16 Haziran 2012, Cumartesi 15:12:22

ATATÜRK HAVALİMANI TRAFİĞİ DURDU

Atatürk Havalimanı'nda THY'den çıkarılan çalışanlara destek amacıyla çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu şu sıralarda havalimanında bir araya geldi.
  • Şu katılanlara bak.Ne kadar memleket düşmanı varsa gelmiş.Bunlar yüzünden işten atılanlar alınacağı varsada geri dönemez.
  • muhalefettekiler babanmı oluyor
  • yahu şaka gibi.. bu havaalanı uluslararası trafiğe açık değil mi... yoksa dizi yada bir akşın için kapalı mı. burada güvenlik nerede.. nerede shgm de ha meee iiii... emniyet.. havaalanı güvenliği birileri çok sever bu tabirler security ve safety diye... hadi onu geçtim bu yolcuların maduriyeti ne kepazelik .... tav ne ve nasıl böyle bir uygulamaya izin vermişş.. iyi valla artık herkes bir eğlem için kullansın ortaklık meydanı.. ala alaaaa.... daha neler neler göreceğiz allah korusun.. yayınlayınız yazımı... çoğunu kesip yok ediyorsunuz..
  • Thy emekçileri arkanizdayiz
  • Ipini koparan gelmis.Ne kadar yan sanayi,memleket aleyhine calisan varsa toplanmis,isten atilanlari bahane ederek rant elde etme cabasinda.Bunlarin kac tanesnin umrunda acaba atilanlar.Kimlerden medet umuyor hava-is sendikasi...
  • AKP YE NERDE MUHALEFET BUNLAR ORDA BUNLAR DEDİĞİMİZ TERÖRİST CENAZESİNE KATILANLAR,YORUMA GEREK YOK BEN ORDA EYLEM YAPAN OLSAM BUNLAR GELİNCE GİDERDİM AMA BANA DESTEK OLMASINLAR DİYE,AMA NERDE O DELİKANLILIK,BU EYLEM ARTIK CAN SIKIYOR
  • Yeter Artık Atilay Yeter...
  • Bugün desteğe gelmek istedim ama sadece şu Atilay denen herifin işine yarayacak diye gelmedim.İşi gücü racon kesmek, bıktık artık. Senelerdir aynı pozlar. Onca insanı ekmeğinden etti utanmadan konuşuyor.
  • 15 haziran 1970 günü 113 işyerinde 70 bin işçi eyleme katıldı. istanbul’daki işçiler üç koldan, izmit’tekiler iki koldan yürüyüşe geçti. disk üyesi işçilerin yanısıra, türk-iş üyesi işçiler birçok işkolunda direnişe katıldılar. 16 haziran günü çok daha fazla iş yerinde 150 bine yakın işçi yine iki büyük şehirde yürüyüşe geçti. istanbul’da topkapı-eminönü istikametinden levent-mecidiyeköy’den zincirlikuyu istikametine, kadıköy’den üsküdar ve kartal üzerinden yürüyüşe geçtiler. yürüyüş kollarında karşılaşılan birçok polis barikatı yarılarak geçildi. olaylar karşısında hükümet , çareyi sıkıyönetim ilan etmekte buldu. 3 ay süren sıkıyönetim sonunda 5 bini aşkın işçi işten çıkarıldı.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Saat 15.00'ten itibaren Atatürk Havalimanı'na giriş yapan yaklaşık bin kişilik grup Dış Hatlar Terminali'nde toplandı. SDP, TKP ve ÖDP gibi partilerin yanı sıra bazı sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de destek verdiği grup slogan atarak Atatürk Havalimanı'na geldi.

THY ve AKP aleyhine slogan atan gruba polis müdahale etmedi. 

Grup şu sıralarda Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde işten çıkarmaları protesto ediyor.

Bu arada Atatürk Havalimanı'na giriş yolunu tıkayan protestocu grup yüzünden havalimanı girişinde trafik sıkıştı. Çok sayıda araç havalimanı girişinde trafikte mahsur kaldı.

Airporthaber.com

ATATÜRK HAVALİMANI TRAFİĞİ DURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Cemal ~ 12 yıl önce
Şu katılanlara bak.Ne kadar memleket düşmanı varsa gelmiş.Bunlar yüzünden işten atılanlar alınacağı varsada geri dönemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhalefet babanmı? ~ 12 yıl önce
muhalefettekiler babanmı oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hey heyyyyy... ~ 12 yıl önce
yahu şaka gibi.. bu havaalanı uluslararası trafiğe açık değil mi... yoksa dizi yada bir akşın için kapalı mı. burada güvenlik nerede.. nerede shgm de ha meee iiii... emniyet.. havaalanı güvenliği birileri çok sever bu tabirler security ve safety diye... hadi onu geçtim bu yolcuların maduriyeti ne kepazelik .... tav ne ve nasıl böyle bir uygulamaya izin vermişş.. iyi valla artık herkes bir eğlem için kullansın ortaklık meydanı.. ala alaaaa.... daha neler neler göreceğiz allah korusun.. yayınlayınız yazımı... çoğunu kesip yok ediyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 12 yıl önce
Thy emekçileri arkanizdayiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baba Muhalefet ~ 12 yıl önce
Ipini koparan gelmis.Ne kadar yan sanayi,memleket aleyhine calisan varsa toplanmis,isten atilanlari bahane ederek rant elde etme cabasinda.Bunlarin kac tanesnin umrunda acaba atilanlar.Kimlerden medet umuyor hava-is sendikasi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞAŞIRMAMAK ~ 12 yıl önce
AKP YE NERDE MUHALEFET BUNLAR ORDA BUNLAR DEDİĞİMİZ TERÖRİST CENAZESİNE KATILANLAR,YORUMA GEREK YOK BEN ORDA EYLEM YAPAN OLSAM BUNLAR GELİNCE GİDERDİM AMA BANA DESTEK OLMASINLAR DİYE,AMA NERDE O DELİKANLILIK,BU EYLEM ARTIK CAN SIKIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YETER ~ 12 yıl önce
Yeter Artık Atilay Yeter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 12 yıl önce
Bugün desteğe gelmek istedim ama sadece şu Atilay denen herifin işine yarayacak diye gelmedim.İşi gücü racon kesmek, bıktık artık. Senelerdir aynı pozlar. Onca insanı ekmeğinden etti utanmadan konuşuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haziran olayları ~ 12 yıl önce
15 haziran 1970 günü 113 işyerinde 70 bin işçi eyleme katıldı. istanbul’daki işçiler üç koldan, izmit’tekiler iki koldan yürüyüşe geçti. disk üyesi işçilerin yanısıra, türk-iş üyesi işçiler birçok işkolunda direnişe katıldılar. 16 haziran günü çok daha fazla iş yerinde 150 bine yakın işçi yine iki büyük şehirde yürüyüşe geçti. istanbul’da topkapı-eminönü istikametinden levent-mecidiyeköy’den zincirlikuyu istikametine, kadıköy’den üsküdar ve kartal üzerinden yürüyüşe geçtiler. yürüyüş kollarında karşılaşılan birçok polis barikatı yarılarak geçildi. olaylar karşısında hükümet , çareyi sıkıyönetim ilan etmekte buldu. 3 ay süren sıkıyönetim sonunda 5 bini aşkın işçi işten çıkarıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİTMİYORUZ!!!! ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000