17 Nisan 2013, Çarşamba 20:30:37

ATİLAY AYÇİN EKİP ODASINA İNDİ

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava İş) Genel Başkanı Atilay Ayçin, bugün Türk Hava Yolları Ekip Dinlenme Odası'nda personele grev hakkında bilgiler verdi.
  • Kimse pilotların,hosteslerin diğer sektörlerde çalışanlardan daha fazla yıprandığını iddia edemez,bunu herkes biliyor.bu tür grev ve eylemleri kasıtlı olarak yapıyorlar.düne kadar apronda deve kesti mal bu adam diyenler hatta bu adamı nerden getirdi bu devlet, işten anlamz dendi,şimdi thy nin dünya devleriyle rekabetini izlemekle hatta bu tür grevlerle ayağına çelme takmaya çalışıyorlar,nankörlük bu olsa gerek...
  • Biz böyle birbirimize düşersek Hamdi gibiler bizi yer bitirir.Sendikamızı desteklemek,dolayısıyla arkadaşlarımıza destek vermek insani görevimizdir.Bu gün onların başına gelen yarın bizim başımıza gelecektir bu böyle biline.
  • Ayçin ekip odasına daha kaç kişiyi daha yakarım hesabını yapmak için inmişe benziyor arkadaşlar.
  • Ayçin ağa yeni geldi uçucuların yanına gelmek.Şova devam et sen.305 kişiyi yaktın yeni 500 bulman dileğiyle......Ama çok ararsın.
  • GREVE KESİNLİKLE HAYIR.
  • Editor farkli farkli rumuzlarla birilerinin girip sacmalamasinin bi caresini bul.ya uyelik iste ya bir cozum uret.Ayni adamin sacmalamalarini okurken zamanimiz oluyor.
  • Valla bugün bana yarın sana.Kimse atılmam burdan emekli olup giderim demesin.Daha geçen gün 340 kaptanlarından birini daha kaybettik hastalıktan.Bu kadar uçmaya ve haklarınızı kaybetmeye varsanız hayır deyin ama öfleyip pöflemeyin he!
  • surda hala sirket yalakaligi yapanlar varya inanamiyorum..o 305 kardesimizdir namusumuzdur onlarin hakkini iade etmeden kimse para pul mal mulk derdine dusmesin..ben ne hamdi beyi nede atilay beyi tanimam isim olmaz..benim ekmegim thy davam sendikadir..butun yatilarda ucuslarda anlatiyoruz arkadaslara 305 bu durumdayken siz nasil rahat uyuyosunuz..grev en son care hukumet basbakan bu konuya en kisada cozum bulmalidir..grev meraklisi degil kimse ama hakkimizi kullanmayida bilir herkes...bakmayin bos bos yazan goygoyculara
  • MADEM AYÇİN O KONUŞMAYI YAPTIĞI SIRADA SENDE ORDAYDIN YİYOSA BİRAZ YÜZÜN VARSA CEVAP VERSEYDİNYA...NOOLDU KLAVYEDN SALLAMAK DAHAMI KOLAYINA GELDİ ??? CESARETİN VARSA BURDA SÖYLEDİKLERİNİ ORDA AYÇİNİN YÜZÜNE SÖYLESEYDİNYA ???
  • Arkadaşlar o konuşmayı yaptığı sırada bende ordaydım.Atilay ağa şov yapmayı çok seviyor.Toplasanız 20 kişi civarında personel vardı.Artık bizlerin Atilay ağaya güveni kalmamıştır.Zaten kimse grev düşünmüyor.Bizler ekmeğimizin derdindeyiz.Atilay ağa kendi daha ne kadar daha götürürüm derdinde.Rahat olun grev kesinlikle olmayacaktır.

24. Toplu İş Sözleşmesi'nin uyuşmazlıkla sonuçlanması ve grev kararının asılmasından sonra gündemde "grev olur mu?", "Lokavt olur mu?" tartışmaları sürerken, Hava İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, THY Ekip Dinlenme Odası'nda personeli bilgilendirdi.

