25 Şubat 2014, Salı 15:56:25

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA OLAY ÇIKARDI

Atatürk Havalimanı’nda Azerbaycan pasaportlu yolcu, aldığı alkolün etkisiyle taşkınlık çıkardı. Kendisini yerlere attığı için burnu kırılan yolcu, polislere de tekme attı.
  • azarbeycan vatandaşları nedense ülkemize gelince saldırgan ve yaptırımcı bir tavır içine giriyorlar sarhoş olmayanı da çok artist bunun sebepleri araştırılmalı öneri olarak azarbeycan başkonsolosluğu bu konuda kendi vatandaşlarını uyarmalı bence...
  • Bunlra o korkuyu salacaksn Türkiye deynce saygı durusuna gecceklr
  • Adam saldırırken düşmüş. Burnu kırılmış. Polise saldırmış. Ama polis onu etkisiz hale getirmiş. Adamı gördüm. Adam bana kim vurdu laaan! Diye bağırıyordu. Gelmeyin abicim bizim ileri demokrasiyle yönetilen medeni ülkemize.
  • Merak ettim.ne sormuş acaba?
  • bulmuş çiftliği istediğini yapmış !!! aynısını aklı başında bir ülkede hele amerika da yapsaydı görürdü hanya yı konya yı !!!
  • hayret! bu sefer mudahale olmus.. bu vatandas, ulkemizde "misafir" ettigimiz, ulkemize gelince polisimize, diger personelimize Amerika da ya da Avrupa da yapamadigi davranislari burada rahatca yapabilen- bazi ortadogulu milletler var ya- iste orali biri olsa- dunyayi yerinden oynatsa yine de boyle bir mudahale gormezdi.. Umarim bundan sonra bu tur rezillik cikaran 'herkes' oranin ahir olmadigini anlayacagi bir sekilde cevabini alir polisimizden..

Atatürk Havalimanı’nda Azerbaycan pasaportlu yolcu, aldığı alkolün etkisiyle taşkınlık çıkardı. Kendisini yerlere attığı için burnu kırılan yolcu, polislere de tekme attı.

Azerbaycan’dan İstanbul’a gelen Y.O. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş katında aldığı alkolün etkisiyle taşkınlık çıkardı. Bakü’den İstanbul’a gelen buradan da transit olarak devam edecek olan alkollü yolcu, Türk Hava Yolları Transfer Desk masasına gelerek havalimanı yer hizmetlerinde çalışan personele soru sordu. Y.O.’nun aldığı cevap kendisini tatmin etmeyince önce personele saldırdı ve daha sonra kendini yerden yere vurmaya başladı.

Saldırgan tavırlarıyla dikkat çeken Y.O.’nun kendini yere atmasıyla birlikte kanlar içerisinde kaldığı gözlendi. Yolculara da bağıran Y.O., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. Kendisini sakinleştirmek isteyen polis memurunun kafasına tekme atan sarhoş yolcu uzun süre sakinleştirilemedi. Çalışanlara da küfürler yağdıran alkollü yolcu, yaptıkları ile polisi çileden çıkardı. Polis memurları tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk muayene sonrası O.Y.’nin burnunun kırık olduğu tespit edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Y.O. daha sonra polislerin de eşlik etmesiyle sedyeye konularak ambulansla hastaneye götürüldü.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA OLAY ÇIKARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
azarbeycan vatandaşları nedense ülkemize gelince saldırgan ve yaptırımcı bir tavır içine giriyorlar sarhoş olmayanı da çok artist bunun sebepleri araştırılmalı öneri olarak azarbeycan başkonsolosluğu bu konuda kendi vatandaşlarını uyarmalı bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bunlra o korkuyu salacaksn Türkiye deynce saygı durusuna gecceklr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Polis ~ 10 yıl önce
Adam saldırırken düşmüş. Burnu kırılmış. Polise saldırmış. Ama polis onu etkisiz hale getirmiş. Adamı gördüm. Adam bana kim vurdu laaan! Diye bağırıyordu. Gelmeyin abicim bizim ileri demokrasiyle yönetilen medeni ülkemize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Merak ettim.ne sormuş acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çiftlik ~ 10 yıl önce
bulmuş çiftliği istediğini yapmış !!! aynısını aklı başında bir ülkede hele amerika da yapsaydı görürdü hanya yı konya yı !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 10 yıl önce
hayret! bu sefer mudahale olmus.. bu vatandas, ulkemizde "misafir" ettigimiz, ulkemize gelince polisimize, diger personelimize Amerika da ya da Avrupa da yapamadigi davranislari burada rahatca yapabilen- bazi ortadogulu milletler var ya- iste orali biri olsa- dunyayi yerinden oynatsa yine de boyle bir mudahale gormezdi.. Umarim bundan sonra bu tur rezillik cikaran 'herkes' oranin ahir olmadigini anlayacagi bir sekilde cevabini alir polisimizden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000