21 Kasım 2009, Cumartesi 16:03:53

ATATÜRK HAVALİMANI KARIŞTI! (FOTO)

Türk Hava Yolları’nın Van yolcuları adeta çıldırdı…
  • 2005 ocak ayında kar dolayısıyla AHL kilitlenmişti. Çıktık ortaya az yolculu uçakları tespit edip tek tek iptalleri ilan ettik. Öncelikle hac uçuşları yapıldı. Ne itiraz, ne kargaşa, ne mağduriyet olmuştu. Üstelik THY de rötarsız, mesai aşılmasız, minimum masrafla işin içinden çıkmıştı. Kimsenin canı yanmamıştı. Ama kriz masası oluşturup karşılıklı iştişarelerde bulunmuştuk. O günlerden kimse kalmadı sanırım. Şimdikilerinde biraraya gelip tek merkezden karar alıp uygulamaları lazım.
  • 2 gün türk hava yollarının yaşattığı maduriyetin ardına onur air ile adanaya sorunsuz gecikmesiz bir uçuş yaptım, 2 günlük maddi ve manevi zararım yanıma kar kaldı... keşke en baştan onur air dan alsaydım ama thy nin geçmişine ve saygınlığına güvenme yanılgısına düştüm... burda provakasyonu yapan tek insan var ne thy ne kamera görüp sapıtan birkaç kişi dışındaki madur olan yolcular... tek provakasyon burda bilgisayar başından yorum yapıp olayın içiyle dışıyla hiçbir alası olmayan insanlar !! lütfen üzerine düşmeyen insanlar yorum yapmasın ! bi bilgisi eğitimi yoksa hele aslaaa !!! insanların zor anlarıyla dalga geçmek ne ahlaka ne medeniyete nede insanlığa YAKIŞMAZ !
  • arkadaşlar ben orda bulunanan insanlar arasında belkide en sakiniydim hayatta kişiliğimden ödün vermedim masanın karşısında oturan adam beni her ne maduriyetle muhattap etmişte olsa her cümleme beyfendi öznesiyle başladım, ama burda yazı yazan bazı kendini bilmezler beni o günü çektiğim maduriyetin kat kat fazlasında bir öfkeye maruz bıraktı ! insan olan birisi bu cümleyi kurarmı 'doldurun uçağa çakılsınlar ölsünler' bu nsl bir cahillik terbiyesizliktir. ben uçak uçsun demedim kimseye uçmasında ben her uçağa bindiğimde 100 kez düşünürüm ama 12 saat havalimanında rezillik ve domuz gribi içerisinde insanlar bekletilirmi, bana 12 saat bekletecez deseler yine iptal ettirirdim biletimi ama oyalayıp yalan söyleyip durdular zama
  • Bakın arkadaşlar mühendisim diyen arkadaşım ve diğer kendisini en iyi konumlarda gösteren arkadaşlarım bunun mühendislikle alakası yok... Bu hava şartlarında uçmanın tehlikeli olmadığını mı söylemek istiyorsun? Peki dün bütün seferler yapılsaydı da herhangi bir uçak (yada içinde senin bulunduğun uçağa diyelim istersen) bir sorun yaşasaydı ve karşılığında en az 180 yada 200 yolcu vefat etseydi ve Türkiye yasa boğulsaydı çıkabilecek haberler sence ne türde olabilirdi? Ben söyleyeyim arkadaşlar... Bu hava şartlarında bu uçaklara kalk iznini veren kuleninde..... böyle ülkeninde....Böyle paragöz bir thy ninde....Para için uçakları kaldırdı da... bu yönetim geldi geleli böyle hatalı karalar veriyor...ya bırakın artık bu boş pravakatörlükleri.....
  • sis te allah korusun kaza birsey olsa bu sinirlileri görmek isterim.yine THY suclu olacak dimi beyler??
  • ne biçim konuşuyosun sen ya senin gibiler var oldugu surece daha neler olur bilemiyorum...
  • Sis eskiden de olurdu, ama tecrübeli personel kaçmak yerine yolcunun yanında olurlardı. Ve böyle rezillikler yaşanmazdı. Bunlar yeni yönetimin ayıbıdır. Keşke personel alımında kriterler daha farklı olsaydı.
  • tipinize..
  • ben havalimanında çalışıyorum.2 gündür gerçekten yaşananlar vahim.ve o kadarda üzücü.bizim bu şekilde muassır medeniyetler seviyesine ulaşmamız çok zor görünüyor.allah yardımcımız olsun.ülkem adına hem utanıyorum hemde üzülüyorum. irfan doğan
  • cahil ve bağnaz insanlarla dolu bir ekibe sizin gibi mantıksız ve anlayışsız insanlarla destek olmaya çalışıyor snrm thy... size ve thy ye iyi çalışmalar... birbirinizi uçurursunuz artık :D

