15 Ocak 2013, Salı 09:30:02

ATLASJET HIZ KESMİYOR

2013 yılına hızlı bir başlangıç yapan ve "içhatlarda ben de varım" diyen Atlasjet, Istanbul-Gaziantep tarifeli seferlerine resmen başladı.
  • Atlas Jeti yürekten kutluyorum. Zamanla uluslarasi baglantilari ile de büyüyecek. Gercekten güvenilir bir havayolu. Gecen GZT - SAW ucusunda Pegasus'da 5 kg icin 25 TL ekstra ücret aldilar. Yanlis yönlendirmeye karsiyim. En kisa zamanda Atlasjet'i deneyecegim.
  • esb van uçuşlarını sabırsızlıkla bekliyoruz BÜYÜKSÜNSÜN BE ATLASJET önünüz açık şimdiden hayırlı uğurlu olsun
  • PGT ve THY dış hat bağlantıları sayesinde iç hat yolcusu taşıyor. Atlasjet ancak ederi kadar yolcu taşır. PGT indiği zaman 100 yolcusu varsa 50 tanesi transfer yolcu oluryor. atlasjet 5 kazanırken PGT 10 kazanmış ve üstüne koyuyor oluyor. Aynı şey THY için de geçerli. Bir de Bıyık mevzu var tabi ;)
  • herşeyinle şampiyonsun inşallah ilerde iç hatların kralı olcaksın,iç hatlara sizin gibi havayolu şirketi gerek kusursuz ve mükemel tek kelimeyle hayırlı uğurlu olsun :)
  • herşeyinle şampiyonsun inşallah ilerde iç hatların kralı olcaksın,iç hatlara sizin gibi havayolu şirketi gerek kusursuz ve mükemel tek kelimeyle hayırlı uğurlu olsun :)
  • Atlasjete ve Gazianteplilere hayırlı uğurlu olsun.
  • SN.İCRA KURULU BAŞKANIMIZ BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERKEN KISA ZAMANDA MARDİN UÇUŞLARINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.
  • yılda 4 5 kez uçuyorum genelde ant ist oluyor.herşeyi çok güzel ikramı kahvesi güler yüzü.iyiki varsın atlasjet yolun açık olsun YOLCUNUZDA SİZİ SEVİYOR.TEŞEKKÜRLER..
  • atlasjet ,izmir ve antalyadakı gıbı gaziantepte de civar ilçelere servis uygulamasıyla bu operasyona başlarsa ne thy kalır ne pegasus..
  • LTBA- LTCC hattı süper olur.Birde öğlen saatine koydularmı tadında yenmez çünkü hiçbir firma bu saatte uçmuyor.Mesela 09.30 LTBA kalkış 11.30 LTCC kalkış.

Atlasjet, 15 Ocak Salı günü itibarıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Gaziantep’e  günde iki sefer uçmaya başladı.  
Gaziantep’te gerçekleştirilen Atlasjet hat açılış törenine, Gaziantep Havalimanı Baş Müdürü Timur Alp
 
15 Ocak 2013 Salı günü Gaziantep’e ilk seferini gerçekleştiren Atlasjet’in hat açılış töreni Gaziantep’te kutlamayla gerçekleştirildi.

Haftanın yedi günü, günde karşılıklı olarak iki sefer ile Gaziantep uçuşlarına başlayan Atlasjet, BusinessClass ve EkonomiPlus ayrıcalıklarını şimdi de Gaziantep’e  taşıdı. Atlasjet, sunduğu konfor ve yüksek standartta hizmet farkıyla Gaziantep’in yeni uçuş alternatifi olacak.

Her gün İstanbul’dan Gaziantep’e 07:00-08:35, 17:30-19:05 saatlerinde, Gaziantep’ten İstanbul’a 10:30-12:20, 19:40-21:25 saatlerinde seferler yapılacak.  

Yüksek hizmet kalitesini ve ulaşılabilir fiyatlarını daha fazla yolcusuna ulaştırmayı hedefleyen Atlasjet, Gaziantep’in ardından İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan 18 Ocak’ta Kayseri’ye, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 22 Ocak’ta Van’a, 29 Ocak’ta Kars’a; Ankara’dan ise Nisan ayı itibarıyla Diyarbakır’a ve Van’a uçmaya başlıyor.
 
“Gaziantep'in ihracatı 5.9 milyar dolar olmuş. Her yıl artıyor. Ankara'nın 6,5 milyar dolar ihracat bilgisini yanına koyduğunuzda bunun ne demek olduğunu anlayın. Muhtemelen 3 sene içinde Ankara'yı geçmiş bir Gaziantep var. Biz yolu kurmakta biraz geciktik. Geç kaldığımız için özür dileriz” diye konuşan Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan şöyle devam etti:

