18 Mayıs 2010, Salı 15:17:58

ATLASJET'İN KTHY FORMÜLÜ

Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın (KTHY) geleceği tartışılırken şirkete ortak arayışı da hızlandı. Urfalı bir işadamının 50 milyon dolarlık önerisinden sonra AtlasJet Havayolları farklı bir öneri sundu. İşte AtlasJet Havayolları’nın KTHY’yi ayakta tutacak önerisi.
  • Atlasjet havayollarının KKTC personeli yolcu sayısını etkiliyor haberiniz olsun. Gelin bir bakın Ercan havalimanına. Son pişmanlık fayda etmez. Önce müşteri memnuniyeti.
  • Havacılığı anlayanda konuşuyor anlamayanda konuşuyor açıkçası,atlasjetin havacılık deneyimi ne kadar merak ettim açıkçası KTHY nı bu kadar kötülüyorsunuz KTHY yıllardan beri THY ile ortaktı şurada 5 yıldn beri kendi başına iş yapmaya çışıyor.KTHY çok büyük bir marka sadece yöneticileri deneyimli değil yoksa pilotları teknisyenleri hostesleri iyi eğitimli şuna dikket etmek gerekir lisans gerektiren personellerin hepsi eğitimli sadece lisans gerektirmeyen personellerin durumu vahim. Ayrıca hiç düşündünüzmü KTHY teknik açıdan nasıl bir şirket diye bir atlasın teknik açıdan uçuşlarına bakın bir de KTHY ye bakın.Sicili avrupada en temiz türk şirketi buna dikkat etmenizi dilerim. Çünkü KTHY tekniğe, uçaklara çok önem veriyor.
  • HER ŞEYDEN ÖNCE ATLASJET VE GÖREVLİLERİNİ KUTLUYORUM NEDENMİ 1 YILDA EN AZ 80 VEYA 90 KERE UÇAKLA SEYAHAT EDİYORUM NE GÖRDÜN BİLİYORMUSUNUZ ŞIMARIK OLMAYAN PERSONEL VE DİSİPLİN KEŞKE KTHY Yİ ATLAS JET ALSADA NE OLACAGINI HEP BERABER GÖRSEK
  • Senin dediğine beş karış surat denmez. İşi ciddiye almak denir. Boarding soytarılık yapma yeri değildir. Ben Atlasjetle uhaftada 2 kez uçuyorum. Ve uçaklarında çok az boş koltuk olduğunu görüyorum.
  • Atlas özel bir şirket para kazanmayı biliyor. Adam gibi yöneticileri var. Eminim KTHY nı 6 ayda adam ederler. Ama atlasın önce şu ercan seferlerini bir gözaltına alması lazım. Aşağıda bir yorumcu yazmış. Atlasın ECN/IST seferlerine dikkat edin.
  • bilip bilmeden konuşup ahkam kesiyorsun madem o kadar eminsin gelde gör...beğenmiyorsanda yorum yapma...
  • Doğrudur. Atlas jet personeli bir karış suratla cek in yapar. Bir de pegasusa bakın da farkı görün. personelinizi eğitin lütfen. Yoksa boş gitmeye devam edeceksiniz
  • Atlasjetin uçtuğu en kötü havalimanı ercan. Ne hizmet var ne de adam gibi personel. Biraz dikkat lütfen.
  • Arkadaşlar KTHY kaç dönemdir, sürünüyor. Hep skandal ve o götürdü bu götürdü haberleri var. Şimdi madem profesyonel bir özel havayolu firması bu işe talip oldu. Masaya oturulmalı ve herşey konuşulmalı.
  • eğri oturup doğru konuşmak gerek kibrisli Türkiye olmasa bence Kıbrıs yine batar şahsi düşüncem ki çoğumuzun düşüncesi böyle. kthy işin cıvkını çıkartacak biliyorum herkes biliyor rahata alıştılar bir kere ama şu anda rahat onlara batmaya başladı...