İstanbul’u etkisi alan sis nedeniyle iptal olan ve geciken uçuşlar arasında biri vardi ki, bu gecikme nedeniyle yolcular adeta THY gişelerini aşındırdı.

THY’nin Van’a gidecek olan uçağının sabah 09:00’da kalkması planlıyordu. Bu doğrultuda erkenden havalimanına gelen yolcular sis nedeniyle uçuşun gecikeceğini öğrenince beklemeye koyuldu. Saatler ilerledi ancak değişen bir şey olmadı.

Saat 12:20’de İstanbul’a gelen bir uçağın Van uçuşuna hazırlanması planlandı. Planlandığı şekilde uçak hazırlandı ve yolcular uçağa alındı. Ancak beklenmedik bir gelişmeyle yolcular ‘hava koşulları uçuşa el vermiyor’ şeklindeki bir gerekçeyle uçaktan indirildi.

Daha sonra yine beklemeye koyulan yolcular yetkililerden açıklama bekledi. Yolcuların ifadelerine göre hiçbir yetkili yolcularla ilgilenmedi ve herhangi bir açıklama yapılmadı.

8 saattir beklediklerini ifade eden yolcular, THY'ye öfke kustu.

Sabah 09:00’dan beri bekletildiklerini ve yetkili bulamadıklarını belirten yolcular; “Saatlerdir bekliyoruz. Hiç kimse bizimle ilgilenmiyor. Açıklama yapılmıyor. Hastası, askeri olan insanlar var. Perişan olmuş durumdayız. Paramızı da iade etmiyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bir yetkili çıkıp da durumu açıklamıyor. Ne olacağını bilmiyoruz. Saatlerdir bekliyoruz ve beklemeye devam edeceğiz. Bize paramızı versinler yada başka bir uçak tahsis etsinler” şeklinde serzenişte bulundular.

Yolculardan bir kısmı ise İndirildikleri uçağın Ankara uçuşuna verildiği ve bu nedenle uçaktan indirildiklerini iddia etti.