“Atlasjet ayrıcalılar dünyasıdır. Bir kısım havayollarımız ürün ve hizmet standartını yüksek tutuyor. Onun için de fiyatını yüksek tutuyor. Öte yandan diğer havayolları da diyor ki, ‘Benim için önemli olan yolcunun ulaşımıdır. Ben ulaşım ihtiyacını çözüyorum’ Ya fiyat avantajıyla cezbediyor bazı havayolları ya da konforla cezbediyor. Atlasjet'in farkı burada ortaya çıkıyor. Biz diyoruz ki ''Konforu da uygun fiyatıda sunabiliriz'' Atlasjet bunu başardığı için ayrıcalıklıdır. Türk Hava Yolları business class hizmetini sunan Türkiye'deki tek havayoluydu, şimdi Atlasjet de Business Class hizmetini sunan bir havayolu oldu. Koltuk aralıkları 77 santimetre ve bunun için fazladan para vermenize de gerek yok. THY standartında hizmet sunan tek özel havayoluyuz. Business Class bileti aldınız, indiğiniz yerde araç lazım. 99 TL'ye Mercedes C180 veriyoruz. EkonomiPlus bilet aldınız, ''herhangi bir araba işimizi görür'' dediniz. Günlük, herşey dahil araba kirası 49 TL. Business class bileti aldınız, ''Beni İstanbul'da eve teslim servis istiyorum'' dediniz. Bunu da VİP hatında ücretsiz sunuyoruz. Veya Gaziantep'ten havalimanına gelmek istiyorsunuz, arıyorsunuz istediğiniz saatte kapınızın önündeyiz. Atlasjet'te ikrama para alınmadığı gibi, bagaj hakkınız 20 kilodan daha fazla. Zamanında kalkışta şampiyonuz ve bu şampiyonluğu hiçbir zaman kaptırmayacağız. Çünkü müşteri için uçağın zamanında kalkması çok önemli. Bizden başka hiçbir hava yolu yok ki; her 8 uçağa bir adet, ekibiyle birlikte back up yedek uçak tutan.... Atatürk Havalimanı'ndan yüzde 93 zamanında kalkan havayoluyuz. ''Yolcusunu en çok seven havayolu'' sloganı boşa değil.

Gaziantep Havalimanı Başmüdürü Timur Alp Bayrak, konuşmasında “Yolcunun çokluğu bizi mutlu ediyor. Eminim Atlasjet'in de doluluk oranı diğer havayollarının olduğu gibi yüzde 100'ü görecek. Atlasjet'te hizmetleriyle Gazianteplilerin gönlünde taht kuracaktır” dedi.

 

ATLASJET HIZ KESMİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Secenek ~ 11 yıl önce
Atlas Jeti yürekten kutluyorum. Zamanla uluslarasi baglantilari ile de büyüyecek. Gercekten güvenilir bir havayolu. Gecen GZT - SAW ucusunda Pegasus'da 5 kg icin 25 TL ekstra ücret aldilar. Yanlis yönlendirmeye karsiyim. En kisa zamanda Atlasjet'i deneyecegim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
esb van uçuşlarını sabırsızlıkla bekliyoruz BÜYÜKSÜNSÜN BE ATLASJET önünüz açık şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baglantılı ~ 11 yıl önce
PGT ve THY dış hat bağlantıları sayesinde iç hat yolcusu taşıyor. Atlasjet ancak ederi kadar yolcu taşır. PGT indiği zaman 100 yolcusu varsa 50 tanesi transfer yolcu oluryor. atlasjet 5 kazanırken PGT 10 kazanmış ve üstüne koyuyor oluyor. Aynı şey THY için de geçerli. Bir de Bıyık mevzu var tabi ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ibrahim; ~ 11 yıl önce
herşeyinle şampiyonsun inşallah ilerde iç hatların kralı olcaksın,iç hatlara sizin gibi havayolu şirketi gerek kusursuz ve mükemel tek kelimeyle hayırlı uğurlu olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ibrahim; ~ 11 yıl önce
herşeyinle şampiyonsun inşallah ilerde iç hatların kralı olcaksın,iç hatlara sizin gibi havayolu şirketi gerek kusursuz ve mükemel tek kelimeyle hayırlı uğurlu olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 11 yıl önce
Atlasjete ve Gazianteplilere hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mardinli Acente ~ 11 yıl önce
SN.İCRA KURULU BAŞKANIMIZ BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERKEN KISA ZAMANDA MARDİN UÇUŞLARINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu.. ~ 11 yıl önce
yılda 4 5 kez uçuyorum genelde ant ist oluyor.herşeyi çok güzel ikramı kahvesi güler yüzü.iyiki varsın atlasjet yolun açık olsun YOLCUNUZDA SİZİ SEVİYOR.TEŞEKKÜRLER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
atlasjet ,izmir ve antalyadakı gıbı gaziantepte de civar ilçelere servis uygulamasıyla bu operasyona başlarsa ne thy kalır ne pegasus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 11 yıl önce
sizin o dediğiniz günde iki seferle olmaz,Gaziantep-Kahramanmaraş-Hatay-Şanlıurfa-Kilis bu bölgede yaklaşık 5 milyon civarı insan yaşıyor. Kaba bir hesapla 2x170 deseek,yok olmaz daha çok sefer koyması lazım:))
tech ~ 11 yıl önce
Adıyaman seni de unutmadım kızmayın hemen:)
vardar ~ 11 yıl önce
LTBA- LTCC hattı süper olur.Birde öğlen saatine koydularmı tadında yenmez çünkü hiçbir firma bu saatte uçmuyor.Mesela 09.30 LTBA kalkış 11.30 LTCC kalkış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000