AYÇİN'İN YAPTIĞI O KONUŞMA;

ATİLAY AYÇİN EKİP ODASINA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (124)

bahadır ~ 11 yıl önce
Kimse pilotların,hosteslerin diğer sektörlerde çalışanlardan daha fazla yıprandığını iddia edemez,bunu herkes biliyor.bu tür grev ve eylemleri kasıtlı olarak yapıyorlar.düne kadar apronda deve kesti mal bu adam diyenler hatta bu adamı nerden getirdi bu devlet, işten anlamz dendi,şimdi thy nin dünya devleriyle rekabetini izlemekle hatta bu tür grevlerle ayağına çelme takmaya çalışıyorlar,nankörlük bu olsa gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flight ~ 11 yıl önce
Biz böyle birbirimize düşersek Hamdi gibiler bizi yer bitirir.Sendikamızı desteklemek,dolayısıyla arkadaşlarımıza destek vermek insani görevimizdir.Bu gün onların başına gelen yarın bizim başımıza gelecektir bu böyle biline.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 11 yıl önce
Ayçin ekip odasına daha kaç kişiyi daha yakarım hesabını yapmak için inmişe benziyor arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz ~ 11 yıl önce
Ayçin ağa yeni geldi uçucuların yanına gelmek.Şova devam et sen.305 kişiyi yaktın yeni 500 bulman dileğiyle......Ama çok ararsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERP ~ 11 yıl önce
GREVE KESİNLİKLE HAYIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EOS ~ 11 yıl önce
Editor farkli farkli rumuzlarla birilerinin girip sacmalamasinin bi caresini bul.ya uyelik iste ya bir cozum uret.Ayni adamin sacmalamalarini okurken zamanimiz oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son şans ~ 11 yıl önce
Valla bugün bana yarın sana.Kimse atılmam burdan emekli olup giderim demesin.Daha geçen gün 340 kaptanlarından birini daha kaybettik hastalıktan.Bu kadar uçmaya ve haklarınızı kaybetmeye varsanız hayır deyin ama öfleyip pöflemeyin he!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pultenik ~ 11 yıl önce
surda hala sirket yalakaligi yapanlar varya inanamiyorum..o 305 kardesimizdir namusumuzdur onlarin hakkini iade etmeden kimse para pul mal mulk derdine dusmesin..ben ne hamdi beyi nede atilay beyi tanimam isim olmaz..benim ekmegim thy davam sendikadir..butun yatilarda ucuslarda anlatiyoruz arkadaslara 305 bu durumdayken siz nasil rahat uyuyosunuz..grev en son care hukumet basbakan bu konuya en kisada cozum bulmalidir..grev meraklisi degil kimse ama hakkimizi kullanmayida bilir herkes...bakmayin bos bos yazan goygoyculara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UÇUCU YA ~ 11 yıl önce
MADEM AYÇİN O KONUŞMAYI YAPTIĞI SIRADA SENDE ORDAYDIN YİYOSA BİRAZ YÜZÜN VARSA CEVAP VERSEYDİNYA...NOOLDU KLAVYEDN SALLAMAK DAHAMI KOLAYINA GELDİ ??? CESARETİN VARSA BURDA SÖYLEDİKLERİNİ ORDA AYÇİNİN YÜZÜNE SÖYLESEYDİNYA ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar o konuşmayı yaptığı sırada bende ordaydım.Atilay ağa şov yapmayı çok seviyor.Toplasanız 20 kişi civarında personel vardı.Artık bizlerin Atilay ağaya güveni kalmamıştır.Zaten kimse grev düşünmüyor.Bizler ekmeğimizin derdindeyiz.Atilay ağa kendi daha ne kadar daha götürürüm derdinde.Rahat olun grev kesinlikle olmayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yusuf ~ 11 yıl önce
yusuf
Ucucuya ~ 11 yıl önce
Madem boyle dusunuyordun kosedeki sandalyenden kalkip tirsicagina sendika baskaninin yuzune soyledeydin yaaga sova mi geldin diye, utanmadam orda oturup dinle gel burda arkasindan yaz Biraz erkek ol yaa tamam yaptigin iš erkek isi degil ama yuregin olsun biraz ucucu tabir eden kendini zat
pampiş ~ 11 yıl önce
ağtık bisleğiin,atilay ağaya güveni kağmamıştııığ...ilan olunuuuuğğğ:))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000