13 Haziran 2012, Çarşamba 12:03:55

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA EYLEM YASAKLANDI...

Atatürk Havalimanı Güvenlik Komisyonu'nun eylem ve benzeri faaliyetleri yasaklamasının ardından 16 gündür eylem yapan Hava-İş Genel Başkanı "Biz buradayız" diyerek eylemi yasaklara rağmen sonlandırmayacaklarını ifade etti.
  • arkadaşlar,bu kardeşlerimiz ne yorgun oldukları için,ne paraları az olduğu için eylem yaptılar.Bunu anlayın artık.Grev Hakları ellerinden alınmasın diye yaptılar.Bir arkadaşımda alsalar tıpış tıpış gideceksiniz diyor.Katılmıyorum.Bide onlara sorsunlar bakalım.....
  • Arkadaslar siz neden eylem yaptınız önce bir kendinize sorun ... Yorgun uçmak istemiyoruz bu şartları istemiyoruz diye... Peki THY bu şartlarınızı kabul etmedi birdegisiklik yok isten atıldınız simdi geri donelim eylemi yapıyorsunuz ama şartlar aynı yine yorgun ucucaksiniz peki niye dönmek istiyorsunuz ilginç niye eylem yaptınız şımarık lık bu THY zarara uğrayıp magdurluk diz boyu şimdide havalimanında çaylar kahveler kendinize gelin ya varoş hareketlerden kaçının sizler THY hosteslerisiniz;))))
  • habire rest cekiyor!
  • atilaya soruyorum.kendisine muhalif hareket gelse otursa sendıka kapısında napacak.yaptıgınıda gorduk daha yenı cıktı mahkemeden ceza kararı tekel ıscılerı davasında yaptıkları haraket ıcın.hak haksızlıkla aranmaz.baskalarının ozgurlugunun basladıgı nktada senınkı bıter.solcluk demokrası hep bana bana dıyerek olmaz.mılletı proveke etmeyı bırak.zaten sayende sendıkaya ne guven kaldı ne destek.milleti isinden atırdın bırde ıcerı attırma.git genel mudurlukte yap eylemı.yada en ıyısı topla bakalım uyelerını kac kısı senın kalmanı ıstıyor gor.
  • Ankara uzak geliyor değil mi eylem yapmak için.Rahat bırakın artık hem bizi hem medyayı,her uçuşa gidişte sizi görmek zorunda mıyız? Resti gidip Ankara'da çek bakalım sendika başkanı.Yarın tıpış tıpış dağılacaksınız.Yazık böyle bir sendikaya uyupta işinizden oldunuz.Onur monur hikaye bugün gel deseler millet uçmasın diye boykotlar yaptığınız şirkete firesiz koşarak girersiniz.Yazık yazık.
  • Bu sendikanın arkasından gidenler şu an işsizler ortada kaldılar atilay ayçin yüzünden.Hala gidenler var onlarda az bir topluluk zaten sendika düştü.Yakında kapanacak .Bence bir an önce sendikadan istifalar başlaması lazım bunlara neden para ödeyelim arkadaşlar uyanın artık.
  • Eski abilerimizde söylerdi sendikanın arkasından hiçbir zaman gidilmez bu zamana kadar ne yapmışki herkesinn canını yakıyor.
  • valla beni de böyle işten çıkarsaydı thy ne yapardım acaba.. tazminatsız, işsizlik maaşı olmadan, yurt dışında 5 parasız, haksız, raporlarımı hiçe sayarak bi muameleyi, bu ülke teröristlere bile yapmıyor. molotof atan adam bile bu ülkede işsizlik maaşı alarak sabıkasız yaşarken, bana bunu reval görseler, valla dağa çıkar mücadelemi orda verirdim!
  • Arkadaşlar ortalıkta sendikadan istifa edin açıklamaları yapılıyor.Aslında bir yönden hakveriyorum bu sendikanın artık bir yaptırım gücü kalmadı biz bu sendikaya neden boşuna aidat ödeyelim.Bencede sendikadan istifa edelim.
  • Ekmek elden su gölden gelsin kebaplar pideler yedir bakalım ayçin kimin paralarını harcıyorsun atilay bizden kesilen aidatlarla şovuna devam ediyorsun.Ne utanmaz adamsın sen ya çek git diyoruz gitmiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun bu personel seni istemiyor.İstifa et artık biraz gurur varsa .ATİLAY AYÇİN İSTİFA ET....

Atatürk Havalimanı Güvenlik Kurulu'nun dün aldığı karar ile havalimanı içerisinde eylem ve benzeri faaliyetler yasaklandı. 

Yasağın ardından Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde eyleme devam eden Hava İş Genel Başkanı Atilay Ayçin şunları söyledi; "Türkiye zaten yasakçı bir zihniyet tarafından yönetiliyor. Grev gibi bir hakka yasak getiren zihniyetin böyle bir şey yaptığına şaşırmıyoruz. Dün hiçbir gerekçe yokken işten atılan bu insanları verdiği mücadeleyi ancak yasakla engelleyebilir. AKP geldiği 10 yıllık süreçte ya yandaş bularak ya da içini boşaltarak bişeyleri ele geçirmeye çalıştı. Baş edemedikleri yerde yasakları kullandı.