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin milli markası Kıbrıs Türk Hava Yolları için AtlasJet Havayolları önemli bir öneri götürdü. “Geçici çözümler değil kalıcı çözümler” başlığı altında sunulan öneride, KTHY’nin geleceğini garanti altına alacak formülün bir benzeri THY tarafından uygulanıyor. AtlasJet Havayolları KTHY’ye Türk Hava Yolları-Anadolujet formülünü önerdi. Formüle göre KTHY, Atlasjet Havayolları’nın alt markası olacak.

AtlasJet Havayolları’nın önerisinin kabul edilmesi halinde masaya oturulacak ve ayrıntılar görüşülecek. AirportHaber’in Atlasjet Havayolları yetkililerinden aldığı bilgiye göre KTHY çalışanları da mağdur edilmeyecek ve onlar için formüller üretildi. Ancak bu formülün ne olduğu konusunda bilgi verilmedi.

©AirportHaber.com ÖZEL

ATLASJET'İN KTHY FORMÜLÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
Atlasjet havayollarının KKTC personeli yolcu sayısını etkiliyor haberiniz olsun. Gelin bir bakın Ercan havalimanına. Son pişmanlık fayda etmez. Önce müşteri memnuniyeti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılığı anlayanda konuşuyor anlamayanda konuşuyor açıkçası,atlasjetin havacılık deneyimi ne kadar merak ettim açıkçası KTHY nı bu kadar kötülüyorsunuz KTHY yıllardan beri THY ile ortaktı şurada 5 yıldn beri kendi başına iş yapmaya çışıyor.KTHY çok büyük bir marka sadece yöneticileri deneyimli değil yoksa pilotları teknisyenleri hostesleri iyi eğitimli şuna dikket etmek gerekir lisans gerektiren personellerin hepsi eğitimli sadece lisans gerektirmeyen personellerin durumu vahim. Ayrıca hiç düşündünüzmü KTHY teknik açıdan nasıl bir şirket diye bir atlasın teknik açıdan uçuşlarına bakın bir de KTHY ye bakın.Sicili avrupada en temiz türk şirketi buna dikkat etmenizi dilerim. Çünkü KTHY tekniğe, uçaklara çok önem veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HER ŞEYDEN ÖNCE ATLASJET VE GÖREVLİLERİNİ KUTLUYORUM NEDENMİ 1 YILDA EN AZ 80 VEYA 90 KERE UÇAKLA SEYAHAT EDİYORUM NE GÖRDÜN BİLİYORMUSUNUZ ŞIMARIK OLMAYAN PERSONEL VE DİSİPLİN KEŞKE KTHY Yİ ATLAS JET ALSADA NE OLACAGINI HEP BERABER GÖRSEK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Senin dediğine beş karış surat denmez. İşi ciddiye almak denir. Boarding soytarılık yapma yeri değildir. Ben Atlasjetle uhaftada 2 kez uçuyorum. Ve uçaklarında çok az boş koltuk olduğunu görüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlas özel bir şirket para kazanmayı biliyor. Adam gibi yöneticileri var. Eminim KTHY nı 6 ayda adam ederler. Ama atlasın önce şu ercan seferlerini bir gözaltına alması lazım. Aşağıda bir yorumcu yazmış. Atlasın ECN/IST seferlerine dikkat edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bilip bilmeden konuşup ahkam kesiyorsun madem o kadar eminsin gelde gör...beğenmiyorsanda yorum yapma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Doğrudur. Atlas jet personeli bir karış suratla cek in yapar. Bir de pegasusa bakın da farkı görün. personelinizi eğitin lütfen. Yoksa boş gitmeye devam edeceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlasjetin uçtuğu en kötü havalimanı ercan. Ne hizmet var ne de adam gibi personel. Biraz dikkat lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar KTHY kaç dönemdir, sürünüyor. Hep skandal ve o götürdü bu götürdü haberleri var. Şimdi madem profesyonel bir özel havayolu firması bu işe talip oldu. Masaya oturulmalı ve herşey konuşulmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eğri oturup doğru konuşmak gerek kibrisli Türkiye olmasa bence Kıbrıs yine batar şahsi düşüncem ki çoğumuzun düşüncesi böyle. kthy işin cıvkını çıkartacak biliyorum herkes biliyor rahata alıştılar bir kere ama şu anda rahat onlara batmaya başladı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000