Atatürk Havalimanı karıştı

Atatürk Havalimanı karıştı

Atatürk Havalimanı karıştı

Atatürk Havalimanı karıştı

Atatürk Havalimanı karıştı

Atatürk Havalimanı karıştı

Atatürk Havalimanı karıştı


©AirportHaber Özel

ATATÜRK HAVALİMANI KARIŞTI! (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Misafir ~ 14 yıl önce
2005 ocak ayında kar dolayısıyla AHL kilitlenmişti. Çıktık ortaya az yolculu uçakları tespit edip tek tek iptalleri ilan ettik. Öncelikle hac uçuşları yapıldı. Ne itiraz, ne kargaşa, ne mağduriyet olmuştu. Üstelik THY de rötarsız, mesai aşılmasız, minimum masrafla işin içinden çıkmıştı. Kimsenin canı yanmamıştı. Ama kriz masası oluşturup karşılıklı iştişarelerde bulunmuştuk. O günlerden kimse kalmadı sanırım. Şimdikilerinde biraraya gelip tek merkezden karar alıp uygulamaları lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2 gün türk hava yollarının yaşattığı maduriyetin ardına onur air ile adanaya sorunsuz gecikmesiz bir uçuş yaptım, 2 günlük maddi ve manevi zararım yanıma kar kaldı... keşke en baştan onur air dan alsaydım ama thy nin geçmişine ve saygınlığına güvenme yanılgısına düştüm... burda provakasyonu yapan tek insan var ne thy ne kamera görüp sapıtan birkaç kişi dışındaki madur olan yolcular... tek provakasyon burda bilgisayar başından yorum yapıp olayın içiyle dışıyla hiçbir alası olmayan insanlar !! lütfen üzerine düşmeyen insanlar yorum yapmasın ! bi bilgisi eğitimi yoksa hele aslaaa !!! insanların zor anlarıyla dalga geçmek ne ahlaka ne medeniyete nede insanlığa YAKIŞMAZ !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar ben orda bulunanan insanlar arasında belkide en sakiniydim hayatta kişiliğimden ödün vermedim masanın karşısında oturan adam beni her ne maduriyetle muhattap etmişte olsa her cümleme beyfendi öznesiyle başladım, ama burda yazı yazan bazı kendini bilmezler beni o günü çektiğim maduriyetin kat kat fazlasında bir öfkeye maruz bıraktı ! insan olan birisi bu cümleyi kurarmı 'doldurun uçağa çakılsınlar ölsünler' bu nsl bir cahillik terbiyesizliktir. ben uçak uçsun demedim kimseye uçmasında ben her uçağa bindiğimde 100 kez düşünürüm ama 12 saat havalimanında rezillik ve domuz gribi içerisinde insanlar bekletilirmi, bana 12 saat bekletecez deseler yine iptal ettirirdim biletimi ama oyalayıp yalan söyleyip durdular zama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakın arkadaşlar mühendisim diyen arkadaşım ve diğer kendisini en iyi konumlarda gösteren arkadaşlarım bunun mühendislikle alakası yok... Bu hava şartlarında uçmanın tehlikeli olmadığını mı söylemek istiyorsun? Peki dün bütün seferler yapılsaydı da herhangi bir uçak (yada içinde senin bulunduğun uçağa diyelim istersen) bir sorun yaşasaydı ve karşılığında en az 180 yada 200 yolcu vefat etseydi ve Türkiye yasa boğulsaydı çıkabilecek haberler sence ne türde olabilirdi? Ben söyleyeyim arkadaşlar... Bu hava şartlarında bu uçaklara kalk iznini veren kuleninde..... böyle ülkeninde....Böyle paragöz bir thy ninde....Para için uçakları kaldırdı da... bu yönetim geldi geleli böyle hatalı karalar veriyor...ya bırakın artık bu boş pravakatörlükleri.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sis te allah korusun kaza birsey olsa bu sinirlileri görmek isterim.yine THY suclu olacak dimi beyler??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne biçim konuşuyosun sen ya senin gibiler var oldugu surece daha neler olur bilemiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sis eskiden de olurdu, ama tecrübeli personel kaçmak yerine yolcunun yanında olurlardı. Ve böyle rezillikler yaşanmazdı. Bunlar yeni yönetimin ayıbıdır. Keşke personel alımında kriterler daha farklı olsaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tipinize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben havalimanında çalışıyorum.2 gündür gerçekten yaşananlar vahim.ve o kadarda üzücü.bizim bu şekilde muassır medeniyetler seviyesine ulaşmamız çok zor görünüyor.allah yardımcımız olsun.ülkem adına hem utanıyorum hemde üzülüyorum. irfan doğan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cahil ve bağnaz insanlarla dolu bir ekibe sizin gibi mantıksız ve anlayışsız insanlarla destek olmaya çalışıyor snrm thy... size ve thy ye iyi çalışmalar... birbirinizi uçurursunuz artık :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000