 

Biz de 16 yıldır buradayız. Atatürk Havalimanı uçuş güvenliği emniyetininden bahsedilerek böyle bir yasak getiriliyor. Ama güvenlik komisyonu bu tür elimizden alınmış haklarını savunan insanlarla uğraşmaktan önce uçuş emniyeti nedeniyle o kadar çok şeye yasak getirmesi gerekir ki. Atatürk Havalimanı’nın girişinden uçağın kalktığı piste kadar onlarca uçuş emniyetini tehlikeye sokacak onlarca şey yasaklanmazken, bunun yasaklanması beni şaşırtmadı.

İşten atılmalar da uçuş emniyetini riske eden en büyük faktördür. Gitsinler THY içeride şu anda eksik personelle uçuyor. İnsanların uçuş süreleri aşılarak uçuruluyor. Aylık programların dışında ekstralarla uçuyorlar. Biz bunu söylüyoruz. Bu ülke demokrasi ile yönetiliyorsa, bu ülkede muhalif anlayışa da saygı gösterilmesi lazım. Diktatör rejimler bir ülkeyi ancak bu şekilde yönetebilir" diye konuştu.

Ayçin eylemin yasaklanması sonucunda güvenlik güçlerinin zor kullanabilme ve adli para cezası gibi yaptırımları olabilir. Eylemi bu şekilde sonlandırabilirler mi? sorusuna ise "Biz buradayız. Buyursunlar gelsinler, bizi buradan göndersinler" diyerek yanıt verdi.

AirportHaber.com

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA EYLEM YASAKLANDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

tmrcln ~ 12 yıl önce
arkadaşlar,bu kardeşlerimiz ne yorgun oldukları için,ne paraları az olduğu için eylem yaptılar.Bunu anlayın artık.Grev Hakları ellerinden alınmasın diye yaptılar.Bir arkadaşımda alsalar tıpış tıpış gideceksiniz diyor.Katılmıyorum.Bide onlara sorsunlar bakalım.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka mı bu... ~ 12 yıl önce
Arkadaslar siz neden eylem yaptınız önce bir kendinize sorun ... Yorgun uçmak istemiyoruz bu şartları istemiyoruz diye... Peki THY bu şartlarınızı kabul etmedi birdegisiklik yok isten atıldınız simdi geri donelim eylemi yapıyorsunuz ama şartlar aynı yine yorgun ucucaksiniz peki niye dönmek istiyorsunuz ilginç niye eylem yaptınız şımarık lık bu THY zarara uğrayıp magdurluk diz boyu şimdide havalimanında çaylar kahveler kendinize gelin ya varoş hareketlerden kaçının sizler THY hosteslerisiniz;))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
habire rest cekiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendiKARA ~ 12 yıl önce
atilaya soruyorum.kendisine muhalif hareket gelse otursa sendıka kapısında napacak.yaptıgınıda gorduk daha yenı cıktı mahkemeden ceza kararı tekel ıscılerı davasında yaptıkları haraket ıcın.hak haksızlıkla aranmaz.baskalarının ozgurlugunun basladıgı nktada senınkı bıter.solcluk demokrası hep bana bana dıyerek olmaz.mılletı proveke etmeyı bırak.zaten sayende sendıkaya ne guven kaldı ne destek.milleti isinden atırdın bırde ıcerı attırma.git genel mudurlukte yap eylemı.yada en ıyısı topla bakalım uyelerını kac kısı senın kalmanı ıstıyor gor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eylemmiş ~ 12 yıl önce
Ankara uzak geliyor değil mi eylem yapmak için.Rahat bırakın artık hem bizi hem medyayı,her uçuşa gidişte sizi görmek zorunda mıyız? Resti gidip Ankara'da çek bakalım sendika başkanı.Yarın tıpış tıpış dağılacaksınız.Yazık böyle bir sendikaya uyupta işinizden oldunuz.Onur monur hikaye bugün gel deseler millet uçmasın diye boykotlar yaptığınız şirkete firesiz koşarak girersiniz.Yazık yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSTİFA ET AYÇİN ~ 12 yıl önce
Bu sendikanın arkasından gidenler şu an işsizler ortada kaldılar atilay ayçin yüzünden.Hala gidenler var onlarda az bir topluluk zaten sendika düştü.Yakında kapanacak .Bence bir an önce sendikadan istifalar başlaması lazım bunlara neden para ödeyelim arkadaşlar uyanın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Eski abilerimizde söylerdi sendikanın arkasından hiçbir zaman gidilmez bu zamana kadar ne yapmışki herkesinn canını yakıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 12 yıl önce
valla beni de böyle işten çıkarsaydı thy ne yapardım acaba.. tazminatsız, işsizlik maaşı olmadan, yurt dışında 5 parasız, haksız, raporlarımı hiçe sayarak bi muameleyi, bu ülke teröristlere bile yapmıyor. molotof atan adam bile bu ülkede işsizlik maaşı alarak sabıkasız yaşarken, bana bunu reval görseler, valla dağa çıkar mücadelemi orda verirdim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
limak ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar ortalıkta sendikadan istifa edin açıklamaları yapılıyor.Aslında bir yönden hakveriyorum bu sendikanın artık bir yaptırım gücü kalmadı biz bu sendikaya neden boşuna aidat ödeyelim.Bencede sendikadan istifa edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter artık ayçin çek git ~ 12 yıl önce
Ekmek elden su gölden gelsin kebaplar pideler yedir bakalım ayçin kimin paralarını harcıyorsun atilay bizden kesilen aidatlarla şovuna devam ediyorsun.Ne utanmaz adamsın sen ya çek git diyoruz gitmiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun bu personel seni istemiyor.İstifa et artık biraz gurur varsa .ATİLAY AYÇİN İSTİFA ET....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000