurgulayan Alan, “EkonomiPlus'ta 100 biletten 90'ı 2 basamaklı. Yani 99 TL ve altı. 7 gün önce uçarsanız 77 TL’yi garanti ediyoruz. Bussines Class bileti için ise o anki ekonomi fiyatının üzerine 77 TL daha koymak yeterli” dedi.

Atlasjet’in Kayseri seferlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise; ‘Kayseri, ticaretiyle, spor ve kültürel faaliyetleriyle çok dinamik bir şehir. Gelişen Kayseri’nin, gelişmeyen havayolu olmaz. Hepimiz kaliteli hizmeti ucuza almak istiyoruz. Bu en doğal hakkımız. Atlasjet’in de kaliteli hizmeti ucuza sunmanın gayreti içinde olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı da tebrik ediyorum” sözleriyle konuşmasına başlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Türk Havayolları, Avrupa’nın 4. büyük haya yolu şirketi haline geldi. THY’nin açtığı bu yoldan diğer havayolu şirketlerimizin de ilerlemelerini ümit ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak tören sonlandrıldı.

Haftanın 7 günü günde 3 sefer olmak üzere Kayseri seferlerine başlayan Atlasjet, Kayseri’nin ardından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 22 Ocak’ta Van’a, 25 Ocak’ta Kars’a uçmaya başlayacak.

ATLASJET'TEN BİR ÇIKARMA DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

bankacı ~ 11 yıl önce
neden kahramanmaraş a da uçmuyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MARDİNLİ ACENTA ~ 11 yıl önce
SN. İCRA KURULU BŞK SAMİ BEYE ATLASJET KAYSERİYE HAYIRLI UGURLU OLSUN EN KISA ZAMANDA MARDİN UÇUŞLARINIZI İLAVE ETMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hatay havalimanı ~ 11 yıl önce
sayın sami bey hatay potansiyel bir sehir kayserıden geri kalmaz atlas jete ihtiyacı var acentalar bekliyor saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 11 yıl önce
Hatay-İstanbul(Ataturk) seferlerinide bekliyoruz.Bu hatta sadece THY var.Biletler çok pahalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayseriden ~ 11 yıl önce
Bu şirketin ilk seferi cuma günü sabah 8.50 de idi ve gelişi 60 yolcu, gidişi 140 yolcu ve uçakta 150 kişilikti bence günde 3 seferden fazlası olur THY günde 7 seferle full gittiğini düşünürsek Atlas günde 3 seferde kalmaz gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo! ~ 11 yıl önce
Atlas'ı ne zamandır orta ve doğu taraflarında göreceğiz diye meral ediyorduk... Çok iyi oldu bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bombardıman ~ 11 yıl önce
Arka arkaya Atlasjet haber bombardımanı ile dikkat mi çekiliyor, reklam mı yapılıyor. Bugün bol keseden harcanıp, İleride bütçe bitti diye personel maaşları aksatılmaz umarız... Devlet baba da bir destek, bir destek, muhabbetiniz bol olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stewart ~ 11 yıl önce
kardeşim sadece bu şirket için fazla söze gerek yokkkk ne olucakları bellı sadece hızlı başlangıçla dikkat çekip tıss layacaklar yanı hızlı gıden atın b.... seyrek hesabı... !!! herkeste görucekkkk ne atlar öldu bu derde hala baytar çıkmadı :))
kerasus ~ 11 yıl önce
Atlasjetin bu parkurları açması güzel ama senin de değindiğin gibi çalışanlarının maaşlarını ödeyemeyecek duruma gelebilirler çünkü yetkili acentalarına komisyon ödemelerini o kadar çok aksatıyorlar ki her ay bizlere bıkkınlık geldi.
personel maaşları ~ 11 yıl önce
yatar,gecikme olmaz da ücretsiz izine çok çıkarılıyorlar.Arkadaşım her yıl bunun stresini yaşıyor.Birşey yanlış oluyor ücretsiz izin veriyorlar.Kızın psikolojisi bozulmuşştu.Umarım artık yapmıyorlardır.İşkurdan ucuz eleman alıp sigortasını devlete yatıttırıyorlarmış.kendi elemanlarını da sigorta parası vermemek için parasız izine çıkarıyorlar ama çıkarılmayanların maaşlarını düzgün ödediklerini biliyorum.
Kahramanmaraş ~ 11 yıl önce
Kahramanmarasada allahim yagrapbim Van diyarbakir o.k marasa niye yok risikolose vanda riskli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asr ~ 11 yıl önce
Atlas jet e basarilar dilerim. Ozellikle almanya fransa ve hollandaya baglanti verirse alir yurur bu firma. Ic anadolunun dis hat merkezi kayseri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Sami Bey'e helal olsun.Atlasjetin başına geçer geçmez hamlelere başladı.Darısı bir adım atmaya korkan şirketlerin başına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000